Yritän nyt aktivoitua kevätmallistojen tarkasteluun! Aloitetaan Ticket Outdoorin SS14 mallistosta, ja ulkovaatteista tietenkin!

Pitäisi nähdä livenä tämä takki - värisävy näyttää action-kuvissa raikkaammalta. Nuo keltaiset vetskarit on kiva piristys perustakkiin!

Tykkään uusien rubbereiden taskuista tosi paljon. On myös uusi pidempi suora takkimalli - en tiedä osaisinko käyttää omalla lapsella, mutta kivalta se näyttää!

Tuli näköjään kerättyä kaikki keltaiset kuviin! No mutta väriläikkiähän minä lupasin! Tuo punainen takki olisi vielä ihanampi jos nuo tummansiniset tehosteet olisi jätetty pois ;)

Ticketille tuttuun tapaan valikoimassa on paljon sinisen eri sävyjä - toivoisin kyllä enemmän iloisia värejä pojille!

Tyttöjen värimaailma on aika pastelli. Keltaiset vetskarit on kyllä mukava piristys!

Tyttöjen karkkiraita näyttää aika kivalta - poikien versio ei sitten napannut yhtään (postauksen ekassa kuvassa).

Mitäs tykkäätte Ticketin keväästä?

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

5/16 | 

Meille hommattava ainakin tuo pinkki/oranssi raita takki Peppalle. Viime syksynä ostettu ReimaTecin takki ja housut riekaleina (siis aivan järkyt, en ymmärrä miten tyttö on saanut sen näköiseksi). Keltaiset PlainRainit olis kans kivat pojille...mutta heillä on MoloKidsin samantyyliset rainbowkuosilla...no ehkä Millis saattais tarvita uuden koon puolesta jo ;) Nuo sadeasutkin on aika kivat...sellaisia täytyy katsella muiltakin merkeiltä...meillä aika hajoavaa tavaraa ne...heitän surutta roskin jos tulee yksikin reikä...ja niitä on tässä mennyt jo aika pino.

6/16 | 

Oho, aika tehokasta ryöjäämistä jos vaatteet riekaleina :( Onpa harmi!
Kuravaatteilla ei tosiaan tee mitään jos niissä reikiä on. Mä en taida kuravaatteita enää ostaa - mennään teknisillä, nyt kun pojat ei enää niin paljon piehtaroi maassa kuin pienempänä :)

7/16 | 

Minusta hyvin samanlainen mallisto kuin aikaisempinakin vuosina - ainakin pojille sopivissa malleissa. Vihreä kyllä näyttää ihan kivalle, mutta meillä vihreä talvihaalari joten voi olla vähän liikaa vihreää, jos joku pojista käyttää sitä ympäri vuoden ;)

8/16 | 

Joo, linja on sama kuin ennenkin, pieniä uudistuksia siellä täällä, esim. taskuissa ja vetskarin väreissä. Vihreä on sellainen, että saattaa olla kiva livenä tai sitten ei, pitäis nähdä. Kyllähän se ehkä on ihan kiva, jos vaatteiden värissä on vähän jotain vaihtelua, ettei samassa värissä kulje ympäri vuoden ;)

9/16 | 

Ei meille mitään, onneksi.;) Tuo sininen punaisilla vetoketjuilla on ainut minkä voisin ostaa. Sopis koululaisellekin. :)

12/16 | 

Vihreä väri on usein hankala saada kuviin oikenlaisena, joten kiinnostaisi nähdä livenä, onko tuo sellainen raikas, vai onko se pliisu!

13/16 | 

Ei taida tulla meille mitään noista. Jotenkaan ei nyt iske.

Vihreä takki olisi tosiaan syytä nähdä livenä ensin, että todellinen sävy paljastuu. Isoveikalla on ollut viime välikausina vihreää, joten nyt kaipaan jotain muuta.

Tai itseasiassa en kaipaa isoveikalle kevääksi yhtään mitään, sillä kaapissa nimeltä "jemma" roikkuu sekä haalareita että takkeja housuineen ;)

Venähtäneelle pikkuveikalle kylläkin tarvitaan uusia välikausitamineita, mutta niitä uskon löytäväni parhaiten Reimalta :)

14/16 | 

Vihreät ja keltaiset pitäis aina nähdä eka livenä, kun kuva voi vääristää! Sehän on hyvä jos jemmakaapissa valikoimaa riittää ;) Mä en itse asiassa edes tiedä mikä on kevätvermeiden tilanne, enkä halua ihan vielä edes tutkia... jos sitten vähän keväämmällä ;)

Anonyymi
15/16 | 

Ei mulla tähän aiheeseen ole kommentoitavaa. Ei herätä suuria tunteita. Piti vaan tulla sanomaan, että KIITOS. Kiitos, kun lastenvaateaiheiset postaukset on taas olleet lisääntymään päin. Niistä tykkään erityisesti. Kiva näitäkin kuvia oli katsella.

-T-

16/16 | 

No nythän sitä vaate-höpötystä varmasti taas riittää, kun mallistoja pukkaa enemmän kuin ehtii käsitellä ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla