Viime viikonloppuna pyörin kuin väkkärä pääkaupunkiseudulla, ja yksi kohde, mihin oli pakko päästä, oli Forsman tea teemyymälä! Se kun osui silmään motarilla, kun oltiin kesällä Vantaalla asuntomessuilemassa, mutta oli juuri ehtinyt mennä kiinni 4 minuuttia aikaisemmin. Kyllä harmitti! Tällä kertaa siis merkkasin käynnin ihan kalenteriin, jotta varmasti kerkesin tuohon teen suurkuluttajan paratiisiin!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsman tea teemyymälä sijaitsee siis Vantaalla kehä kolmosen vieressä. Se on Pohjoismaiden suurin erikoisteemyymälä, ja teelaatuja löytyy jopa 500 erilaista! Siinäpä onkin mistä valita! Mustaa, vihreää, valkoista, keltaista, Rooibosta, Matea, yrttiteetä, maustettuja, maustamattomia... Osa on valmiiksi pussitettuja, ja niitä löytyy monista ruokakaupoistakin. Osa taas on irtomyyntinä, ja joukossa on sellaisia harvinaisuuksia, mitä ei muualta löydykään! Lisäksi valikoimaan kuuluu kaikkea mahdollista teehen liittyvää: säilytyspurkkeja, haudutuspannuja, mukeja, sihtejä, teen kanssa nautittavia herkkuja, sekä kaikkea tätä myös erilaisissa lahjapakkauksissa.

Itse juon maustettua vihreää teetä helposti parikin litraa päivässä (ja ilman makeutuksia tai muita lisukkeita). Forsman tean valikoimasta omat suosikkini ovat puolukka-vanilja sekä tyrni - suosittelen, jos ette ole maistaneet!

Sain mukaani teetä ja laadukkaan sihdin kotiin viemisiksi
Ja ostin sitten vielä pikkuisen lisää

Löytyykös lukijoista teenjuojia? Nyt on nimittäin luvassa teille jotain kivaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sain arvottavaksi 25e arvoisen lahjakortin Forsman tea teemyymälään, ja samaan pakettiin vielä laadukkaan sihdin ja paketin Rooibosta. Huom! Lahjakortissa on käyttöaikaa kokonainen vuosi, joten kannattaa osallistua, vaikkei ihan huudeilla asuisikaan, jos kuitenkin edes joskus on käyntiä pääkaupunkiseudulla (tai voi jonkun nakittaa teeostoksille, hih)!

Arvontaan osallistut kommentoimalla minkälaista teetä juot ja missä mittakaavassa. Kaikki saa yhden arvan, ja toivoisin anonyymejä jättämään toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajan joutuisasti kiinni arvonnan päätyttyä.  Osallistumisaika alkaa just nyt ja päättyy keskiviikkona 23.9 keskiyöllä. Onnea arvontaan!

Terkuin
Miima

 

 

Kommentit (51)

1/51 | 

Toi teemyymälä on mun ikuisuussuosikki! Mieletön määrä vaihtoehtoja, löytyy joka fiilikselle oma tee :D Juon teetä yleensä päivittäin. Kaikista eniten kuluu vihreää teetä, mutta myös muita laatuja pitää välillä maistella. Sitruuna-mate on ihan törkeän hyvää, samoin erilaiset oolong teet ja Marokon minttu. Jälkimmäistä juon aina flunssaisena runsaalla hunajalla, ja ainakin toivon että tauti vähän talttuu siitä.

Mut saa kiinni sähköpostilla osoitteesta revontulipalo (at) hotmail.com

Hauska nimi sun blogilla muuten :D Tykkään.

3/51 | 

Vihreetä teetä juon pääasiassa, välillä myös muuta. Eri makuja pitää aina kokeilla. Pari kuppia päivässä vähintään menee.

4/51 | 

Ihana kauppa!! Kerran olen käynyt ja silloin mukaan tarttui vaikka ja mitä :) ihania makuja ja mieli tekisi ostaa jokaista makua :) juon teetä aika laidastalaitaa ja mielialalla on vaikutusta. Kipeänä juon vilukissaa tai mustaherukkaa, joskus juon ihanaa rauhoittavaa teetä. Näillä teen juomisilla on yksi yhteinen tekijä, nimittäin hujana! Juon teen joukossa aina hunajaa. Juon teeyä lähespäivittäin näin syksyllä ja talvella
talvella. Kesäisin juon paljon jäätetä

Minut tavoittaa osoitteesta anu.tervanen@gmail.com

5/51 | 

Teetä tulee juotua niin aamulla kuin illallakin. Eniten kuluu vihreää maustettua teetä ja sitten valkoista. Mustaa juon harvoin. Myös erilaiset haudukkeet ja rooibos menevät iltaisin. Kaapissa on nytkin ainakin 10 eri sorttia irtoteetä.

6/51 | 

On olemassa hulluja kissanaisia, tai hulluja kenkänaisia, mutta minä olen puhtaasti hullu teenainen.

Olen kierrellyt Eurooppaa ja keräillyt kaappiini teehuoneiden-ja kauppojen hyllyiltä kaikenmoisia rakkauksia kaappiinni. Teekaapissani on tällä hetkellä 80 erilaista teelajia, joita juon päivittäin rakkaudella.

Koskaan ei voi olla liikaa teetä, sillä tee tekee meistä onnellisia.

marsa.kuva@hotmail.com

Päivi Kangas
8/51 | 

Juon teetä satunnaisesti. Talvella enemmän kuin kesällä. Nyt iltojen pimetessä on taas tullut tavaksi kuppi teetä ja villasukat teeveetä katsoessa. Juon mielelläni maustettuja teejuomia mutta suosikkeihin kuuluu myös vihreä tee sitruunalla ja inkiväärillä tehostettuna. Minut tavoittaa paivi99@luukku.com sähköpostista.

9/51 | 

Vihreetä, valkoista, mustaa ja rooibosta löytyy tällä hetkellä kaapista. Juon aamuin, illoin ja vähän päivälläkin :)

Anonyymi
10/51 | 

Juon teetä vaihtelevasti. Jonain päivänä useamman kupin ja jonain en yhtään. Juon lähinnä maustamatonta ja erilaisin tavoin maustettua vihreää, valkoista ja mustaa teetä sekä rooibosta. Luomuna miellään.

helka.mononen@hotmail.com

Anonyymi
11/51 | 

Juon teetä joka ikinen päivä. Ilman sitä koko päivä on pilalla. Mulla menee teetä paljon, lähinnä mustaa ja vihreää ja ilman mausteita, siinä pääsee aidon teen maku valloilleen. Vähintään 4 mukillista per päivä, muki on noin 5 dl kokoinen. Juon janoon, ruuan kans ja ihan huvikseni. 40 vuotta teen ystävänä.

Anonyymi
12/51 | 

Pääasiassa maustettua mustaa, ja paljon! Viimeksi kun muutin, teekokoelma piti pakata omaan laatikkoonsa, kun ei mahtunut muiden ruokatarvikkeiden kanssa samaan laatikkoon... :D
Kiinni saa tuuritapauksissa sähköpostiosoitteesta tiia.e.niemela@gmail.com

13/51 | 

Vihreää lähinnä, mutta mustakin menee ja nuoruuden makusekoituksien jälkeen nyt maistoo ihan perusmaut. Hunajaa pitää myös olla.

Anonyymi
15/51 | 

Aamuisin mustaa, päivällä vihreää ja illalla rooibosta. Päivittäin menee 3 - 5 kuppia. Mieskin on reilun kahden vuoden aikana oppinut että pusditeetä eimeidän taloon kanneta! :)

Anonyymi
16/51 | 

Teetä tulee juotua päivittäin useita kertoja.:)
Eri makuiset mustat pussiteet käytössä fiiliksen mukaan. Välillä kokeilen myös valkoista ja vihreää teetä. Jos aikaa on niin haudutan.
Syksyllä ja talvella lisään hunajaa joukkoon.

vaniljasade@hotmail.com

17/51 | 

Tällä hetkellä jotain köyhää Pirkan perusteetä. Juon noin kolmisen suurta kupillista päivässä nyt kun olen lasten kanssa kotona. Tuntuu, että sitä teetä kuluu niin paljon, että en enää raskinut ostaa mitään kovin kalliita merkkejä ja siirryin Pirkka perusteehen :D

18/51 | 

Mukana :)
Juon yleensä mustaa maustettua pussiteetä koska olen laiska ;) Juon teetä yleensä iltaisin.
hakkinen.mirva @gmail. com

Anonyymi
19/51 | 

Teetä tulee juotua lähes päivittäin. Kesällä lähinnä jääteetä, mutta talvella sitten ihan lämpimällä vedellä haudutettua. Tee on täysin kahvin korvike, koska kahvia en juo yhtään.

mijori@luukku.com

Anonyymi
21/51 | 

Aiemmin join pääasiassa kahvia, mutta viime aikoina olen siirtynyt lähinnä maustettuun vihreään teehen.

miahelke(at)hotmail.com

Anonyymi
22/51 | 

Keisarin Morsian on vakio tee. Kahvia en juo ollenkaan. pia.oksanen at luukku.com

Anonyymi
23/51 | 

Melkein joka päivä juon teetä, ihan tavallista twinings-teetä tai keisarin morsianta. Joskus lasten kanssa intoudun juomaan muumiteetä :)

Saija saij4@luukku.com

Anonyymi
24/51 | 

2-3 mukillista päivässä tulee teetä juotua, yleensä jotain maustettua valkoista irtoteetä. lumilinnake at gmail.com

25/51 | 

Mä viime viikolla tuonne haikailin, kun en tahtonut Cittarin valikoimista muka mitään hyvää löytää. Mä oon kova kahvin juoja, mutta usein illalla juon kupin valkoista ja etenkin talvisin menee päivän mittaan paljon myös vihreää teetä.
tellujapikkutary(at)gmail.com

Anonyymi
26/51 | 

Tykkään juoda kaikkia maustettuja teelajeja. Haudutettavaa irtoteetä yleensä käytän, mutta pussiteetäkin toisinaan. Uusia makuja on kiva maistella.
Teen juon yleensä sellaisenaan. Joskus lisään hunajaa tai sitruunaa. Mustaan teehen laitan maitoa pehmittämään makua.
Teetä tulee juotua useampi mukillinen päivässä. Töissä yleensä pari kertaa ja ainakin iltatee lisäksi. Mökillä juon myös aina aamuisin teetä. Ennen olin kahvin juoja, mutta jossain vaiheessa se ei enää maistunut hyvältä. Päätin vaihtaa teehen, enkä ole katunut. :)
nasuli- (at) suomi24.fi

27/51 | 

Tuo Puolukka-Vanilja on kyllä älyttömän hyvää! Loistavia valintoja. Juon monenlaisia teitä, mutta ehkä eniten menee maustamatonta vihreää parikin litraa päivässä. :D

nebularlion (at) gmail.com

29/51 | 

Täällä myös teenjuoja ilmoittautuu - tälläkin hetkellä aamuteekupposen äärellä :) Ihana postausaihe ja voi mikä herkkukauppa! Täytyypä piipahtaa tuolla, kun on asiaa pk-seudulle seuraavan kerran.

Kahvia en juo ollenkaan, ellei jossain kyläpaikassa ole "pakko" tai jos joskus tarvitsen extrapiristystä johonkin erityistilanteeseen. En edes muista, milloin näin olisi viimeksi käynyt.

Minun perusteeni on melkein joka kaupasta löytyvä Twinings Earl Grey pussitee, jonka juon mustana ilman lisukkeita. Sitä juon pari isoa mukia päivässä, toisen aamulla ja toisen iltapäivällä. Kofeiiniherkkänä en voi juoda teetä iltaisin, ettei mene yöunet (toki on olemassa kofeiinittomia vaihtoehtoja). Nyt syksyllä olen ostanut myös marjaisaksi maustettua mustaa teetä, kun teen kulutus lisääntyy ilmojen viiletessä ja kaipaan vaihtelua.

Kahvilassa nautiskelen mielelläni haudutettua teetä ja niitä olen toisinaan juonut kotonakin. Keisarin morsian, Tiikerin päiväuni jne. Vihreä tee sellaisenaan on hieman liian tujua nykyiseen teemakuuni, mutta valkoinen maistuu kyllä. Joskus join paljon japanilaista vihreää teetä.

30/51 | 

En ole aiemmin teestä tykännyt, mutta viime keväänä rupesin juomaan flunssan aikana kun kaakao ei vaan maistunut ja kahvia en juo. Nykyään menee kuppi tai kaksi päivässä.
Tee uppoaa sokerin (ja joskus maidon) kanssa.
Kovin montaa laatua en ole uskaltanut maistaa, mutta lempparit on ollut minttutee ja joku missä oli marjoja.

miiskun9@gmail.com

32/51 | 

Olen todellinen teenystävä ja -kuluttaja :) vihreä tee on suosikkini, mutta mielelläni kokeilen erilaisia ja puerin parissa on ollut parhaat hetket.

33/51 | 

Kyllä jonkin verran menee teetä. Yleensä kuppi-pari päivässä, joskus enemmänkin. Juon yleensä jotain vihreää teetä tai sitten Clipperin sitruuna-inkivääriteetä tai sitten jotain peruskamomillateetä.. Mustasta en oikein välitä paitsi joistain maustetuista.

35/51 | 

Juon teetä päivittäin. Lemppareita ovat vihreä ja valkoinen tee ilman mitään lisukkeita. Erityisesti tykkään jasmiini- ja minttuteestä. Olen myöskin kerran päässyt käymään Forsmanin myymälässä ja meinasi tulla runsaudenpula kaikkien niiden teeihanuuksien keskellä.
emilia.rontu(a)gmail.com

36/51 | 

Juon vihreää teetä, vaniljateetä ja rooibosta (vaikkei varsinaisesti tee olekaan). Mukana kivassa arvonnassa. s.kansakoski(at)luukku.com

37/51 | 

Teetä juon satunnaisesti. Eniten talvella kun paleltaa. Tykkään maustetusta teestä:)
Vatsavaivojen takia pitäisi vähentää kahvin juontia ja lisätä teen juontia.

38/51 | 

Mustaa maustettua, nykyään vain pannullinen päivässä, paitsi jos on vieraita ja keitetään teetä, niin onhan sekin pannu joutava tyhjäksi :)

40/51 | 

Olen kaikkiruokainen teen ystävä ja mielelläni kaupasta aina tarttuu mukaan myös uutuuksia testaukseen. Makuteet ovat suosikkeja, mutta välillä myös ihan pelkkä musta teekin maistuu =). Ehdottomasti mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

42/51 | 

Tykkään monenlaisesta teestä, mutta eniten juon maustettua mustaa teetä. Tee kuuluu iltarutiineihini, mutta välillä keitän kupposen kuumaa myös aamulla ja joskus iltapäivälläkin.

pokkaritaivas(a)gmail.com

43/51 | 

Mustaa teetä juon kotona mieluiten, mutta menee myös muut maustetut :) en joka päivä teetä juo, mut sillon kun juon ni 1-2 mukillista.

Anonyymi
47/51 | 

Juon töissä aamupäivisin mustaa teetä ja iltapäivällä sitten vihreää, pussiversiota tai haudutettua ja aina ilman makeutusta. Illalla kotosalla rooibosta tai mustaa ajan kanssa haudutettuna. Eli paljon kuluu.
ivus (at) iki.fi

Anonyymi
48/51 | 

Juon ihan tavallista earl grey-tyyppistä teetä tai vihreää teetä jonka maustan tuoreella inkiväärillä. Tee kuuluu iltoihin, en ikinä juo sitä päivällä
humppalulla (at) gmail.com

49/51 | 

Teetä kyllä tulee juotua sekä helteellä että pakkasella. Nyt herkkuni on Clipperin Indian chai, mutta vaihtelua pitää olla tälläkin saralla.

51/51 | 

Tällä hetkellä vain kofeiinittomia, koska en halua käyttää kofeiinia raskauden ja imetyksen aikana. :)

leevilotta(at)luukku.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla