Kesällä ihmettelin housujen kokoeroja täällä. No nyt on aihetta vielä isompaan koko-ihmetykseen!

Nova starit kokoa 98 ja Raida polvipaikkahousut kokoa 116! Nova starit on kokonaispituudessa jopa vähän pitemmät! Onneksi sain Raidan pöksyjen kokopohdintaan apua Ä.Hupulaiselta, ei olisi muuten tullut pieneen mieleenkään tilata vähän vaille metrin pätkälle 116 kokoisia housuja!!

Nää on nyt ne Nova starit, joita olen odottanut! Ja on ne kyllä hienot! Huomatkaa Herra Keltaisen ihan oma-aloitteinen kädet taskussa -pose :D

Raida on meille uusi tuttavuus, ja mitoitus siis todellakin yllätti! Positiivista on, että vyötärö on napakka, ja pöksyt pysyvät päällä hoikallakin! Tuotekuvien perusteella olisi odottanut baggympia housuja, mutta ei noi päällä kovin lökömalliset ole. En ole vielä pessyt, joten sopii toivoa, etteivät kutistu, koska ei noissa kovin kasvunvaraa ole!! Kivat pöksyt kuitenkin - jotain tällaista olen Keltaisen kaappiin kaivannut Nova starien rinnalle, kun kyllästyin tuhannesti veloureihin, ja laitoin ne kiertoon!

Molemmat housut ostin MiniQ:sta yhteistyö-alekoodilla.

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Otsikkoon vastaus: tiesin (ainakin melkein)! Meillähän on Raidan leggarit olleet kovassa käytössä, ovat yhdet suosituimmista, mutta koko 122 on juuri ja juuri nilkkapituinen meidän neidille. Oikea koko legginsseissäkin olisi siis vähintään kokoa suurempi, mitä normaalisti on käytössä sillä hetkellä. Faktahan on, että nuo Nova Starit taas ovat todella reilua mitoitusta. Meillä käytetään yhä housuissa kokoa 110, vaikka normikäytössä siis koko 122 :D

Mun makuun muuten nuo Raidan baggyt ovat hyvän näköiset päällä. Ei tarvi roikkua yhtään enempää :D

2/12 | 

No huh huh...ei voi näköjään enää kokonumeroihin luottaa! Miksi ihmeessä tekevät noin paljon normaalista mitoituksesta poikkeavaa vaatetta?

Nova Starit on tosiaan ihanat ja hyvän malliset :)

Meillä taitaa olla samanlainen pallopaita vai onko tuo Maxomorra sittenkään? Siitä tuli mieleen, että Tutan pallobodeja on mammuttimarkkinoilla alessa, mutta ei paitoja :(

3/12 | 

Juu, kyllä Nova starit on reiluja, mutta kyllä Raida on sitten tooosi niukkaa! Onhan noi Raidan pöksyt hyvännäköiset, vaikkei kovin baggyt olekaan :)

4/12 | 

Hankalaa, kun mitoitus vaihtelee niin valtavasti!! Noi Nova starit on kyllä kivoimmat NS:n farkut mitä meillä tällä hetkellä on (ja meillähän on jokunen)! :)

Pallopaita on Metsolan frotee-ihanuus, joka toivon mukaan menee vielä tämän syksyä! Samanlainen meillä on myös keltapohjaisena

Anonyymi
5/12 | 

Siis eihän tuo malli ole se uuden malliston slim, vai onko? ei ainakaan näytä yhtään siltä mitä niissä mainoskuvissa.

6/12 | 

On se new slim denim! Mainoskuvissa taitaa olla krepattu aika lailla sitä kangasta... mut kivat nää on näinkin :)

7/12 | 

Minäkin katsoin että onpa eri näköinen kuin mainoskuvissa!

Mutta hyvältä näyttää kumminkin. :) Ja nyt nuo Raidan pöksyt alkoi houkuttaa varsinkin jos ne kerran sopivat hoikallekin...

8/12 | 

Kivat ne on kuitenkin! :) Raidan vyötärö on melkein yhtä kapea kuin NS farkkujen, siinä on leveä kuminauha!

9/12 | 

On kyllä tosi vaikea usein arpoa mikä koko on se oikea, jos merkki on uusi. Ja nytkin, vaikkei merkki ollut uusi niin just se eilisen Villervalla postaukseni paita on hurjan reilu verrattuna kevään samankokoiseen!

10/12 | 

On hankalaa uusien merkkien kohdalla, ja tosiaan tuttujenkin, kun vaihtelevat noita mitoituksia ihan miten sattuu!! :O

11/12 | 

Hyvä, että löytyi sopiva koko! Mun rotevalla esikoisellahan noi näyttää ihan leggareilta, mutta tykätään niistä! Tuotekuva ei vaan yhtään vastaa todellisuutta.
Nova staritkin näyttää hyvältä! Nää vaan boikotoi nyt resorillisia farkkuja...

12/12 | 

Kiitoksia vaan koko-vatvomis-avusta! :D Tää koko on juuri oikea (toivon mukaan eivät kutistu pesussa!)! Tuotekuvasta sai kyllä varsin erilaisen käsityksen :O Ja toisaalta näyttihän noi Novatkin vähän erilaiselta... no mut en valita, koska molemmat pöksyt on tosi kivat kuitenkin!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla