Tilasin Metsolasta pari t-paita-ihastusta koossa 104, ajatuksena, että menevät Herra Keltaiselle pari kesää.

No tämä Villervallan ring paita oli sen verran reilumpi, että laitan sen suosiolla Herra Vihreälle, kun on hällekin aika reilun puoleinen... eli pepun yli yltää kyllä. Mittasin pojankin ja sain lukemaksi 106,5 cm. Noissa ekoissa kuvissa noi housut roikkuu, mutta kun haaran laittaa paikalleen, niin näätte, että helmaa on kyllä ihan riittämin ;)

Tätä ei saanut päälle kokeilla, mutta lienee samalla tavalla reilu Herra Keltaiselle - on muutaman sentin lyhyempi kuin tuo Villervalla. Saadaan pari kesää nauttia tästä ihanuudesta :)

Niin siitä tarpeellisuudesta... taisin laskea 16 t-paitaa Herra Keltaisen pinosta ja yöppäri t-paitoja puolet siitä vasemmalla. En nyt tosin muista että onko kaikki tuossa pinossa sellaisia mieluisia, vai siirtyykö yöppäri-pinoon osa.

Herra Vihreän pinossa taisi olla 15 t-paitaa ja muutama yöppäri t-paita.

Eli paljonko on hyvä määrä t-paitoja??? Nimim. enhän ole edes tämän kevään/kesän mallistoista ostanut vasta kun nämä 2!!!! Oliskohan mikään noista jäänyt pieneksi...

Terkuin
Miima

Kommentit (32)

1/32 | 

Meillä oli viime kesänä ehkä 5-6 paitaa ja nekin oli kylmille keleille liikaa :D Tosin samat paidat menevät tänä vuonnakin, ainakin suurin osa niin taidan tehdä muutaman uuden kaveriksi. Varmaan 10 riittää jo helposti, vaikka olisi kuumakin kesä :)

2/32 | 

Kyllä sä voit ihan hyvällä omalla tunnolla ostaa uusista mallistoista muutaman lisää.. Juuri viikonloppuna tein kesävaate-inventaarioo ja laskin pojalla olevan 33 t-paitaa :D Tosin taidan niistä katsoa vähemmän mieluisia käytettyjä eteenpäin laitettavaksi.. Sortsejakin löytyi 16, joten eipä tarvi lisää ostaa vaikka tulis kuinka kivoja vastaan. Toivottavasti tulee lämmin kesä!

3/32 | 

Ihanat paidat!:) Meillä on kuopuksella yli 20 t-paitaa näköjään kaapissa, kun kaikki viime kesäiset 86/92cm kokoiset mahtuu vielä hyvin ja seuraavaa kokoakin on jemmassa. Yhtään ei ainakaan tarvitse ostaa lisää. Esikoisella on ehkä 10kpl t-paitoja ja hänelle joutuu kyllä ostamaan uusia.

Kiitos muuten niistä kengistä! Oli neidille sopivia.:)

4/32 | 

Mä laskin, et meillä on tällä hetkellä seitsämän t-paitaa/hihatonta yhteensä. Uskaltaa vielä pari hankkia, mutta pärjää näilläkin kesän :) Onneks t-paitoja voi käyttää talvella hupparin alla ja sisällä muuten vain jos on lämmin, ei niitä liikaa varmasti tule :)

5/32 | 

En oikein tiedä mikä olisi hyvä määrä t-paitoja, ehkä sellainen 10kpl riitäisi.. =) Laskin, että meillä tytöllä käyttöt-paitoja on varmaan noin 12 kpl. Osan olen ostanut kirppareilta ja pari huuto.netistä. Mutta tän kevään mallistoista, en ole ostanut kuin H&M:n t-paitoja ja yhden Pomp deluxin.

6/32 | 

Meillä menee t-paidat niin monta vuotta, kun ei hihat jää lyhyeksi ja ovat kait lyhytselkäisiä, että niitä sitten kertyy vaikkei kauheesti hamsteroisikaan :D

7/32 | 

Heh - teillä sitten ei montaa kertaa ehdi samaa paitaa käyttää yhdessä kesässä :D Pekka Pouta taisi jo uhkailla samanlaisella kesällä kuin viime vuonna... :(

8/32 | 

Noi oli ostettava ;) Pienimmälle kertyy kummasti, kun isommilta jää ja sit kuitenkin tulee hankittua uuttakin, ja sitten kun ne vielä menevät useamman kesän... :D

Oi kiva, löysivät perille - kiitos vielä sinullekin!! :)

9/32 | 

Joo, meillä on käytetty ihanimpia t-paitoja talvella yksivärisen pitkähihaisen päällä tai hupparin alla, kun viime kesänä jäi niin vähälle käytölle...

11/32 | 

Ainahan sitä muutama t-paita mahtuu...varmaan on jäänyt katsos pieneksi =) (*kannustaa)

Meillä isommalla on 9 teepparia, joista 3 on uudet meandit, mini rodini undulaatti ja Metsola auto. Pienemmällä on 15, joista 3 uudet meandit, mr undulaatti ja Metsola auto...ehdottomasti tarvitaan parit Småfolkit ja Metsolat meille. Peppalle on nyt ostettu 3 uutta teepparia Metsolan ja Småfolkin ja lisäksi on mekkoa niin pärjää niillä...isoimmalle koululaiselle on 0 kesävaatetta =)

12/32 | 

No pienemmillä saa vaihtaa paitoja kesällä pari kolmekin kertaa ihan huoletta. Aina on ruoat ja jätskit ja hiekkiksen mutaliejut rinnuksilla. Ja jos ei jokapäivä jaksa pestä, on niitä paitoja oltava..
Meillä on pienimmälle kertynyt kyllä iso kasa teeppareita. On siskon vanhoja ja uusia. Pojalla olisi ihan tarvettakin niille. En vain ole vielä päässyt tuohin kesämodeen kunnolla!

13/32 | 

Niin,ja jos ostaa vähän kasvunvaralla, niin nehän menee vielä monta kesää (ja sitten saa taas ihmetellä seuraavana kesänä sitä pinoa..)

Jahas, teillähän olis sitten koululaisen vaatetus edessä ;)

14/32 | 

No niin uskomatonta kuin se onkin, niin meillä isoin possustelija on tokaluokkalainen tytär-ihminen :O Pikkupojathan meillä on melko siistejä...
Ei ihan kesäiselle vielä tunnu, joten hyvin ehdit sitä kesämoodia hakemaan ;)

15/32 | 

Varmasti kahdellakin pärjäisi kun toinen olisi pesussa ja pitäisi sitä toista ;) Mutta oikeasti, t-paitoja voi käyttää ympäri vuoden eikä kuitenkaan puhuta muutamaa kymppiä kalliimmasta investoinnista, niin eiköhän niitä voi kaapissa olla ihan niin monta kun on mieleisiä eteen tullut. Minä en ainakaan onnistu kaupasta niin montaa ostamisen arvoista t-paitaa löytämään vuodessa että niitä kaapillista tulisi. Silti paitoja kerääntyy kun lapset hoikistuu ja koot onmitä sattuu niin sama paita voi olla kaapissa kolmekin vuotta... välillä käytetään sitä ja välillä niitä viereisiä.
bellalla on ihan varmasti joskus ollut kolmekymmentäkin t-paitaa samanaikaisesti kaapissa ja siihen päälle tunikat, hihattomat ja 3/4 hihaset...

Ei kai me jokaista suklaapatukan ostoakaan järjellä perustella ;)

16/32 | 

Hih, kyllä mä lapsille löytäisin aika monta kivaa t-paitaa löytäisin, että ei ihan kaikkia mieleisiä ehkä kannata kuitenkaan ostaa ;D Mä kyllä ostan selkeästi enemmän t-paitoja kuin suklaapatukoita :P

18/32 | 

Pojilta löytyy kyllä varsin värikästä :) *iso osa t-paidoista on noissa pinoissa nurinpäin, joten senkään takia en kaikkia hahmota, että mitä siellä pinossa olikaan.. :D* Toivotaan että tulee niitä t-paitakelejäkin!

19/32 | 

No on siinä paidat poikineen :D Mulla ei ole mitään hajua, kuinka monta teepparia tytön kaapista löytyy. Pari teepparia asustaa aina päiväkodin lokerossa, loput ovat myllätyssä kaapissa suunnilleen sikin sokin, vaikka kuinka yritän pitää järjestystä yllä... Kai sitä parilla kolmella teepparilla pärjäisi, mutta kivoja kuoseja onkin sitten sen verran paljon enemmän, ettei niitä millään voi jättää kauppaankaan!

Ihana tuo ring- paita. Kivoja kirkkaita värejä... eikä ollenkaan sitä ruskeaa! :)

20/32 | 

On kai siinä riittävästi... mutta eiköhän joku ihanuus vielä mukaan mahdu ;) Rinkula paita on kyllä tosi kiva (eikä sininenkään haittaa tuolla ;D), piti tilata pilkkupaidan kaveriksi samoilla kuluilla ;)

21/32 | 

Tänään oli postilaatikkoon kolahtanut vielä yhdet teepparit pojille (joita en muistanutkaan, hah)...

Ja se piti tulla vielä sanomaan kun aikaisemmin unohdin kokonaan että IHANA TUKKAMALLI HERRA VIHREÄLLÄ!!!!! Love it!!!

23/32 | 

Viime kesänä taisi olla just jotain 16 teepparia/lapsi, ja jäi kyllä aikas vähälle käytölle. Kyllä meillä tosin käytetään niitä talvellakin pitkähihaisen alla.

24/32 | 

Viime kesä ei ollutkaan mikään teeppari-kesä... Joo, just tuossa mietin, että kun mä laitan noille isänsä luokse mukaan ne kuluneemmat ja ei-niin-super-mieluisat, niin enköhän mä voi vielä pari tosi kivaa hankkia lisääkin ;)

25/32 | 

Kyllä niitä pitää ainakin 12 olla! :)

Meillä ei käytetä t-paitoja talvella ollenkaan. Hupparit on sisällä kuitenkin liian kuumia siihen päälle laitettavaksi. Kesällä sitten senkin edestä... Kyllä me käytettiin muistaakseni t-paitoja sisällä läpi koko kesän, vaikka oli viileääkin. Ulos sitten laitettiin sitä hupparia päälle.

27/32 | 

Meillä on niin kylmä talvella, kun kauhistelen sähkölaskuja, joten sisälämpötila on sen 19 astetta... Kesällä tää kämppä varmasti on ihan sauna, joten eiköhän me niitä t-paitoja saada ainakin sisällä pitää ;D

29/32 | 

Meillä on pojilla muutamia t-paitoja kaapissa viime kesältä, vielä en ole tänä vuonna ostanut ainuttakaan :D jotenkin ei vaan nappaa yhtään mikään...ehkä mennään noilla ja aleista sitten pari lisää jotka menee ensi vuonnakin.
On muuten hurjan nätti tuo teidän poitsu :)

30/32 | 

Jos kesäkin tulee myöhässä, niin hyvin ehtii kesävaatteet katsoa sitten alesta ;)
Kiitos - äidin mielestä omat lapset on tietty maailman kauneimpia ;)

31/32 | 

Keltainen pallopaita on tosi kiva! Kyllähän kesällä paitoja tarvitaan. Meillä ainakin paidat ovat hetkessä jätskissä tai sitten tongitaan pihaa ja ollaan yltäpäältä madoissa ja mudassa ;) Viime kesänä oli tosin niin kylmä että melkein aina sai t-paidan päälle laittaa esim. collegetakin. Toivotaan nyt että tulisi lämmin kesä!

32/32 | 

Toivotaan edes vähän lämpimämpää kesää! Ite en helteistä välitä, mutta voisihan se kuitenkin lämmintä ja aurinkoista olla :) Ja juu, nyt kun sanoit, niin pitää kyllä hankkia jotkut kivat hupparit kesäksi!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla