Tää oli kerralla selvä! Mama so proud

Mukavaa ja lokoisaa sunnuntaita kaikille!

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

2/6 | 

Joo, on se aika hienoa kyllä, ja iso helpotus ettei tämän herran kanssa ollut mitään ongelmia polkupyörään siirtymisessä!

Anonyymi
3/6 | 

Hitsin hienoa!!! Mä kun saisin tuon yhden ainoan, 08 syntyneen herran pyöräilemään ilman appareita. Pelkää yhä kaatumista yli kaiken, joten reenataan vaan edelleen niin, että aikuinen tukee satulasta tai kevyesti lapsen olkapäästä. Jotain positiivista on ehkä vähän asenteessa tapahtunut. ja jos positiivisia ollaan, mulle tulee tuossa hommassa liikuntaa. Mutta saishan tuo jo alkaa sujumaan . huoh.

-T-

4/6 | 

Oli kyllä ihana juttu kun meni näin helposti tämän herran kanssa - kahden isomman herran kanssa kun sai tosissaan huhkia!! Esikoisella meni silloin kauan sitten silleen että just ennen eskarin alkua hoksasi homman, ja oli kyllä tosi turhauttavaa pitkään se harjoittelu. Mutta lopulta sitten kävi nopeasti, joku juttuhan siinä pitää loksahtaa paikoilleen, ja sitten homma on selvä. Toivotaan teillekin pian sitä loksahdusta, mä niiiin tiedän tuon tunteen, tsemppiä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla