Oliko sulla lapsena Tamagotchi? Sellainen piipittävä virtuaalilemmikki, joka valtasi maailmaa vuodesta 1997 lähtien? Mulla ei ollut, koska olin ihan hippasen yli-ikäinen (toi on mun ylppärivuosi...), mutta nyt omat lapset saa tutustua uuden sukupolven Tamagotchiin, sillä saimme lelupostia mediatoimistolta.

Tamagotchi on suunnattu 5-10 -vuotiaille, mutta osaapa tuo 4-vuotiaskin sillä näprätä - kyllähän nykyajan mukelot on niin tottuneita kaikenlaiseen elektroniikkaan (toista se oli silloin kun nämä ekaa kertaa markkinoille tulivat)!

Ensin näytölle tulee kolme munaa, joista valitaan mieleinen. Se on tyttö! Sitten sitä pitää ruokkia, leikittää ja siivota sen kakkoja. Hyvin kun hoitaa, niin öpötti kasvaa ja on iloinen. Huonosti kun hoitaa...

Se ottaa hatkat. Meille kävi näin, kun tämä kaveri oli hukassa kokonaisen päivän! Mutta ei hätää - silloin resetoidaan kone, ja saadaan uudet munat näytölle, ja tällä kertaa koitetaan hoitaa paremmin!

12-vuotias heti moitti "huonoa kuvanlaatua", ja tottahan se on, että kovin pikselöity tuo näyttö on, ja näytöllä saisi olla takavalo, että saisi paremmin selvää.

Näillehän on tietysti myös omat

Eli jos haluat voittaa perheeseen oman virtuaalilemmikin, niin jätäpäs kommenttia! Kaksi arpaa rekisteröityneille lukijoille (muista ilmoittaa monellako arvalla osallistut). Arvonta käyntiin nyt, ja päättyy to 24.4 keskiyöllä!

Onko Tamagotchi sulle ennestään tuttu?
Onnea arvontaan!

Terkuin
Miima

Kommentit (44)

1/44 | 

Kahdella arvalla mukaan! Mä olin kans himppusen verran yli-ikäinen silloin, kun Tamagotchit teki ensimmäisen läpilyöntinsä eli omissa käsissä tuollaista en ole koskaan pidellyt, mutta toki tuo ilmiönä tuttu on :D

2/44 | 

Heh, muistan, kun itsellän oli tällainen virtuaalilemmikki, kun perheen allergiat estivät muiden lemmikkien hankkimisen. Kummityttö olisi nyt siinä iässä, että varmasti tykkäisi. Mukana arvalla :)
s.kansakoski(at)luukku.com

3/44 | 

Kahdella arvalla mukana! mulla oli tamagotchi pienenä! pojalla on kännykässä ollu pou, joka on vastaavanlainen, joten tää ois mieluinen!

4/44 | 

Tottahan me osallistutaan kahdella arvalla! Mun kummitytöllä oli tuollainen silloin kun niitä edellisen kerran oli ja hän halusi sen toki koulukuvaankin mukaan että tärkeä oli :D.

Luulin tosiaan minäkin että tää uus versio olisi jotenkin ratkaisevasti kehittynyt siitä ekasta mutta kovin samalta se kyllä näyttää!

5/44 | 

Osallistun arvontaan kahdella. Tami on tuttu, sain joskus 18 v. lahjaksi kavereilta. :D Olispa kiva tulevalle eskarille synttärilahjaksi tuo. :)

10/44 | 

Kaks arpaa. Mulla oli lapsena mooonta tällästä. Mystisesti ne lopulta johonkin katos. Jos ei veljet rikkonu tai äiti laittanu roskiin nii sit en oikeesti tiedä mihin ne hävis :D

Yhteystiedot tarvittaessa blogin puolella.

11/44 | 

Kahdella arvalla mukana, meillä on nuo lapset tällaista kinunneet, vaan en ole (ainakaan vielä) heltynyt ostamaan.

14/44 | 

Kaksi arpaa!
Kyllä muistan tämän vekottimen, mutta lähempää tuttavuutta en ole tehnyt. Kokeillaan onnea :)

16/44 | 

Yhdellä arvalla mukaan! Itellä lapsena ollut kyseinen hoidettava ja nyt tyttö innostunut kanssa ja haluaisi kovasti oman tamagotsin eli toivottavasti arpa onni on myötä!

18/44 | 

Kahdella mukana. Mä olin jo niin vanha etten itse omistanut tuollaista, mutta harrastuksen kautta tulivat liiankin tutuiksi kun lapsoset eivät olisi malttaneet päästää niitä pikku kätösiään edes tunniksi pariksi irti :)

Anonyymi
19/44 | 

Yhdellä arvalla mukana. Ei ole meille ennestään tuttu. Olin myöskin yli-ikäinen v.1997.

Kirsi

Anonyymi
20/44 | 

Yhdellä arvalla mukana. Mulla oli joskus ylä-asteikäisenä tama, jota jaksoin muutaman kuukauden hoitaa. Löytynee vieläkin jostain lapsuudenkodin kätköistä.

Saija saij4@luukku.com

Anonyymi
29/44 | 

Yhdellä mukaan,kiva arvonta. Muistan elävästi espanjalaisen putiikin josta ostin tuollaisen siskonpojalle -97:) Oli tykätty:) Nyt antaisin omalle allergikolle kun edellisen saaja on jo aikamies.
-R-

31/44 | 

Kahdella arvalla mukaan. Mulla oli lapsena joku tuollainen, aika nopeasti unohtui laatikon pohjalle, kun ei sitä saanut pitää koulussa mukana. :D

Anonyymi
39/44 | 

Oi, mulla on ollu ala-asteella tuommonen.. Ja muistan niin sen, kun eka kerran otus kuoli.. Äiti ei ollutkaan hoitanut sitä koulupäivän aikana.. Itku tuli :D
Yhdellä arvalla mukana Pikku-tassun äiti

Anonyymi
40/44 | 

Yhdellä arvalla mukana.
Kaverilla oli tuollainen aikoinaan ja se oli kyllä toisinaan ärsyttävä piippaaja.
Tyttö tahtoisi tuollaisen synttärilahjaksi.

iidam
(at)suomi24.fi

43/44 | 

Jep, muistan toki nämä örkit, mutta yli-ikäinen olin itsekin viime kierroksella. Eipä olisi uskonut, että nämä tulevat takaisin. Nyt omat lapset innostuisivat taatusti. Kaksi arpaa kädessä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla