Jatketaanpas Reima-linjalla. Keräilin tuossa välikausivaatteita pesuun (joo, kyllä nää lumet tästä sulaa ehkä jo huomenna, mutta osa joutaa jo pois roikkumasta), niin ajattelin, että nyt voitais katsoa, miten Reiman syyskamppeet ovat kestäneet käytössä.

Herra Vihreän Angry birds takin ainakin pesen jo pois. Takki on siis ohut kuoritakki, jossa ei ole vuoria. Sisäpinta on jännä, melkeinpä muovisen oloinen, ja pelkäsinkin, että mitenkähän se hiostaa käytössä. Pelko oli turha, sillä poika ei ole ollut hikinen takin sisällä - eli tästä voisi kai päätellä, että se myös hengittää? Sadesäällä takki on myös ollut päällä, eikä vesi ole tullut läpi. Kulumajälkiä ei olla saatu aikaan ja painatukset on kunnossa. Eli tää takki siirtyy priimana kaappiin odottamaan kevään koittoa!

Herra Vihreällä oli testissä myös nämä vyötärömalliset Reimatec housut. Itse en ole tykännyt vyötärömallisista housuista näillä laiheliineilla, kun tuntuu ettei ne pysy päällä. Enkä ole tykännyt suoralahkeisista housuista, kun niiden pitäisi olla just sopivat, etteivät joko hajoaisi lahkeista tai näyttäisi huvittavilta (siis kun ovat liian lyhyet). Housut pelitti hyvin, mutta silti eivät voittaneet minua vyötärömallisten ja suoralahkeisten ystäväksi. Vyötäröllä on kiristettävä kuminauha, joka tuntuu venyvän jatkuvasti lisää, niin että kiristelystä huolimatta vyötärö valuu alemmas ja sitä myöten lahkeet alkavat laahata. Koska lahjekuminauhoissa on sama juttu - ne saa kiristettyä, mutta ne jotenkin venyy, niin että lahkeet alkavat kuitenkin valua maahan, jos ei tajua kiristää lisää. Lisäksi lahkeet karkaavat esim. kumppareiden päältä, kun ei ole kengän ali tulevia lenkkejä.

Kuitenkaan kulumajälkiä ei saatu aikaiseksi mihinkään kohtaan, joten kangas on hyvä. Toivoisin toisenlaisia kiristysvaihtoehtoja vyötärölle ja lahkeisiin - vaikkapa tarrat. Kyllä me näitä paljon pidettiin syksyn mittaan, eikä lapsi valittanut muusta kuin lahkeiden karkaamisesta kumpparin päältä, eikä ole kuluneet, joten hyvät housuthan ne on. Ehkä kuitenkin hankin seuraavat vielä henkseleillä ja kurotulla lahkeella, on vaan mun mielestä helpommat ja toimivammat.

Ehkä mielenkiintoisin juttu syysmallistossa oli nämä softshellimäiset legginsit, jotka oli Pinkillä testissä. Toiveena oli, että nää olisi koululaiselle sellaiset ulkohousut, joita ei tarvitse riisua sisällä. Vähän mietin, että hiostaako fleecemäinen sisäpinta. Tytär raportoi, että housut on mukavat ja notkeat päällä, ihanan pehmeät ihoa vasten, eikä hiosta "ainakaan liikaa". Tiedä nyt sitten mitä tuo tarkoittaa :D Tytärhän on selkeesti hikoilevampi tyyppi kuin perheen pojat. Joka tapauksessa olen todistanut, kuinka hän on sisällä ollut noilla housuilla useamman tunnin, ennen kuin olen tajunnut, että hei kotona ulkohousut pois!! Joten ei kai ne sit hiosta ainakaan liikaa. Jossain vaiheessa käytti sukkahousuja alla, mutta hänen mielestä ne kinnaa, joten mieluummin pitää paljaalla iholla. Kuvissa housut on likaiset, pahoittelen, mutta ne pääsee tällä viikolla vielä käyttöön, joten en pese nyt tähän väliin. Ehkä noista kuitenkin huomaa, että kulumia ei ole tullut, vaikka tahroista päätellen polvia onkin käytetty. Lahkeensuiden pehmeä kantti on nypylöitynyt, mutta sehän ei siellä haittaa. Eli housut lunastivat kyllä lupauksensa, mutta mekkotyttö on ainaisessa dilemmassa, kun mekkoja ei näiden kanssa tietysti voi käyttää :D

Pinkille tuli testaukseen myöskin reppu. Tytär on tuhonnut repun per kouluvuosi, joten mielenkiinnolla odotin, joko on jälkiä saatu aikaiseksi... Reppu on ollut siis arkena päivittäin käytössä. Ihmeekseni mitään kulumajälkiä ei ollut kankaassa missään, ei edes haituvoitumista pohjassa! Ihmeen maltillisesti oli vain pari haaleaa tahraa kankaassa, ja soljessa jotain jälkeä. Uskaltaisinko toivoa, että reppu kestäisi ensi syksyllekin?

Elikkäs näihin kamppeisiin oltiin kyllä tyytyväisiä, ja voin suositella niitä!

Terkuin
Miima

Meillä siis on vielä lunta, kuten kuvista huomaa, mutta ei enää kauaa, lupaa säätiedotus...

Kommentit (12)

2/12 | 

No hyvältä kyllä vaikuttaa - olisin odottanut vähintäänkin tuonne pohjaan jotain nuhjaantumista jo tässä vaiheessa! Pitää palata tähän vielä keväällä vaikka kesäloman kynnyksellä (voitkin sit muistutella) ;)

Anonyymi
3/12 | 

Noita suoralahkeisia housuja ette ole mielestäni paljoa ehtineet käyttää, kun saittekin ne vasta joitakin viikkoja sitten. Minusta ulkovaatteiden kuntoa ja kestävyyttä voi mitata vasta useamman kuukauden käytön jälkeen. Mutta kiva aina raportteja lukea. Eikä ainakaan ole ihan susia kun eivät heti hajoa. Noille leggingseille onkin jo varmaan käyttöä tullut enemmän.

Meillä on ollut käytössä kahdet reima tec VK-housut keväästä alkaen ja ovat yhä käytössä, kun toppavaatekelit eivät ole meillä mielestäni alkaneet. Vyötärömalliset suorilla lahkeilla ja henkselihousut. Ovat kestäneet, mutta kyllä käyttö näkyy polvissa karheumina ja naarmuina. Poika ilmeisesti rymyää paljon polvillaan.

-T-

4/12 | 

Kyllä ne on elokuun lopulla saatu, että tekeehän se melkein 2kk kuitenkin, legginsit sitten vielä pitempään. Itse ajattelin postailla marraskuussa, mutta Reimalta toivottiin nämä syysjutut pois alta.. Onhan meillä paljon vanhempiakin Reiman housuja, eikä niistä mitkään ole menneet erityisen pahaksi :) Voin toki niihinkin joskus palata jos kiinnostaa!

Anonyymi
5/12 | 

Kiinnostaa toki vanhatkin housut ja niiden kulumat. Enpä tiennyt, että Reimalta tuli tämä aikataulu sinulle. Mutta hyvä siis, ettei kulumaa ole. Ei saisi mielestäni paljon ollakaan käytön jälkeä suhteellisen kalliissa housuissa vajaan 2kk käytöllä, kun teillä varmaan muitakin housuja käytetty rinnalla.

-T-

6/12 | 

Vois tehdä sellaisen vanhat vk-housut jutun, siis kaikilta merkeiltä mitä löytyy (ei taida nyt olla kun Reimaa ja Po.pia, Ticketiltä sitten plain rainit, niin ja Pinkillä on Kaxs) ;)

7/12 | 

Mä en myöskään ihan hirveästi tykkää suoralahkeisista ulkohousuista. Housut jotenkin aina valuu, ja lahkeet jää kantapään alle. Kiva lukea kuitenkin teidän testijuttuja =)

9/12 | 

Kiva lukee testituloksia:) Mä oon kyllä kans kokenut suoralahkeiset hankalaksi eikä meillä oo niitä koskaan ollut!
Ens keväänä varmaan pakko hommata Sisulle jotain ängiböödii;)

10/12 | 

Ehkä ne suoralahkeiset on isompien juttu - ne osaa ite nostaa housuja kun ne valuu ;) Nythän noita syksyn angry birdsejä sais varmaan alella?

Onko sulla siis uusi blogi, etkä oo mitään sanonu? Pitää mennä etsiin ;)

Anonyymi
11/12 | 

Noi Angry Birds takit oli Tammiston outletissa puoleen hintaan. Minä en ole kokenut suoralahkeisia hankalina 5-vuotiaalla. Talvihousuna pitää kyllä olla lenksulliset lahkeet. Eri tilanteissa ja eri säillä toimii erilaiset varusteet. Siksi meillä onkin vk-housuja aina useammat.
-T-

12/12 | 

Hyvä jos ne teillä toimii :) Toki on hyvä olla vaihtohousuja, ihan jo senkin takia, jos pöksyille "käy vähän jotain" ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla