Mä oon melkoinen korvakorufriikki, ja olen tänä vuonna ostanut jo aika liian monet uudet korvakorut. Mutta ei voi mitään, kun nyt tuntuu putkahtelevan tosi kivoja uusia suomalaisia korumerkkejä vähän väliä! Käytän aika harvoin mitään muita koruja, mutta välillä tuntuu, että joidenkin vaatteiden kanssa olisi kiva myöskin kaulakoru. 

Silikonisen Coruu kaulakorun haksahdin ostamaan, kun siellä oli verkkokaupassa tarjous, jossa sai kaulakorun ostosta korvikset kaupan päälle (on kai huhtikuun ajan voimassa). Tällainen koru tietty vaatii off shoulder tai tuubi -yläosan, joita mulla ei kauheesti ole, mutta ehkä pitäis nyt hankkia! Koru on älyttömän kevyt, ja pehmeänä tosi miellyttävä pitää.

Mintun värisen Pisara IKIKORUn sain Iso Herralta lahjaksi Helsingin reissulla. Tää on siitä kiva, että käy yhtä lailla arkeen kuin juhlaankin. Tykkään erityisesti yksiväristen poolokaulusvaatteiden kanssa. IKIKORUt on tehty koivusta, huonekalutehtaan hukkamateriaalista. Toi on just kiva näissä uusissa suomalaisissa korumerkeissä - tehdään jotain hienoa uutta kierrättämällä vanhaa. 

Käytätkö kaulakoruja, ja millaisia?

Terkuin

Miima

Kommentit (6)

T
1/6 | 

Kauniita koruja! Kyllä tuo ylempi voisi sopia myös kapeaolkaimisen, hihattoman yläosan kanssa?

Minä ostan mielelläni korviksia ja kaulakoruja, mutta käyttö ei ole niin aktiivista. Kaulakoruissa suosin pieniä, arkeen sopivia, joita voi käyttää myös töissä. Korviksia tulee käytettyä enemmän vapaa-aikana. Usein yksinkertaisesti unohdan niiden käyttämisen.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Niin voisi sopia, riippuu vaatteen leikkauksesta! Pitäisi laittaa koru kaulaan ja käydä läpi koko vaatekaappi :D Tuntuu vaan, että vaatii tosi paljon "tilaa", että onko noin avaria päänteitä mun vaatteissa. Toinen lähestymiskulma voisi ehkä olla sellainen kokonaan decolteen peittävä yksivärinen vaaleasävyinen vaate, joka toimisi korulle taustana.

Mä oon tosiaan korvisihminen, mutta en ole ikinä välittänyt sellaisista pienistä nappikorviksista, joita voi käyttää ympärivuorokautisesti. Mulla menee niin, että laitan isot riippuvat korvikset kun lähden jonnekin, ja kotona otan pois. Kaulakoruja ei meinaa muistaa!

T

Niin pieniä korviksia ei olekaan, mitä voisin käyttää ympärivuorokauden. Kaikki tuntuu pahalta nukkuessa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla