Tilasin Muotokielen Ystävämyynnistä kaksi kettu-taaperokylttiä yhden hinnalla! Nämä on kiva lätkäistä pienten vaatteisiin, jos liikutaan jossain yleisötapahtumissa tai reissussa - kyltistä löytyy äidin puhelinnumero, joten jos lapsi eksyy, niin toivon mukaan "löytäjä" soittaa heti äidille :)

Ystävämyynti-kampanja on voimassa 15.10 saakka täällä.

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

2/8 | 

Joo, no en tiedä onko mikään suuri tarve... :D Mutta nyt kun sai edullisesti, niin ostin pois just reissuja ajatellen :)

3/8 | 

Oikeesti noi on hyvät! Poitsu sanoi tänään hiukan hädissään kun mentiin Prismaan: "Hei, meiltä unohtui Taaperokyltit!" :D

5/8 | 

Hei, sama juttu meillä neljävuotias on ihan nolona, jos huomaa, että ollaan ulkona eikä pupulla ole sitä kylttiä kaulassa. Joo siis pehmolelullaan.. Tosin on meillä kyltti neljävuotiaallakin käytössä. Pupulla se tosin on jokapäiväisessä käytössä.

P.S. Jos saan Miima vinkata Muotokielen Kettukylttiarvonnasta, niin vielä olisi sunnuntaipäivä aikaa osallistua tuolla minun luona, antakee armoo -blogissa. Kiitos ja näkemiin. :)

Anonyymi
6/8 | 

Meijän herkkäsieluinen 4v tyttö sai valtavan itkukohtauksen kun selitin taaperokyltin ideaa, omista vanhemmista eroon joutuminen on liian ahdistava ajatus.
Nyt liikummekin maailmalla niin että taaperokyltti roikkuu tytössä ja tyttö äidissä. Toimii näinkin ; )
-Sini-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla