Huom, tämä postaus on vuodelta 2012, katsokaa tuoreempi postaus vuodelta 2013 täältä!

Bäst i test on tehnyt kaikkien aikojen suurimman toppahaalari-vertailun, jossa testattiin 12 pohjoismaisen valmistajan 15 eri haalaria! Testiaika oli koko talven pituinen, ja jokaista haalaria testattiin useampi kappale eri ikäisillä lapsilla, jotta saatiin mahdollisimman kattava testitulos. Kokemukset kerättiin lapsilta, heidän vanhemmiltaan ja opettajiltaan. Haalarit jaettiin hinnan mukaan kolmeen luokkaan:

Premium-luokka, jossa haalareiden hinnat yli 150e
Keskiluokka, jossa haalareiden hinnat 100-150e
Edullinen-luokka, jossa haalareiden hinnat alle 100e

Premium-luokan voittaja on suomalainen Reima! Reimatec+ haalari sai ainoana haalarina koko testissä täydet 10 pistettä! Ainut huomautus oli, että hihat voi tuntua tiukoilta, muutoin pelkkää plussaa kaikilta ominaisuuksiltaan!! Hyvä Reima!

Muita premium-luokan haalareita: Isbjörn on Sweden, Ticketin Othello ja Baggie saivat 9 pistettä. Pisteen menetys tuli mm. heijastimien puutteesta, avoimesta kauluksesta kun huppu oli pois, tiukoista hiha- ja lahkeensuista. Muutoin ominaisuudet olivat kohdillaan!

Molo Polaris sai 8 pistettä, koska oranssi haalari värjäsi kastuessaan :O Kääk - meillähän on toi haalari kaapissa!!! Muutoin haalarista oli pelkkää kehua, joten aika raakasti oli napattu pisteitä... Polarn o pyretin haalari sai myös 8 pistettä, moitteita tuli istuvuudesta.

Keskiluokan voittaja oli Didriksons Kilimanjaro haalari, joka sai 8 pistettä. Tekniset ominaisuudet saivat kiitosta. Moitteita tuli alaosan istuvuudesta.

Edullinen-luokan voittajaksi selvityi Mikk-Line 8 pisteellä. Tekniset ominaisuudet toimivia. Miinusta tuli matalasta kauluksesta ja siitä, ettei kunnolla lämmitä kovimmilla pakkasilla.

Lue koko vertailu täällä! Mitäs sanotte tuloksista? Oliko yllätyksiä?

Terkuin
Miima

Kommentit (44)

Anonyymi
1/44 | 

meillä kokemusta molon, popin ja reiman ja molo (kahden talven kokemuksella) ei tosiaan vastaan hinta/laatusuhdetta. polvi ja pyllykarheuma tuli lähes muutaman käyttökerran mukaan. oranssi väri haalistui paikka paikoin, vaikka pestiin ohjeiden mukaan. popissa miinus kireä hiharesori, joka kastui läpi sekä vetskari mitä piti pitää auki tosi paljon, ettei kuristu (lapsi nyt kuus vee). reimaa käytetty 2-3 vuotiaana, ostettu silloin käytettynä ja hyvin kesti. väritys vaan viime vuosina ollut ei mun makuun
lillis

2/44 | 

Tulokset ei yllätä! Aika odotetun laiset. Tosi kiva kun teit tälläisen koonnin, en mä mitää koko vertailua jaksaisi lukea. Mut siis joo, reimassa on moni asia kohdallaan, niinkuin monessa muussakin haalarissa, mitoitukset ja mieltymykset ratkaisee. :)

3/44 | 

Jaa meillä ei oo ollu Reimaa vuosiin, kun kuluu niin helposti.
Olin ekaluokkalaiselle just miettinyt tuota Didriksonsia, kun haluukin haalarin ja kaapissa on jo poppia oottamassa kaks osasena.

5/44 | 

En saa toimimaan tuota linkkiä, josta näkisi koko vertailun... Mutta onpa mielenkiintoinen testi!

Yllättävää, että Molo ei pärjännyt tuonparemmin. Onkohan tuo värin lähteminen vain tuon oranssin haalarin ominaisuus? En ole kyllä moista huomannut. Reimatec on kyllä parantanut laadussa meidän muutaman vuoden takaisten kokemusten perusteella. Silloin haalarit ainakin vielä kuluivat polvista ja pepusta jo yhden talven aikana aika kamaliksi. Mutta hienoa, että pärjäsi! Ehkä mekin taas uskalletaan jatkossa harkita Reimaa, jos kuosit vaan iskevät ;)

6/44 | 

Meillä on ollut 3 Molon haalaria käytössä (vihreä ja 2 ruskeaa), joihin ei tullut mitään kulumia (vihreä 2 lapsella) muuta kuin heijastin tereisiin! Harmi jos tuo oranssi on sitten huonompaa, kun se on meille ensi talveksi :(

7/44 | 

Täytyy sanoa, että ihan kaikki sanat ei ruotsinkielestä tuttuja olleet, mutta varmaan nyt suurin piirtein ymmärsin kuitenkin :D

Joo, tekniset ominaisuudet oli hyviä monella, erot on sitten haettava muista asioista.

9/44 | 

Tää on mystistä, kun suoraan kopioin sen selaimesta :O Ja googlella hain sen uudestaan, ja osoite on ihan oikein!!!???

10/44 | 

Joo en tajua, miksi linkki ei toimi, kun osoite on takuuvarmasti sama???

Siellä sanottiin, että AINOA vika, mitä Molon haalarista löytyi, oli se, että päästää väriä märkänä. Meillä ei ole ruskeista ja muutaman vuoden takaisesta vihreästä lähtenyt mitään värejä, enkä ole ikinä kuullut muittenkaan värien päästävän, muuta kuin sen viime vuotisen Pantherin. Joten aika yllätys oli kyllä, että Rocket päästi sitten myös :/ Harmi tietty, että arviointiin sattunut sellainen haalari, joka päästää väriä, jos yleisesti ottaen muut värit ei päästä.

Onkohan se taika tosiaan tuossa Reimatec+ materiaalissa? Siellä sanottiin, että haalariin ei tullut mitään käytön jälkiä!

11/44 | 

Toimikaa näin: paina linkkiä (jolloin valittaa jotain), klikkaa kursoria ja paina enteriä, jolloin päivittyy ja toimii.

13/44 | 

En muista, oliko tuota Reimatec+ haalaria vielä silloin edes keksitty, kun meillä on Reimatec -haalari ollut. Viimevuoden Tec+ -rukkaset kyllä ainakin olivat aivan loistavat viime talvena ja hyvässä kunnossa vielä tulevaankin talveen.

Jäin nyt sitten pohtimaan, että päästävätkö nämä tämänkin vuoden värikkäämmät haalarit sitten väriä. Tuo flamingo on ainakin värikylläisyydeltään paljon kirkkaampi ja värikkäämpi haalari kuin edellisvuoden bubblegum.

14/44 | 

Tämäpä mielenkiintoinen vertailu, vähän kyllä tuntui että hakemalla haettu nyt jotain virheitä, ja Mololta sattui just se oranssi testiin joka päästi väriä, ainakaan punainen tai autumn check ei päästänyt väriä viime talvena tai haalistunut mitenkään. Reimassa ei ole meillä ollut moitittavaa, mitä nyt värit ei ole viime aikoina kovinkaan miellyttäneet. Eri haalarit istuvat eri mallisille lapsille eri tavalla joten voiko senkään perusteella laittaa paremmuusjärjestykseen? Eikö se vain ole hyvä että löytyy jokaiselle jotain.

15/44 | 

Ei kai se mikään hirmu uusi keksintö ole se +?

Luulisi, että ovat ottaneet oppia siitä viime vuotisesta pantherin värjäämisestä?

16/44 | 

Mää muuten valehtelin : ) meillä oli viimme talvena Reima kiddoa kakkospukuina, muistin kun tein loppuu aijemmin alottamani postauksen (postauksesi ispiroimana)

17/44 | 

Jollain kai niitä eroja pitää saada aikaiseksi ;) Totta tuo, että haalari istuu niin eri tavoin eri mallisille lapsille, että hassua arvostella sen mukaan. Aika monessa nuo tekniset ominaisuudet oli kuitenkin kohdillaan, joten erot pitää sitten hakea mieltymysten ja hinnan mukaan :)

Toki siellä häntäpäässä sitten oli sellaisiakin, joissa ei ominaisuudet toimineet, mutta en nyt niitä tähän ottanut.

18/44 | 

Hih :) Miten muuten toimi se Kiddo? Taisi olla Reima Kiddo se musta haalari, jossa eri väriset vetskarit - se saattaisi hieman kiinnostaa alkutalven haalarina, kun ei lunta vielä ole...

19/44 | 

Hyvä testi, kiitos kun laitoit juttua. :)
Minä olen puhunut Reiman puolesta jo vuosia, hyvä että testitkin todistaa sen "hyvyyden". Meillä on Reimat pelittäneet aina ja pysyneet hyvinä. Riippuen tietysti onko ollut jo monta talvea käytössä ja onko oikeanlainen haalari ostettu oikean ikäiselle. Tällä siis tarkoitan sitä, että eihän ne perus Reimatecin haalarit vältäämättä kestä rymypekalla tai isommilla lapsilla, joilla ei tahdo mikään kestää, mutta tuo Reimatec+ varmaan kestäisi. Kun taas vaivoilla ja pienillä lapsilla Perus Reimatec on oikein hyvä ja toimiva.
Reiman paras juttu on istuvuus ja notkeus. Ne istuu minusta nätisti päälle, eikä takit ja housut ole liian leveitä. Haalarissa se babymalli on, mutta isommille onkin parempi se vyötärömalli.
Lapset tykkää kanssa. Meillä oli viime talvena käytössä Emilillä Reimatec ja Molo Kids, arvaa kumman poika itse aina valitsi?
No Reimatecin, koska se on helpompi ja nopeampi pukea. ;)

Mutta kyllä minusta Molon haalari olisi täyden kympin ansainnut kanssa. Tuo värinpäästävyys on tuotevika tietyssä haalarissa ja sen ei minusta pitäisi vaikuttaa testitulokseen. Olisivat vaihtaneet värinpitään Molo Kidsiin heti alussa ja antaneet sitten arvion, tuossahan on tavallaan nyt testattu viallista tuotetta. ;)

20/44 | 

Mua rupes nyt kiinnostamaan tuo Reimatec+ haalari - pitää katsoa mitä kuoseja niissä on! :)

Tuo on kyllä totta, että olisivat voineet vaihtaa sen Molon haalarin toiseen väriin, koska kaikki ei todellakaan päästä väriä! Jos se tosiaan on ainut syy pistevähennykseen, niin aika harmi Molon kannalta :(

21/44 | 

Voi kökkö. Just luin tuon testin tuolta Ruotsiksi ennen kuin huomasin että sulla olis täällä ollut suomenkielinen tiivistelmä :D. Noh, tulipahan vähän testattua kielitaitoa.

On muuten aika kivasti hintaa näillä haalareilla: http://fi.babyshop.com/winter-jumpsuit-lava/p/47079
Mutta kivasti näyttävät siltä että lapsen voi lähettää Pohjoisnavalle tutkimusretkelle. Hmm, tänään vähän tekiskin mieli tehdä niin (don´t ask :D).

Anonyymi
22/44 | 

Meillä po.pin haalarit eivät ole ikään istuneet, vaikka niitä parikin olen ostanut. Lopuksi kaapissa seisuskelun jälkeen myynyt eteenpäin. Popin muut vaatteet ovat meillä aika suoittuja, varsinkin takit, fleecet ja pari välikautta edottomat suosikkin softshellit. Reiman voitto ei yllättää yhtään, sillä mitään muuta miinusta ei helle keksi kun kyllästynyt ulkonäköön, aina meillä on kuiteskin takit ja housut reimalta ollut ja pienempänä oli haalarit. Reimalla ollut kivoja raidallisiä välikausitakkeja viimevuosina ja poika pitää niistä eniten, kun ovat kuulemma niin mukavia. Meillä täällä pohjosempaan ei oikein ole livena nähtävissä kaikkea valikoimia, mutta kun jouduin käymään Tampereella ja poiketessaan ideaparkkiin näin livenä tämän talven reiman niin tykästyin reimaan vihreään niin valatavasti että kummittele koko ajan päässä :D Eli 6v:lle pitää ainakin se vihreä takki osta ja hanskat varmaan pitää tilata heti, niitä kun ei alesta ehkä enää saa! Niin ja pitää mainita että reimatec hanskat on ollut meillä aina ykköset, nyt kun on vielä + oinaisuus niissä niin ei kyllä viimetalven aikana poika saanyt kun saumoihin vähän kulumaa! Poika ollut tarhassa kl 8-16 joka arkipäiva eli kaksiulkoilua päivässä + sitten kotona ulkoilu ja viikonloput joten, käyttö ollut kova. Molon hanskat kerkisi paristi käteen ja samoissa hapsuja jo jonkun verran :Ö Ticketistä ei myös ole mitään paha sanottava :) Täksi talveksi meille tulee molon vihreä haalari (pojan oma valinta) ja viime talvena ostettu ticketin haalari. Äiti olisi halunut keltaisen tai mustan molon mutta ei pojalle kelvannut :( Didriksonia meillä on myös ollut mutta ei isompia käyttökokemuskia, paitsi itselläni on ollut kolme takkia didiriksonilta ja ne ollet ihan ok. T.Janika

23/44 | 

Hih, olipahan vähän opettelua muuten se haalari-sanasto på svenska ;D

Kyllä nuo kalleimmat haalarit on ihan ufo-hinnoissa, jotku canada goose vaikka... Mutta ehkä joku tosiaan harrastaa Naparetkiä? ;D

25/44 | 

Meillä oli yksi po.pin vk-haalari osan syksyä, mutta ei se vaan istunut ollenkaan (liian pitkä selkä vaikka lahkeet jo liian lyhyet), joten sitä merkkiä en enää haalarina toiste edes harkitse.

Minusta Reiman talvi oli yllättävän kiva! Reiman kuosit ei ole mulle yleensä uponneet, mutta nythän siellä oli paljon yksiväristäkin, josta tykkäsin :) Vihreät hanskat varmaan tulee vielä meillekin!

Keltainen Molon haalari olis niin hieno! Mutta tuskin jää aleen, ja alesta meinaan hankkia seuraavan talven haalarin (täksi tulevaksi talveksi on jo).

Tän vertailun perusteella tuokin Didrikssons vaikuttaa tutustumisen arvoiselta - mutta toinen merkin malli oli sijoittunut paljon huonommin, joten siinäkin saa sitten olla tarkkana!

26/44 | 

Kokeilitko, että maalaat sen osoitteen ja painat enteriä? Mä sain silleen toimimaan - en ymmärrä mikseise anna sitä suoraan, mutta osoite on oikea.

27/44 | 

Mielenkiintoinen postaus! Meillä oli tytöillä pari talvea sitten Reimatec + haalarit. En kyllä ollut tyytyväinen laatuun, varsinkin kun hintaa on pari kymppiä enemmän tavis reimateciin verrattuna. Polvet ja peppu kuluivat reilusti ja painatus irtoili rumasti (yllätti myös, että sen hintaluokan haalarssa kuosi oli painettu...). Talven jälkeen haalarit näyttivät tosi epäsiisteiltä. Viime talven Molon haalareista mulla on pelkkää hyvää sanottavana.

28/44 | 

Meidän viime kevään Reimatec-haalari ei kestänyt kuin kaksi tuntia vauhdikkaan nelivuotiaan päällä. Olisi varmaan tarvittu tuo +. Täksi syksyksi meillä on Reimalta Kiddo-housut, jotka kyllä tuntuvat kädessäkin huomattavasti vahvemmilta kuin tecit. Meni meillä viime talvena Ticketin haalaristakin polvi puhki, mutta se olikin meillä enemmän rymykäytössä kuin Molo kidsin haalari, joka säilyi uudenveroisena ja sopii toivottavasti vielä alkutalvesta. Tulevaksi talveksi meillä on tällä hetkellä kaksi Molo kidsin haalaria ja yksi takki sekä Peakin ja Lassien housut. P.o.P.ilta meillä ei ole koskaan ollut haalaria, joten niiden istuvuudesta en tiedä, mutta välikausitakit ja -housut on ollut meillä tykättyjä. Jonathanin tähtimalliston puvut ovat meillä kestäneet myös hyvin.

Anonyymi
29/44 | 

vielä jatkan (Lillis nimimerkki), että oranssi vaikka olikin ärtsyn ihana, ei todellakaan alkutalven haalari, siis jos ei maassa lunta. Aivan kamalan näköinen kun kaikki shaisse näkyi ja sai pestä koko ajan tai pyyhkiä. meillä poika vielä hiekkalaatikoilla viihtyvää sorttia, eli pelkkä pyyhkäisy ei riittänyt (huoh). karheumaa tuli tosiaan joka puolelle. heijastimet kuluivat tosi pahan näköisesti eli vaikka olikin kivan näköinen niin näytti kun olisi pari talvea käytetty ja alkutalvella käytettiin vielä ed. vuoden toista moloa joten harmi, että mitoitus oli meille aika ok, vaikka hiat hieman lyhkäset, samoin selkä aika naftia, mutta meille sopivaa. Jalkalenksut ja vetska sai kiitosta. Mitens ticketin harmaa-musta raidallien haalari, en muista mallia. onko kokemusta, ainoa mikä ei miellyttänyt oli karvareunus, tuskin sitä saa pelkästään pois. ei ollut sitä normi ticketmäistä kovaa koppurakangasta

lillis

30/44 | 

Oho! Oliskohan laatu sitten parantunut, kun testissä kerrottiin ettei ollut mitään käytönjälkiä koko talven käytön jälkeen! No hintaakin löytyy, joten laadun soisikin olla kohdillaan!
Molot on meilläkin lähteneet eteenpäin erittäin hyväkuntoisina!

31/44 | 

Hups - aika nopeasti kulutettu puku! Meillä ei ole vielä saatu mistään haalarista polvia puhki eikä muutenkaan rikki asti - onko meillä muka rauhallisia lapsia (no en usko...) vai hyvä tuuri? ;)

32/44 | 

Niin, lumihaalariksi sitä oranssia meinasinkin - jos ei tule jotain muuta haalaria hankittua, niin sitten lumeton aika menee mustilla toppahousuilla ja jollain takilla :) Hitsi jos se oranssi ei olekaan niin laadukas, kuin mitä olen Polariksen kanssa tottunut :/ Meille se malli on täydellinen!

Hmm, en tiedä mikä malli tuo Ticketin harmaa-musta raidallinen on, mutta ainakin baggie toughista, mikä meillä on, niin saa sen karvan irti (luulisi että saa kaikista sen irti, kun sitähän ei pitäisi pestä).

33/44 | 

Meillä ulkovaatteet ovat ehkä hieman tavanomaista kovemmassa käytössä, koska niillä ollaan päivittäin ulkona varsinkin viikonloppuisin ja vapailla aamusta iltaan - Aake kun ei ole oikein sisällä viihtyvää sorttia (toisin kuin isoveljensä nyt ja aikoinaankin).

34/44 | 

Se on tervehenkistä meininkiä, jos ulkona viihtyy :) Meillä taitaa Pinkki eniten luuhata pihalla - pienemmätkin kyllä kärttää, mutta mä en aina kerkee ulkoilemaan sitä kahta kertaa enempää päivässä (4vee nyt osaa olla jo itekseenkin omassa pihassa, mutta 2veetä ei voi päästää millään muotoa!).

35/44 | 

Mulla on ollut Eevillä useampana vuonna molon haalari ja toisena haalarina tiksu. Molossa on hoikalle parempi mitoitus, kulutuksen kestossa mun mielestä pärjäävät yhtä hyvin. Reimaa meillä ei ole koskaan ollut, ei sillä ettenkö uskoisi se olevan hyvä, mutta kuosit eivät ole oikein iskeneet. Täksi vuodeksi on molemmille molot ja ver de terren haalarit, katsotaan sitten loppu kaudesta miltä näyttävät ;)

36/44 | 

Meillä on kans Molo ja ticket säilyneet ilman kulumia ja karheumia, mutta molo istuu paremmin laiheliineille. Niin ainiin, paitsi Pinkin Polaris oli 2 talven totaalikulutuksen (ei juuri muuta käyttänyt) jälkeen jo aikasta kulutettu :D Miten mä tän olin jo unohtanut??

Reiman kuosit ei ole minuakaan puhutelleet, mutta nyt siellä on paljon yksiväristäkin ja aika kivoja juttuja :)

37/44 | 

Hyvä Reima! Mä olen aina merkistä tykännyt, ja ollut tosi iloinen kun viime vuosina on tullut niin kivoja kuoseja ja muutenkin sellainen kasvojenuudistus. Isommalle lapselle tosiaan ihan suosiolla Reimatec+:t, pienillä on ainakin meillä pärjätty hyvin Reimoilla. Kirjoitin omaan blogiini hiljattain juuri siitä, kuinka meilläkin tytöt valkkaavat itse naulakosta Reiman takit/haalarit, että vissiin ne on mukavat päällä ja helppo pukea, en muuta keksi.

Molo on muuten tosi hyvä, mutta ärsyttää kuinka helpolla ne haalarien heijastintereet saisi ihan hirveeseen kuntoon. Meillä haalari oli vain lumisella kelillä käytössä, ja silti kulumaa tuli jonkin verran. Jos haalari olisi ainoina kaikilla keleillä, ei varmaan niitä heijastimia enää olisikaan :)? Ticketit on meillä kestäneet aina hyvin, joskin niissäkin on omat haasteensa, meinaan lentävät nepparit. Onneksi ne saa parilla eurolla korjattua, ettei sen isompi vika.

Olisipa kiva, jos joku suomalainen taho tekisi saman testin!

38/44 | 

Minusta kans tuntuu, että Reima on nyt halunnut vähän uudistua, ja nyt tässä uudessa talvimallistossa oli paljon sellaista, jota voisin meillekin hankkia :)

Molossa ne heijastintereet on kyllä kuluvia, mutta toisaalta ymmärrän että ne on kuluvilla paikoilla "itseensä ottavia". Ja parempi minusta kuitenkin, että niitä heijastimia on runsaasti, vaikka ne kuluukin paikoin, kuin että olisi hyvin vähän. Tähti-heijastimethan sitten taas ei minusta kulu :)

Ticketiltä meillä on vaan yksi toppahaalari ollut käytössä, eikä siinä ole neppareissa ollut mitään vikaa :) Ticketiltä meillä on sadevaatetta sitten ollut kasapäin, niistä tykätään.

Anonyymi
39/44 | 

Kiitos mielenkiintoisen testin yhteenvedosta! Itse toivoisin testiä, missä ei jaotella hintaryhmiin vaan verrataan kaikkien haalarien ominaisuuksia keskenään - eli kuinka paljon ilmaa hinnassa mahtaa olla noissa "merkkimerkeissä" ja pystyiskö halvemmatkin vaatteet samaan tai lähelle samoja tuloksia esim. vedenpitävyydessä, kulutuksen kestossa tai lämpöarvoissa. Onko kellään tietoa onko sellaisia testejä tehty jossain?

40/44 | 

Luulisin, että tässä testissä tehtiinkin noin, että verrattiin kaikkien ominaisuuksia, ja annettiin pisteet. Sitten ne hintaryhmät vaan tuotiin siihen lisätiedoksi. Parhaat halvemmat saivat sen 8 pistettä, osa kalliistakin haalareista jäi huonommille pisteille.

Anonyymi
41/44 | 

ahaa, kiitos tiedosta, pitää käydä varmaan tsekkaan koko testi vielä itekin :)

42/44 | 

Käys lueskelemassa! :) Jos se ei aukea suoraan tuo linkki, niin päivitä vaan (maalaa osoite ja paina enteriä), osoite on kyllä oikea, en tiedä miksi linkki kiukuttelee!

43/44 | 

Meillä oli talvella lumisena aikana käytössä just toi rocket. Haalaria ei pesty koneessa kertaakaan, joten en tiedä värjääkö vai ei. Ainakin se oli tosi likamagneetti, ja imi myös paljon karvoja ja pölyjä itteensä (tarttis varmaan siivota vähän useammin). Hyvä ja lämmin haalari se oli kuitenkin =) Mun mielestä kevään pollyjen pintamatsku on tuhat kertaa parempi kuin tuo polariksen. Ei samalla tavalla ime sitä likaa, ja on helpompi pyyhkäistä puhtaaksi

44/44 | 

No meillähän ei ole enää Rocket, vaan sub yellow... :D JA todellakin tulee käyttöön vasta kunnon lumille!! Alkutalveen tuli musta haalari, josta postailen heti kun herra Keltainen suostuu kuvattavaksi (mikä on vähän taistelun takana nykyään)...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla