Suolavesisuihkeeseen oli kiinnostusta useammallakin taannoisessa postauksessa, joten vinkaan vaan, että nyt sitä on taas varastossa Dermoshopissa, täällä.

Huh, se olis sitten elokuu! Ehkä tässä alkaa nyt arkeen laskeutuminen bloginkin osalta, toivotaan! Vielä viimeinen viikko ennen koulujen ja eskarin alkua! Joko teillä odotetaan koulun alkua?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

No sait ylipuhuttua! Täytyyhän tuota ihmesuihketta kokeilla :D

Täällä odotellaan koulun alkua jo innolla, vaikka täytyy kyllä todeta, ettei koko koulu tunnu edes vielä kovin todelliselta vielä :D

2/12 | 

Hih :D No onneksi ei ole suuren suuri investointi jos et tykkääkään! Mä tilasin 4 pulloa jemmaan, kun puhuttiin rajoitetusta erästä - josko se vähäksi aikaa riittäis!

Joo ei todellakaan tajua että viikon päästä pitäis olla aamulla lasta viemässä eskariin (huoh, niin helpolla päässyt vuosikaudet kun ei ole mitään kuskaamisia ollut!!!) :O Ei tosin mitään tietoa ole tullut, että MONELTA se eskari alkaa...

3/12 | 

Harmi vaan, että sieltä Dermolta muodostui sitten aika paljon kaikkea muutakin tilattavaa. Tänään juuri perkasin vanhentuneita kosmetiikkajämiä roskikseen, että sattuipa somasti.

Juu, hirveän huonosti on koulunkin alusta infottu. Jostakin lapusta talvella muistan lukeneeni, että koulu alkaisi klo 9, mutta oon heittänyt lapun ilmeisesti siivotessa roskikseen. Meillä oli eskari 8:30-12:30, mutta jokaisessa eskarissa varmaan on oma aikataulunsa...

6/12 | 

Niinhän sieltä aina kertyy sitä tilattavaa, mutta onneksi hinta-laatu-suhde on loistava! :)

Mä kävin kunnan sivuilla ihmettelemässä ja siellä sanottiin että koulut alkaa klo 9, mutta eskarista ei mitään mainintaa... pitänee laittaa ex tiedustelemaan (opettaja) jos ei ala tietoa tipahdella ensi viikolla. Olisi ihan kiva tietää se aikataulu tosiaan viemisten kannalta ja sitten että miten se sopii pienimmän kerhoaikoihin (ja ehtiikö äiti aamutreeniä!)

8/12 | 

Täällä alkaa 11.8. Toisaalta teillä on kiva pehmeä laskeutuminen kun on vaan pari päivää koulua ja sitten heti viikonloppu :)

9/12 | 

Juu kiitos vaan tästä vinkistä, suolavesisuihke sinänsä oli edullinen, mutta se kaikki muu tekikin laskusta huomattavasti alkuperäistä suuremman :D

10/12 | 

Heh, niinhän siinä helposti käy :P Mutta kuten sanottu, Dermosilillä on hyvä hinta-laatu-suhde, joten ei huonoja ostoksia!

11/12 | 

Minäkin tilasin tuon suihkeen ja kaikkea muuta :D kiitos vain vinkistä!! Dermosil on mulle uusi tuttavuus mutta tuotteet vaikuttivat ihanilta!!!

12/12 | 

Dermosililta löytyy paljon mun luottotuotteita, joten voin suositella hyvillä mielin! :) Kannattaa kerätä kimppa, niin ei tule postikuluja, ja kertyy mukavasti bonuspisteitä, joilla saa ilmaistuotteita! Me tilataan aina äitin ja siskon kanssa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla