Mä oon päivitellyt tätä nuorison ulkovaatteiden hintapolitiikkaa, mutta nyt tuli sellainen alennus vastaan, että aattelin ihan vinkata kaikille!

 Joten näille Five seasons teknisille toppatakeille jää hintaa 37,42e (ovh 139,90).

Ja näille Five seasons teknisille toppahousuille 18,67e (ovh 89,90). Kokoja on vaan isoja huom, mutta pienemmillä aleilla on pienemmillekin menijöille jotain, ja saahan siitä tuon lisäalen vielä.

Ja toimituskin on ilmainen yli 50e tilauksille. Näänköhän mä unta???

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

1/16 | 

Ei ei tällaisia vinkkejä :D mun ei pitäs ostaa enää yhtään takkia, mut en tiiä pystynkö ole tilaamatta kun noin halvalla saa :D

Anonyymi
3/16 | 

Juu, XXL:ää kantsii seurailla. halvalla lähtee vähän väliä vaikka mitä.

-T-

5/16 | 

Ai kiva, jos on useinkin näin hyviä aleja! Kiitos vaan kun vinkkasit tästä kaupasta toisessa yhteydessä! :)

7/16 | 

Mikä vinkki! Heti klikkasin itseni XXL-verkkokauppaan. Harmillisesti ei tälle kaudelle natsannut lasketteluhousujen koot, mulla tuolla hinnalla niitä kannattaa kustannustietoisen marinoida ensi vuodellekin ja vielä sitä seuraavalla :D

8/16 | 

Hinta on kyllä varsin miellyttävä teknisistä housuista! Ite tilasin vaan esikoiselle, ja nyt mietin, että pitäiskö tehdä toinen tilaus jemmattavaksi... :D

Anonyymi
11/16 | 

No ei ehkä usein niin, että kaikki alessa, mutta hyviä kampanjoita ja tarjouksia kyllä usein. Olen tilannut uutiskirjeen, että pysyn kärryillä.

-T-

Anonyymi
15/16 | 

Huomasin kyllä just, että kaikki samat alet ei ole live- ja verkkokaupassa. Meille tulee ne livekaupan mainokset kotiin ja on eri hintoja. Esim. lasten five seasons toppatakki on nyt verkkokaupassa 59,90 ja livekaupassa 29,90. Mutta nyt oli ainakin hyvä tuo ale molemmissa. Tilasitko Pinkille toppaa?

-T-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat