Vauhtivekaroiden äiti haastoi paljastamaan kuinka monta takkia löytyy lasten kaapista. Ensin hekottelin, että meidän talvitakkivarannoissa ei ole paljon esittelemistä, mutta sitten ajattelin, että ehkä se on vaan hauska kontrasti monen muun lastenvaatebloggarin kaappiin verrattuna :D

Ensin ajattelin vaan pienten takkeja, ja niitähän meillä on vaan yksi, Herra Vihreän Reiman toppatakki. Herra Keltaisella ei ole toppatakkia ollenkaan, vaan hänellä on talveksi kaksi haalaria. Mutta saatiinhan kuviin toinenkin takki, kun otin mukaan Pinkin Pompdeluxin untuvatakin! Pinkillä on toki toinenkin takki, H&M toppatakki, mutta se on hällä mukana isällään eikä siten päässyt kuviin.

Eli saldo on 3 takkia 3 lasta kohden. Montako talvitakkia teidän lasten kaapeista löytyy? En nyt haasta ketään erikseen, vaan luotan, että kiinnostuneet osaa napata haasteen mukaan ilman erillistä usutustakin!

Terkuin
Miima

Niin, Ihan-saman vaatekaappi ei sijaitse meillä, enkä suoraan sanoen ihan tiedä, mitä se sisältää, mutta toivon mukaan sieltä löytyy 2 toppatakkia.

Kommentit (12)

1/12 | 

Hmm... Meillä taitaa olla kolme talvitakkia yhdellä lapsella... Eli ihan tarpeellinen määrä :D. Niin... jos ei lasketa sitä tähtitakkia joka teoriassa on vasta vuoden päästä talveen... Saattaa toki olla että kevättalvella sitä jo käytetään jos lapsi kovin venyy... ne sen 104 senttiset on ihan justiinsa sopivat just nyt.

Hmm... onneksi ei puhuta välikausitakeista... niitä saattoi olla muutama liikaa :D. Ens vuoteen taitaa olla niitä "vain" kolme :D. Jos ei lasketa sadetakkia ja kierrätettyä plain rainiä :D. Ja niitä jotka tästä vuodesta vielä saattaa mahtua... Niin ja sitä yhtä joka on aina lupa ostaa vasta kevätmallistosta... tai sitten sitä jonka ehkä teen jos jaksan :D.

Hmm... Hattujen ja kenkien lisäksi taidan tykätä takeista :D.

2/12 | 

No mä tiesin kyllä että teillä niitä takkeja on muutama - ehkä nappaat tän haasteen tästä mukaan? ;) On meilläkin välikauteen takkeja enemmän, mut tuskin liikaa kuitenkaan :)

Anonyymi
5/12 | 

Mä mietin tätä tai siis sitä, että monellako takilla lapsi pärjäisi. Viisi olisi varmasti hyvä määrä. Olisi joka menoon sopivat kamppeet. En uskalla laskea takkejamme, mutta puolustaudun sillä, että viime vuotiset näyttävät mahtuvan edelleen ja täksi talveksi ajatellut ovat jo myös ihan paseelinkokoisia. No, liikaa niitä on. Itselläni on samaa ongelmaa eli takeissa löytyy.
T: Nitta

6/12 | 

Hui, meillä ei kyllä edes mahtuis mihinkään 5 takkia per lapsi ja vielä kaikki muutkin kamppeet! :D Tarpeet on erilaisia - meillä ei ole ns. kauppatakeille tai hienostelutakeille mitään käyttöä, kun kaupassakin käydään kävellen, joten pitää pukeutua kunnolla että tarkenee :)

Anonyymi
7/12 | 

Meilläkin on talvitakkeja yksi per lapsi (eli yhteensä 2). Minäkin mieluummin panostan rahallisesti vähän enemmän yhteen kauniiseen ja käytännölliseen takkiin, joka menee sitten joka tilanteessa. Pääasiassa lapset kuitenkin ulkoilee haalarilla ja niitä on kaksi per lapsi. Ja meidän lapset siis 3 ja 5 v.

8/12 | 

Meillä oli viime talvena niin vähän käyttöä toppatakille pienimmällä, että aattelin etten nyt panosta siihen ollenkaan! Kaksilla haalareilla pärjää oikein hyvin :)

10/12 | 

Eikun kokeilemaan mahtuuko isoin koko ;) Tämä tosin on viime vuoden mallistoa, mutta aika ihaniahan ne on olleet joka vuosi!

Anonyymi
11/12 | 

Meillä tytöllä kaksi takkia ja yksi haalari. Haalaria käyttää kotileikeissä, koska ei halua eskariin sitä laittaa. Onpas ihana tapetti tuossa naulakon takana! Saako kysyä mistä tuollaista saa? Olen tytön huoneeseen etsinyt jotain vaaleaa tapettia, jossa kuitenkin sitä jotain! ja tuohan on aivan U-P-E-A! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla