Kaikkia todennäköisyyksiä uhmaten pari rosvoa pääsi kuin pääsikin

Vieläköhän tähän ensi vuonna tulee jatko-osia, vai siirrytäänkö muihin teemoihin :D Juhlat siis tältä vuodelta juhlittu ja kesälomat korkattu! Mitäs kaikkea teille kuuluu?

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

3/16 | 

Jälleen kerran mahtavan hieno kakku! Ja nuo sun sarjikset on tosi hauskoja :)

Meillä ihmetellään uutta elämänvaihetta, kun mulla alkoi eilen työt ja sitä myötä pojilla 5 päiväinen päiväkotiviikko. Eilinen tuntui tosi rankalle: kaikki oli uutta itselle ja pojat väsyivät pitkästä hoitopäivästä, pikkuveikka valitti ikäväänsä illalla samalla, kun olin itse ihan poikki ekasta työpäivästä.

Tänään oli sen sijaan tosi hyvä päivä. Tunnen saavani työpäivästä energiaa kotikuvioihin. Illalla keskitytään sitten lapsiin.

Töistä paluu bussilla (välipysäkkinä päiväkoti) tarkoittaa, että olemme kotona vasta 17.20, vaikka lähden töistä jo 15.40. Tänään päästiin koko perhe samalla kyydillä takaisinpäinkin ja oltiin kotona jo ennen neljää :)

Ehkä tämä tästä lutviutuu!

4/16 | 

Kiitoksia :)

Mietinkin tuossa miten siellä on työt alkaneet! Bussimatkat inhottavasti pidentää työpäivää :( Kyllä se varmasti alkaa sujua, kun saatte rutiinin päälle! Kiva kuulla että saat työstä energiaa!!!

Anonyymi
9/16 | 

Mitä kakussa on täytteenä? Mulla kans 6v-juhlat järjestettävänä ens viikolla. Muuten suunniteltuna kakku, mutta täytevaihtoehtoja vielä puntaroin.

Hyvää kuuluu, lomatunnelmissa.

-T-

10/16 | 

Sisällä oli Daim-lime-vadelma-täyte - ei ole oma suosikkini (koska suklaa), mutta vieraille tuntui uppoavan :) Onnittelut jo valmiiksi 6-vuotiaalle poitsulle ja ihanaa lomailua sulle! :)

13/16 | 

aivan upea kakku! Eipä tänne ihmeempää, miehellä onneksi pian loma! Lokakuussa 1. Kertaa 4-vuotiaan kanssa ulkomaille, odotan jo niin innolla. :) varsinkin, kun tuo terveys edelleen jonkin verran reistailee..

14/16 | 

Kiitos :)
No voi harmi että siellä on terveysongelmia, toivottavasti parempaan päin menossa! Lomaa on aina ihana odottaa! :) Meillä on ihan pienimuotoinen reissu lasten kanssa kotomaassa reilun viikon päästä, ja kyllähän nuo jo odottaa kovasti!

15/16 | 

kiva, että teilläkin on reissu tiedossa. Aina on mukava jossain reissata, vaikka kotiinkin on sitten (ainakin yleensä) kiva tulla! Miten olet muuten oppinut leipomaan noin hyvin? :)harjoitellutko vain paljon?

16/16 | 

Kyllähän ne reissut aina piristää! Toki lasten kanssa lomailun jälkeen on kiva olla sitten ihan omassakin rauhassa :P
Tässä kakussa on kyllä tosi simppeli toteutus ja nopea oli tehä :) Kun on useampi lapsi, niin kyllähän niitä juhlia sitten tulee myöskin vähän enemmän, joten kai sitä harjoitusta on tullut vuosien varrella :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla