Otsikko ei viittaa millään muotoa siihen, että mulla olis valoa tunnelin päässä yhtään minkään asian suhteen, vaan kyse on imperatiivi-muodosta, jolla kehottaisin teitä, armaita lukijoitani, ilmaisemaan toiveitanne postauksieni suhteen! Eli olisko jotain erityistä, mistä haluaisitte lukea? Lupaan harkita kaikkia toiveita, mutta varaan option olla tarttumatta aiheeseen, joka ei syystä tai toisesta luontevasti irtoa.

Sana vapaa!

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

Anonyymi
3/6 | 

Minä aina odotan uutta postausta. En oikein osaa toivoa... Lastenvaatteet kiinnostaa eniten. Aina. Siis postauksissa. Kyllä mua elämässä muukin onneks kiinnostaa.
-T-

4/6 | 

Ihana kuulla! :) Kyllähän niistä lastenvaatteista tulee eniten jauhettua - mutta kyllä mullakin live-elämässä on muitakin kiinnostuksenkohteita :D

5/6 | 

Hmmm sisarusten välisistä suhteista ja millaisia vaiheita siinä on ollut. Onko ollut esim riitely ja paita ja peppu vaiheita vai aina sama dynamiikka? Ja millaista sisarussuhdetta isommilla on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla