Se on oranssi, se on ihana, ja se on täällä! Pikku Mineassa oli taannoin sen verran hyvä alekoodi, että tämä haalari  hyppäsi ostoskoriin harvinaisen pikaisella päätöksellä. Meinasin tästä ensi talveksi Herra Keltaiselle haalaria, mutta veikkaanpa että se on hälle ensi talvena vielä vähän suurenmoinen. Kuvassa haalari kokoa 110 Herra Vihreän päällä, joka on jo vähän tuota kokoa pitempi. Ja kuten kuvasta näkyy, kasvunvaraa löytyy vielä ihan riittämiin!

Joistain kulmista haalari on kyllä varsin teletappimainen olemukseltaan tuollaisen hoikan lapsen päällä, mutta toisissa asennoissa taas näyttää ihan soppelilta. Lapsi on ilmeisen rakastunut haalariinsa - sitä soviteltiin ja kuvattiin eilen, ja mallin pyynnöstä myöskin tänään!

Lahkeensuut on mun makuun aika väljät, mutta onneksi lahkeissa on tarra, jolla lahkeita saa kurottua kasaan ja toivon mukaan pysymään kengän päällä!

Herra Vihreän oli tarkoitus mennä yhdellä haalarilla ja yhdellä 2-osaisella tämä talvi, mutta nytpä niitä haalareita onkin kaksi. Saapa nähdä mikä on tämän talven suosikkiasu!

Terkuin
Miima

Kommentit (22)

1/22 | 

Hieno haalari! sopii mielestäni pojalle paremmin.. Tuo Ticketin kiiltävä kangas on huippua! harm ittaaa jo vähän, ettei ole täksi talveksi ole tullut ostettua Ticketin haalaria.

2/22 | 

Toi väri on kyllä aivan upea, joten olen valmis sietämään hienoista leveyttä :D Matsku on kyllä huippua, meillä on vihreä haalari samalla kankaalla, eikä voi kun kiitellä :)

Anonyymi
3/22 | 

Kokohan on selvästi sopiva. Onko lahkeissa lenksuja kengän alle? Leveä on malli, mutta se vaan kuuluu tuohon että ei kai se haittaa. Ihana on!

-T-

4/22 | 

Kivan pirtsakka väri! Babybaggie-malliset haalarit ne vasta leveitä yleensä onkin kaikilla valmistajilla. Pikkuvauvoille varmasti hyvä, mutta vähän häiritsevää isommilla lapsilla.

5/22 | 

Joo on ihan tavan mustat kumi (vai silikoni??) lenksut. Eiköhän mun silmä totu tuohonkin väljyyteen vähitellen - lapsi tosiaan tykkää niin, että kiskoo sitä päälleen sisätiloissa, kun en ulos vielä päästä ennen lumien tuloa :D

6/22 | 

On pirtee, ja sitä kyllä kaipaakin jotain piristystä tähän pimeyteen! Vauvoille baggiet on just hyvät, mutta isommille toki slimmimpi näyttää kivemmalta - tosin varmaan mukava päällä tuollainen väljempi :)

8/22 | 

Väri on kyllä upea! Ihan varmasti menee pulleammallekin, paremminhan tuon mallinen haalari istuu jos on vähän lihaa luitten ympärillä ;)

11/22 | 

Hyvä puku on! Meillä on ollut pari Ticket North Baggietä ja ne ovat käytönjäljiltä kuin uusia. Olin nytkin harkitsemassa, kunnes valittiin toisin. :)

12/22 | 

Toivottavasti pian tulee lunta ettei poika ihan läkähdy sisätiloissa :D.

Kivalta se kyllä näyttää! En vaan osaa meille oranssia (ainakaan pelkältään) kuvitella.

13/22 | 

Joo toi kangas on tosi hyvä, meillä on vihreä haalari tuolla kankaalla säilynyt parin talven käytöstä ihan moitteettomana :)

16/22 | 

Oranssi on pop! :) Aivan i-ha-na!

Onpas pirteitä kuvia ja ihan ok istuu haalari. Ainahan nää Ticketit on löysiä sieltä sun täältä eli kuuluu vähän niinkuin asiaan.

Minäkin annan pukea oranssin vasta lumille ;) Toivon hartaasti, ettei isoveikan päiväkotikaverit lällättele poikkeavasta haalariväristä. Vai pelaanko varman päälle ja puetaan pk:iin musta haalari? Ihan pimeää edes miettiä tällaisia, mutta maailma on kova paikka :/

18/22 | 

Joo, malli on nyt hyväksyttävä, kun väri on niin just sitä mitä haettiin :D Meillä tää 5v ei halunnut mennä tänään puistoon isosiskon vanhoissa violeteissa toppahousuissa - hän on ilmeisesti määritellyt violetin tyttöjen väriksi, kun siskolla ja äitillä sitä paljon on, mutta hällä ei ole ollut juurikaan. Oranssi on hällä lempiväri ja olisi varmaan ällistynyt, jos joku väittäisi sitä tyttöjen väriksi :D

19/22 | 

Niin on oranssi lempiväri meilläkin isoveikalla - mutta senkin asian sanelevat kaverit luultavasti jossain vaiheessa...

Päiväkoti on opettanut mm. "tyttöjen värit" (ja violetti on varmaankin sellainen) ja kaikki tyttöihin liittyvä - jopa tyttömäiset legopakkaukset lelukuvastoissa - ovat yyyäääk!

20/22 | 

Mulla kiehuttaa vieläkin, kun aikoinaan esikoisen lempiväri oli kirkkaanpunainen, ja eskarissa opettivat sille, että punainen on tyttöjen väri ja SININEN on poikien väri, murrrrr. Ei auttanut äitin vakuuttelut :( Pienet kelpuuttaa vielä suurimman osan väreistä, ja myös leikkii nukeilla, kauppaleikkejä ja prinsessaduploilla - saapa nähdä kuka heille niitä "totuuksia" tulee vielä kertomaan (koska ei kai niiltä voi välttyä, viimeistään eskarissa tulee vastaan varmaan)...

Anonyymi
21/22 | 

No en kyllä usko että oranssia on määritelty tyttöjen väriksi. En ole moiseen törmännyt töissä tai lapsen pk:ssa. Oma 5-vuotias poikani on nyt keväästä asti kulkenut oranssissa välikausitakissa ja oranssia käytetään muutenkin paljon. Ja kaikkea muuta puen lapseni päälle paitsi sinistä ja vaaleanpunaista. Sanomista ei ole tullut. Töissä kyllä pojillakin on ollut vaaleanpunaisia paitoja, poikien paitoja.

-T-

22/22 | 

Hyvä jos väreihin ei tartuta! Mä niin tykkään oranssista, punaisesta ja keltaisesta nimenomaan pojilla! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla