Herra Keltaisella oli yksi päivä niin kiva asu, että piti ihan ikuistaa! Raidan polvipaikkahousut on ihan suosikit nyt, ja haluaisin Raidan housuja kyllä lisääkin (mut ostaisin kyllä varmaan jo seuraavaa kokoa - aatella, 3veelle 122!!). Huppari on Metsolan froteesta teetetty, ja mustilla resoreilla ja vetskarilla sopii mustien housujen kanssa tosi hyvin! Vielä kun hihoissa on pitkät resorit, niin se jotenkin komppaa noita housujen kapeita lahkeita.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

Anonyymi
1/18 | 

Hypistelin yksi päivä ihan livenä raidan housuja, huomasin että uudessa mallistossa housut vastaavat paremmin kokojaan. Vanhan malliston 128 huosut olivat suurinpiirtein samankokoiset kuin uuden malliston 116cm :)

4/18 | 

Voi apua, ISO kiitos tästä tiedosta - hitsi jos oisin ostanut vanhalla mitoituksella!!! :D Nyt onkin sitten taas miettiminen, että mitähän kokoa sitä pitäis ottaa...

5/18 | 

Kiitos, minustakin ihana kombo! :) Metsolan froteet on kyllä ihan huippuja, ei ole vielä susia tullut vastaan!

11/18 | 

Onpas kivan näköinen asu, pitkäresorinen huppari erityisesti :) Metsolan frotee on kyllä munkin lempparikangas.

Pitäis joskus hankkia kangasta ja teettää apinapaitoja ommelleella veljenvaimolla jotain hauskaa. Ysmy-alesta jo harkitsin kangastilausta, mutta jätin sitten vielä kuitenkin ostamatta.

13/18 | 

Nuo housut oli hassun puentä mitoitusta, mutta tuossa tulikin jo kommentti, että uuden malliston housut vastaa paremmin kokoaan, joten älä hätäile! :)

14/18 | 

Kun osaisi itse ommella, niin varmasti tulisi tilattua melkoisia määriä Metsolan kankaita! Teettäminen ei kuitenkaan ole mitenkään halpaa, niin jää moni herkku saamatta, kun tulee vain kankaana myyntiin :/

15/18 | 

Hei, tosi hieno asu! Tuollaiset housut pitäisi kyllä saada. Pojalle, ei itselle niinkään. Onpas melkoisen pientä mallia.

17/18 | 

Kiitos :) Housut on tosi kivgat ja hyvin ovat myös kestäneet käyttöä! Tuossa yllä kerrottiinkin, että uusi mallisto ei ole näin niukkaa mitoitusta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla