No kiva. Voitin siis risteilyn tuossa syksyllä, ja lähtö olisi tänään. Vaan kun lätkäisivät myrskyvaroituksen, lounaismyrsky 23m/s. Myrskyssä seilaaminen ei ole mun kirjoissa otsikon mukavaa ajanvietettä alla, joten jää nyt kyllä menemättä. Risteily ei itsessään mitään maksanut, mutta taloudellista tappiota otan aamiaisten verran, hmph. Enemmän kuitenkin harmittaa, että nyt jää hakematta jouluksi kaavaillut karkit ja suklaat. Ja kun on asennoitunut reissuun, niin kyllähän se vähän ärsyttää, että kotiinko nyt pitäiskin jäädä! Ehkä pitää keksiä jotain korvaavaa aktiviteettia..

Mitäs teillä on viikonlopun suunnitelmissa? Ja olisitko lähtenyt myrkyssä laivalle?

Terkuin

Miima

Kommentit (8)

titti
1/8 | 

Voisko risteilyä vaihtaa toiseen päivään? Tai entäs jos sittenkin... :) jos ei myrskyäkään! Jos on kamala myrsky niin ei oo kivaa kun puodit on kiinni ja jengi laattaa.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ei sovi kalenteriin mihinkään muuhun kohtaan :/ Kyllä noi ennusteet on vaan pahentuneet koko ajan, joten veikkaan ettei se myrsky siirry reitiltään tässä muutaman tunnin aikana mitä olis lähtöön :P En viiti lähtee kokeileen...

miisku
2/8 | 

Mulle riitti yksi Tukholman laivareissu, pahimmillaan tuuli 30m/s. Tulipa sitten hytin vessakin tutuksi. Muut laivat oli jäänyt johonkin poukamaan odotteleemaan tuulen laantumista, muttq meidän laiva jatkoi vaan matkaa. Aamulla kun piti olla Tukholmassa, oltiinkin vasta Maarianhaminassa. Ja se piti olla ystävä, joka voi pahoin, mutta toisin kävi.
Nykyään en risteilylle kovin innostuneena lähde. Ja Tukholmaan en ole tuon reissun jälkeen mennyt. Nyt koko hommalle pystyy jo onneksi nauramaan :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Huih ja yöks! Mä en ole aikuisena käynyt kuin lasten kanssa kesäristeilyillä eikä silloin ole myrskyjä ollut. Eikä kyllä kiinnosta sellaiseen joutua, joten jätän suosiolla välistä.

riikka_hei
3/8 | 

Mulla ensi viikolla olisi Tallinnan keikka edessä. Mielenkiinnolla seuraan tuulien teitä. Huokaise tänä viikonloppuna, kun tulikin yllättäin "vapaa" viikonloppu! Entä jos piipahdat Fazerin verkkokaupassa ja tilaat ne karkkiherkut sieltä, hih? Ai miten niin, ei oo sama? ;)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Myrskyt on nyt sijoittuneet viikonlopuille - viime viikonloppunahan oli kans otsikoita miten laivat kynti kauheissa aalloissa ja matkustajat oksenteli, yökh. Ehkä Tallinnan reitti on siitäkin helpompi, että se on paljon lyhyempi kuin Tukholman - ei niin paljon kärsimystä, jos nyt myrskyäisikin :P Toivotaan sulle kuitenkin suotuisampia tuulia! :) 

Mä jo mietin, että missäs niitä Fazerin tehtaanmyymälöitä oli, jos olisi lähtenyt jonnekin ja piipahtanut matkalla sellaiseen, mutta aika ankeissa paikoissa oli, että voi hyvinkin olla niin, että jämähdän sohvannurkkaan viikonlopuksi...

Kati (Ei ihan vielä)
4/8 | 

Huih! Väliin olisi jäänyt multakin myrskyristeily. Vähän kovemmalla tuulella joskus olen risteillyt ja silloinkin keinunta oli jo sen verran kurjaa, ettei pystyssä meinannut pysyä. Itseasiassa ainoa vuodenaika, jolloin suostun laivaan menemään on kesällä, jolloin myrskyt eivät ole niin todennäköisiä.

Toivottavasti keksit kivaa viikonloppupuuhaa ilman risteilyäkin :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Ei harmittanut yhtään, että jätettiin risteilyt väliin, kun myrskylukemat vaan koveni (25m/s se kai oli, ja joku iltapäivälehti vissiin hehkutteli lähemmäs 30m/s..). Kesällä minäkin mieluummin risteilen, ja yleensä tosiaan lasten kanssa - se on vähän erilaista :)

Kyllä oli oikein mukava viikonloppu, Club for fiven joulukonsertti (joka oli tosi ihana), melkoista shoppailua (nyt on kyllä enemmän kuin tarpeeksi joulua varusteltu) ja sitten iskän ja siskontytön synttärit nyt itsenäisyyspäivänä. Erittäin hyvä viikonloppu-kombo! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla