Viime vuonna, kun Herra Vihreä aloitti ekaluokan, etsittiin hänelle hyvää reppua kissojen ja koirien kanssa. Sellaisen luulimme löytäneemmekin, mutta reppu oli ihan susi laadultaan. Ensin sain reklamoida rikkinäistä vetskaria, seuraavaksi aukinaista saumaa. Asiakaspalvelu toimi loistavasti ja reklamaatiot sujui varmaan parhaiten ikinä, mutta sehän ei poista laatuongelmaa. Kolmannesta repusta alkoi päivä paistaa pohjasta jo alle puolen vuoden käytöllä, ja kevään sinnittelimme noilla vikaisilla repuilla, jotka olimme saaneet pitää reklamaation yhteydessä.

Nyt tokaluokalle piti siis hankkia taas uusi reppu. Koska tyttärellä on Reiman reppu kestänyt vuodesta toiseen, vaikka hän onkin melkoinen tuholainen, päätin investoida samaan merkkiin. Tilasin Lekmeriltä pienellä alella Reiman syksyn uutuuksista uuden repun. Tässä onkin kiva idea, kun ei ole vetskaria ollenkaan, niin se ei voi mennä rikkikään! Pääosasto suljetaan siis vetonarulla ja päälle tulee läppä. Sisältä löytyy läppäriosasto, irrotettava avainlenkki, läpästä pikkutasku, ja edestä vielä ilmeisesti vedenpitävä erillinen tasku. Sivuilla verkkotaskut, olkaimissa rintaremmi (jota tokaluokkalainen ei sitten enää haluaisi käyttää, kuten ei myöskään ulkovaatteita, huoh...). Vaikuttaa hyvältä, ja toivottavasti nyt sitten kestää kans!

Pitikö teillä uusia reppuja?

Terkuin

Miima

Kommentit (8)

Kati Ei ihan vielä
1/8 | 

Reima julkaisi reppunsa taas sen verran myöhässä, että meillä oli jo homma hanskassa. Itseasiassa olin ajatellut, että neiti menee kolmannen luokan samalla musta-pinkillä repulla kuin tokan luokankin, koska reppu on edelleen todella hyvässä kunnossa. Kyselin reppuasiasta tytöltä ja yllättäen sainkin hyvin tarkat ja määrätietoiset kriteerit, millaisen repun neiti haluaisi. Täytyy olla paljon vetskaritaskuja, mutta ennen kaikkea tarvitaan kuulemma sellainen reppu, johon saa liikkavaatepussin kiinnitettyä repun ulkopuolelle. Liikkavaatteita pusseineen on kuulemma ihan hirveän vaikea saada mahtumaan reppuun kirjojen sekaan. Huoh, aloitin siis armottoman Googlettelun. Ainoa reppu, jossa tiesin tällaisen liikkapussisysteemin olevan, on tietysti Ticketin tuhottoman kalliit reput.  No, sellainen meille sitten kuitenkin tuli ja neiti on tyytyväinen. On pitänyt postata reppuasioista jo viikko tolkulla, koska tytöllähän oli vähän pienempi Ticketin reppu jo ekalla luokalla, enkä ollut siihen ollenkaan tyytyväinen. Tämä uusi vaikuttaa kuitenkin paremmalta, joten saapa nähdä. 

Reiman reppu näytää hyvältä, itsekin samaista reppua katselin sillä silmällä. Ja laatuhan on ainakin aikaisemmissa ollut ihan kohdillaan.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä olin itse sen verran taas myöhässä, että eka koulupäivän sai mennä vanhalla rikkinäisellä repulla, mutta toiseksi päiväksi pääsi sitten uudella repulla :D

Teillä on ollut tarkat speksit :D Onhan se varmaan tylsää tunkea liikkapussia reppuun, mutta meillä noi onkin yleensä säilytetty koululla omassa naulakossa. Hyvä, että kuitenkin löytyi oikeanlainen reppu! Pitää varmaan googlata, että mitenkä se pussi sinne ulkopuolelle tulee :P

Toivottavasti nyt kestää niin teillä kuin meilläkin uudet reput! :)

Vierailija

Suosittelen jumppapussiin mikrokuituista retki-/matkapyyhettä. Vie vain murto-osan siitä tilasta mitä froteinen pyyhe. Teknistä materiaalia olevat t-paita ja shortsit menee myös hyvin pieneen tilaan, jos vertaa puuvillaisiin. Meidän tokaluokkalaisella on viimevuotinen Haglöfsin reppu (Tight M). Kolmosluokalle joutunee ostamaan isomman repun, kun mukana raahattavia kirjoja alkaa olla enemmän.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä en ole pyyhkeellä varustanut, kun eivät käy suihkussa, mutta hyvä vinkki, jos jossain niin tehdään! Eihän pelkät t-paita ja shortsit paljoa tilaa vie puuvillaisenakaan, mutta tekniset toki vielä vähemmän. Toi Reiman reppu on sen verran iso, että toivon sen nyt riittävän vaikka koko ala-asteen, jos vaan koossa pysyisi! :) 

Kati Ei ihan vielä

Mikrokuitupyyhe on ollut etsinnässä jo jonkun aikaa, muttei ole osunut vielä kohdille. Meidän neidin koulussa on suihkupakko liikkatunnin jälkeen. Mukana kulkee siis myös suihkumyssy. Teknistä materiaalia olevia liikkavaatteita en ole osannut suosia. Mielestäni puuvilla vain on kuitenkin niin mukava materiaali.

-T-
2/8 | 

Kyllä meidänkin pojan koulussa mennään suihkuun. Pyyhekin mahtuu reppuun hyvin. Mä en ymmärrä tota käytäntöä että liikuntavarusteet säilytetään koulussa. Kyllä mä haluan ne vaatteet aina pestä.

Ja eka reppu hajosi pohjasta ekan luokan joululomaan mennessä. Uusi ostettiin pikaisesti budget sportin alesta. Dakine joka on yhä käytössä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla