Sukkahousut? Pojilla? Jep, ainakin jos Herroilta Keltainen ja Vihreä asiaa tiedustellaan. Homma varmaankin juontaa juurensa unipussi-aikoihin, jolloin minusta oli kätsyä laittaa alle body ja sukkahousut (oli kylmä talo). Ilmeisesti ne oli tosi mukavat päällä, kun niitä on joku pari aina ollut siitä lähtien poikien omasta toiveesta. Siis yövaatteena - ihan niin vapaamielinen en ole, että päivävaatteena sitä olisin edes vahingossa markkinoinut. Voisin kuvitella, että noissa viehättää se, ettei nilkkaan pääse kylmää sukan ja lahkeen välistä - itse viluisena suosin yövaatteena kapeita trikoohousuja ja villasukkia ettei mistään vaan pujahda viileää! Herra Vihreän kaikki sukkahousut jäi pieneksi, ja ajattelin että uusia ei tarvi enää ostaa... Mutta hänpä esitti äänekkään vastalauseen, joten ostin sitten seeproja molemmille Herroille H&M tyttöjen osastolta, reilu 4e jollain alella. Aika kivat minusta, vaikkei yövaatteiden ulkonäöllä mulle niin väliä olekaan.

Mitäs mieltä olet aiheesta pojat ja sukkahousut?

Terkuin
Miima

Kommentit (40)

Anonyymi
1/40 | 

Meillä kyllä käytetään leikki-ikäisellä pojalla vielä sukkiksia ihan päivävaatteenakin, tai pikemminkin välivaattena tarvittaessa. Etenkin hoikalla tyypillä sukkahousut pysyy paljon paremmin kuin mitkään kalsarit ja kun itsekin valitsen mielummin lisälämmikkeeksi esim. farkkujen alle lämpimät sukkahousut kuin rullautuvat kalsarit (ja etenkin meidän hoikkiksille on aika mahdoton edes löytää muita kuin löysiä kalsareita) niin miksei sitten lapsellekin. Ja musta sukkahousut pienillä pojilla on kyllä ihan söpön näköisetkin, joten ihan vapaasti saa himassa viilettää sukkahoususankareina. :)

2/40 | 

Meillä isompi pojista vihaa sukkia ja ei siis tykkää sukkahousuistakaan. Pienempi taas saa luvan kulkea sukkiksissa koko talven sillä sukathan ei pysy jalassa yhtään ja meillä on lattiat pakkasilla kylmät.

3/40 | 

meillä on käytetty sukkahousuja pojillakin talvelle/kylmillä ilmoilla. Miksikäs ei - ainakaan ei ole sitä vaaraa että nilkat paljastuu kylmälle :)

4/40 | 

Meillä isommalla oli vauvasta asti välihousuina talvella sukkahousuja. Nyt oli H&M:llä kivannäköisiä poikien sukkahousuja isommissakin kokoluokissa, kysyin käyttäiskö, sano joo mut epäilen. Viime talvena ei meinaa käyttänyt. Meillä ei siis mitään välihousuja tms. Yöllä pyjama. Mut pienemmällä käyttäisin just välihousuina mutta taidan olla jotenkin ahdasmielinen kun tuntuu ettei enää tolla isommalla viitti..

5/40 | 

Varmasti sukkahousut on välissä paremmat kuin löysät kalsarit! Me ei välihousuja harrasteta, kun harvoin sisällä on niin kylmä, ja ulos mennessä sitten lisätään kerroksia päälle tarvittaessa.

7/40 | 

Joo kyllähän ne aluskerroksena on hyvät jos sellaisia tarvitsee - ite koen että liian kuumaksi menee jos on sisätiloissa monta kerrosta vaatetta päällä.

8/40 | 

Ei meilläkään käytetä välihousuja, mutta jos käytettäis, niin sukkahousut olis kyllä varmasti käytössä :) Pienille kyllä välihousutkin varmasti tarpeen, ennen kuin pääsevät jaloilleen ja juoksemaan :)

9/40 | 

Miksei pojillakin! Kyllä meilläkin 5 vee ainakin viime talvena halusi monesti sukkikset jalkaan lämmittämään (silloin ainakin sai hennesiltä poikienkin osastolta), saa nähdä vieläkö tänä vuonna kelpaa, kun nyt on selvästi tullut päiväkotiuran alettua selkeämmin esiin kaikki poikien jutut, esim. vaatteissa.

Anonyymi
10/40 | 

Muistan omasta lapsuudestani, kuinka inhosin sitä kun joutui käyttämään sukkahousuja. Sitten kun siirryin pitkiin kalsareihin, niin tajusin hyvin pian, ettei ne ole yhtään paremmat kuin sukkahousut, paremminkin päin vastoin. Ongelma oli se, että äidin mielestä niitä vaatteita piti olla aina enemmän päällä kuin omnasta mielestä. Tosin tajusin, ettei koulupojalla ollut enää paluuta sukkahousuihin, vaikka ne olisi itseasiassa ollut paremmatkin kuin kalsarit. Sitten joskun n. 20 vuoden iässä tulin taas kokeilleeksi sukkahousuja. Nykyään käytän harvoin talvella mitään pitkiä alusvaatteita, mutta jos sellaisia käyän, niin ne on sukkahousut, eikä pitkät kalsarit. Sukkahousuja löytyy sopivan ohuina, kun taas miesten kalsarit on aina paksuja ja kuumia.

11/40 | 

Välihousuina varmasti käyttäisin noilla, jos me sellaisia käytettäisiin. Ns. näkyvänä päivävaatteena en kuitenkaan lähtis pojalle laittamaan "pelkkiä" sukkiksia.

12/40 | 

Kommentoija siis on mies? Mielenkiintoista infoa miessukupuolen suhteesta sukkahousuihin, kiitos! Mies sukkahousuissa on varmaan taas sarjassamme "eihän näin kuulu olla", eikä moni uskalla poiketa normista, vaikka se käytännöllisempää olisikin.

Anonyymi
13/40 | 

Välihousuina jees! Hyvä kun muistuttelit, vois kattoa vieläkö tokaluokkalainen sellaiset pukisi. Ensimmäisellä lapsella (poika) en juurinsukkiksia käyttänyt, mutta sitten syntyi tytär jahuomasin sukkiksien kätevyydennniin kuopuskin (poika) on niitä ainakin viime vuonna vielä käyttänyt. Mutta nyt toki jo vähän katson ettei ole liikkapäivinä jalassa kun kuvittelen että siitä voi tulla poikien kesken sanomista. Kuten tänä syksynä jo punaisesta väristä, ja tyttöjen pyörästä jolla kundi onnellisena on pari vuotta ajanut (punainen helkama soma, korilla). Onneksi pojalla on suht terve itsetunto niin ei nyt ainakaan lempiväristään punaisesta ole luopumassa. Ja isoveli 15v näyttää modernin miehen mallia pukeutumalla pinkkeihin teeppareihihn. :-) - LeenaK

Anonyymi
14/40 | 

Ei miesten sukkahousujen käyttö hirveän harvinaistakaan ole, mutta siitä vain harva kertoo kenellekään. Joskus sukkahousuja ostaessani olen kertonut myyjälle että ne tulee itselle. Usein kommenttina on ollut, että kyllä niitä muutkin miehet ostaa jne. Mutta eipä niistä kavereille kerrota leimautumisen pelossa. Sukkahousujen ym. "naisten" vaatteiden käyttäminen kun leimaa miehen vähintään oudoksi. Miesten sukkahousuja löytyy suomestakin. http://www.ferillo.com/verkkokauppa/product_catalog.php?c=42
Myös Black horse toi mukavan ohuen leggingsin markkinoille http://nansoshop.com/Black-Horse/Miesten-pukeutuminen/Miesten-pitk%C3%A4...
Muitakin miesten sukkahousujen valmistajia on paljon, mutta suomessa vielä melkoinen tabu.

Anonyymi
15/40 | 

Yhden kerran esikoisen ollessa noin 2 kk yritin pukea hänelle sukkahousut. Sarjassamme makkaran tunkeminen nakinkuoreen... Sen jälkeen en ole yrittänytkään, kummallekaan pojalleni. Enkä käytä itsekään kuin juhlissa hameen kanssa. Lapset kyllä pienenä tarkenivat, kun kestovaipattajana käytin heillä villahousuja. Ja nyt poikien suosikkialusasu on samikset Blackhorsen pitkät kalsarit kuten isällään.

Tarmotar

Anonyymi
16/40 | 

Hauskat! Puin pojalle sukkikset alle 2-vuotiaana ja silloin ne oli vielä ok. Koen olevani aika avarakatseinen, mut joku niissä vaan tökkii. En kyllä viihdy itsekään sukkahousuissa vaan käytän mieluummin pitkiä kalsareita. Legginssit sana ei sovi mun suuhun, mut niitä ne kai siis on.
T: Nitta

18/40 | 

Kätevät välihousuina kyllä, jos sellaisia käyttää! Meillä oli aikoinaan esikoisen lempiväri punainen, mutta eskarissa olivat sitten opettaneet muut pojat, että sininen on se poikien väri eikä mikään punainen :/ Onneksi nämä pienemmät Herrat ei ole ainakaan vielä antaneet muiden vaikuttaa lemppariväri-mielipiteisiinsä.

19/40 | 

Mä vähän kammoan niitä miesten pitkiä kalsareita, yngh... mut siis meillä ei käytetä välikerroksia, joten en ole kalsareitakaan hankkimassa näillä näkymin. Jos jotain laittaisin päivävaatteiden alle, niin varmaan sitten teknisen alusvaatekerroksen, ei varmaan hiostaisi niin paljon kuin peruskalsarit tai sukkikset.

20/40 | 

Mä käytän ihan sujuvasti sekä sukkahousuja ja legginsejä, ja villahousuja ja teknisiä kerrastoja - vilukissana voi olla talvipakkasella ulkoillessa useampi kerros näitä yhdisteltynä :D

Anonyymi
21/40 | 

Mä oon inhonnu itse koko ikäni sukkahousuja. Käytän juhlissa ja muutoin vain satunnaisesti. Alle 2-vuotiaalla koin ne tosi käteviksi. Ja siis välihousut ovat minun mielestäni ne, jotka puetaan ulkohousujen alle. Ja ne voivat olla sukkahousut, pitkät kalsarit tai tekninen alusasu. Jotkut kyllä käyttää sisävaatteiden alla, mutta minulle tulee hiki jo ajatuksestakin. Sitten välihousujen päälle tarvittaessa niitä välikerroksia kuten villaa tai fleeceä.

Yöllä on pyjama.

-T-

22/40 | 

Oletin että vastauksissa puhuttiin sisävaatteiden alle laittamisesta kun puhuttiin välihousuista. Harvempi kai ottaa lapsilta päivävaatteita pois päältä, ja pukee sitten välikerrokset ja ulkovaatteet ulos lähtiessään, vaikka se oikeaoppista kerrospukeutumista olisikin. Mulla tulee hiki siitä ajatuksesta että puljattais päivävaatteita päälle ja pois joka kerta ovesta käydessä :D

25/40 | 

Ehdottomasti pojillekin, meilla 4.5v ja ei ainakaan viela ole protestoinut. Pitkat kalsarit tuntuu niin paksuilta ja tilaa vievilta housujen alla.

27/40 | 

Kivan näköiset sukkikset pojilla :)

Mun mielestä pojat voi käyttää sukkiksia siinä missä tytötkin. "Sankarit sukkahousuissa" on sitäpaitsi söpön näköistäkin.

Omassa lapsuudessa kaikilla lapsilla oli sukkahousut. Omilla pojilla yritin käyttää sukkahousuja ihan pienenä välihousuina talvella, mutta eihän siitä mitään tullut: inhosivat niiden pukemista yli kaiken ja varpaat olivat aina kylmänä puuvillasukan kanssa. Kummipoikani käyttää sukkiksia yöaikaan, kuten teilläkin. Vaipat pysyy niiden kanssa napakammin paikoillaan.

Itse en nykyisin tykkää käyttää sukkahousuja. Pitkänä ihmisenä on myös haasteellista löytää riittävän pitkiä, mutta silti päällä pysyviä sukkiksia. Onnistun pukiessa usein rikkomaan nuo hauraat vaatekappaleet. Hameita en juuri käytä, joten en tarvitse sukkahousujakaan. Housujen alla käytän talvella naisten pitkiksiä.

28/40 | 

Hih, no mulla just toisinpäin - vaikka ottaa sen pienimmän koon, niin silti voi olla lahkeessa liikaa pituutta! Mä en ihan ohuita sukkahousuja käytä muuta kuin juhlissa (ja niitä nyt ei ole oikeesti koskaan), joten rikkomisesta ei ole juuri vaaraa. Hameita ja mekkoja pidän ihan mielelläni, värikkäiden paksujen sukkahousujen kanssa. Tai talvella fleece/villasukkahousuilla. Mä mieluummin puen ulkohousut vaatteiden päälle ulos mennessä kuin sukkahousuja tai vastaavaa päivävaatteiden alle, kun minusta sillä pelillä vaan palelee ulkona ja hikoilee sisällä.

29/40 | 

Meidän 4,5v poika ainakin mielellään pukee sukkahousut joka päivä leikkikouluun mennessään collegehousujen alle. Kotona juoksentelee välillä pelkissä sukkiksissa. Ja poikien osastoltakin löytyy nättejä sukkiksia, meillä mm Autot Martti -sukkikset on pop. Ja nuo teidän seepraraidalliset on tosi kivat!

30/40 | 

Poikien osastolla sukkahousut on aina jotenkin tuplasti poika-leimattuja - sinisiä ja autonkuvilla, ettei varmasti vaan kukaan erehdy luulemaan tyttöjen versioiksi, huoh :D Ja nää ainakin lähti halvemmalla kuin poikien puolelta olis ;)

Anonyymi
31/40 | 

Koska olen hitaalla, niin vastaanpa tähänkin kuukauden myöhässä ja ajattelin samalla antaa toisenkin miehisen mielipiteen pojista ja sukkahousuista.

Myös minulla on omat kokemukseni lapsuudestani, ehkä tuolloin, tai siellä päin missä asuin taisi olla aika yleistäkin että leikki ikäisillä pojilla oli talvisin sukkahousuja. Valitettavasti ikää on mahdoton mennä muistamaan. Oma sukkareiden käyttö taisi loppua siihen prosessiin joka alkoi naapurinpojan ilmoitettua että hänellä onkin isojen poikien kalsarit.

Hyvin nopeasti opin inhoamaan sen ajan kalsareita. Sukat olivat inhottavasti rutussa kengässä enkä oikein koskaan oppinut ymmärtämään miksi se kaikki tila ja kaksi saumaa oli edessä. No onneksi ajat, materiaalit ja kuosit ovat muuttuneet.

Muistankin tämän jälkeen joitakin paluu yrityksiä sukkahousuihin, mutta ehkä kasvamisen ja asenteiden vuoksi se ei enää onnistunut. Siitäkin huolimatta muistan esim. nukkuneeni tämänkin jälkeen punaisissa sukkahousuissa.

Ehkä näiden omien kokemusten takia en itse ottanut voimakasta kantaa, kun meille tuli kaksi poikaa. Meidän kohdalla kyseessä vain taisi olla tottumus ja siirtyminen potkuhousuista sukkareihin kuin varsinainen hyötyjen vertailu, ja toivottavasti pojat itse kokivat että saivat valita mieluiset vaatteet. Pojista vanhempi piti sukkahousuja suvereenina aina viime talven eskariin asti ja pikku kakkonen ottaa mallia isoveljestään ja on nyt kiikun kaakun.

Mainittakoon vielä että meidän poikien lempiväri oli punainen, mistä olen tietysti ylpeä, toinen kova sana olivat maastokuvio sukkarit jostain postimyynnistä. (oisko peräti ollu ellos) Ja kauneushan on katsojan silmässä, mutta kyllä seepra sukkaritkin on aikas hienot. =)

32/40 | 

Minusta miesten pitkät kalsarit on kautta aikain olleet aika karseita - ottamatta mitenkään kantaa käytännöllisyyteen ;D

Saa nyt nähdä kauanko sukkahousut meillä on yökäytössä!

Anonyymi
33/40 | 

Ehkä juuri se ”karseus” omalla kohdalla johti opiskeluun siistiä sisätyötä varten. Ja kieltämättä oman silmän estetiikkaan on ehkä lapsille sopinut paremmin sukkahousut. Ehkä jopa harmi että suomessa ei ole pojille tuollaista shortsi/sukkari kulttuuria, mitä joissain muissa Euroopan maissa. Saattaisi sopia ihan hyvin joinkin vuodenaikoihin.

Kaipa molemmissa on omat puolensa käytännöllisyydessä, ehkä hieman vain vastakohtaiset. Kyllä märät sukat on helppo vaihtaa, kun taas sukkareiden hyöty on juuri se että niiden terät ei karkaa itsestään. Kai se on perhe/henkilökohtaista, kumpaan tottuu tai arvostaa. Onhan paljon perheitä joiden neidit kulkee pitkiksissä, ja sukissa eikä asiaan sen kummemmin kiinnitetä huomiota.

Sinänsä jännä että eipä ole koskaan tullut ajateltua sukkareita yövaatteena. Vaikka meilläkin vesselit on niissä nukkunut jos joku mummola reissu. Mutta jos teillä tuon ikäiset pojat selkeästi haluavat niin joku juttuhan siinä on että se toimii teillä. Kuinka pitkään? No aikahan sen näyttää.

34/40 | 

Veikkaan että se juttu on se, että ei pääse kylmää mistään rakosesta jalkaan - itelläni on yhdet leveämpilahkeiset pyjamahousut, ja vaikka on villasukat jalassa, niin se tuntuu jaloissa inhalta kun leveän lahkeen alta pääsee viileää livahtamaan. Siksi tykkään enemmän leggins-tyyppisistä unihousuista, mut ne ei sitten saa olla liian tiukat!

Anonyymi
35/40 | 

Tikulla silmään sitä joka vanhoja postauksia nostelee, mutta...

Nopeana tausta tarinana kerrottakoon, että meidän perhe on kylmäjalkaista sortimenttia. Niin isäntä kuin minä pidetään erilaisia sukkia jalassa nukkuessamme kolme vuodenaikaa. Lasten jalat on kai periytyneet, tai ainakin pelko lasten jalkojen palelemisesta. Tähän lisättäköön että isäntä on aika levoton nukkumaan, itse en tunnusta, mutta näyttää että omena ei niin kauas ole puusta pudonnut, ja molemmilla lapsilla tuntuu sänky myllyääntyvän yön aikana.

Voi olla että keskustelussa jo olikin puhetta, mutta sukista ja nukkumisesta että itse tykkään väljemmistä sukista jotka eivät purista, jotenkin tuntuu että puristava sukka ei auta, koska verenkierto tuntuu heikommalta. Tai sitten se vain näyttää ikävältä katsoa sukan puristamaa jälkeä lapsen jalassa. Väljien sukkien ongelma taas on pyörimisessä ja potkimisessa kun eivät pysy jalassa jos itseltä tippuu villasukka nukkuessa, niin en usko sen paremmin pysyvän lapsellakaan.

Tässä sitten taannoin meidän nuorempi joka on tyttö, ehdotti jonkun mummolareissun jälkimainingeissa että voisi nukkua sukkahousuissa. Se oli tietysti helppo kokeilla, ja otettiin vakio vaihtoehdoksi meidän perheeseen.

Vanhempi meillä taas on eskari poika. Häneltä taisi sukkahousut jäädä pois talvivaate listalta hissukseen noin pari vuotta sitten, kun poika oli ensimmäistä talvea päiväkodissa. Eikä niiden perään juurikaan ole haikailtu, paitsi nyt.

Ehkä se on ollut minun omaa ahdasmielisyyttä, ajatella että eihän isot pojat... Isäntäkin on enempi sitä mieltä, että niin pitkään kun kavereita tulee synttäreille...

Mutta nyt kun luen blokiasi, niin sen innoittamana voisinkin kokeilla ostaa ”vahingossa” yhdet isommat neutraalimman väriset sukkahousut ja katsoa kuinka käy. Kyllähän ne säilyy sitten seuraavalle jos eivät toimikaan.

36/40 | 

No saahan näitä vanhojakin juttuja kommentoida! Minä muuten käytän kesälläkin villasukkia öisin, vähän ohuempia vaan kun talvella ;) Puristava sukka ei tosiaan ole kiva eikä lämmin, mutta liian löysäkään ei voi olla ettei tipu jalasta. Sukkahousut ei ainakaan ihan helpolla tipu jalasta, tai aikamoinen käärme saa olla :D Ei meilläkään pojat käytä sukkahousuja muuta kuin yöllä, ja sekin innostus tuntuu menevän kausittain. Kokeilkaa mitä teidän poitsu tykkää, tekemättä siitä numeroa. Itse asiassa sellaiset "poikaleimatut" voisi olla jopa toimivammat, jos on yhtään ennakkoluuloja - silloin ei ainakaan voisi sanoa niitä tyttöjen jutuiksi.

Anonyymi
37/40 | 

Itsekin varmaan käyttäisin sukkia kesälläkin, ihan tottumuksesta, mutta sattuu olemaan makuuhuoneet ilta-aurinkoon ja kesäisin jopa ripauksen liian kuumat. Helteiden loppumisen huomaa kuitenkin nopeasti varpaiden paleluun. Luonnollisesti paksummat villasukat ovat kovemmalla kulutuksella talven paukkupakkasilla, keväällä ja syksyllä pärjää sitten kevyemmilläkin.

Pitääpä ihan piruuttaan kokeilla, mitä meidän pikkumies meinaa moisista pienen tauon jälkeen. ;)

Voi olla että homma toimii, tai sitten ei. Pienten ihmisten maailmassa kun joka päivä on kasvamista ja erehdyksestä oppii monin verroin onnistumiseen verrattuna. Yleensä sitä vielä yllättyy miten käytännönläheisesti lapset suhtautuu maailmaan.

Apropoo, onko antaa mitään muuta vinkkiä mihin kauppaan suunnistaa? Mieleen tuli myös H&M, siellä oli aikoinaan ihan spiderman/ puuhapete kuoseja jos en ihan seniiliksi ole tullut. Tosin varmaan jokin geneerisempikin kuvio/väri yhdistelmä voisi toimia.

Ja toinen käytännön kysymys, onko teillä ollut yökyläilyä tai vastaavaa? Vai ovatko nämä olleet teillä ihan vain ”kotivaatteena”?

38/40 | 

Meillä on makkarit onneksi aamuauringon puolella, muuten olis kyllä tukala nukkua kesällä! Olohuoneessa onkin sitten isot ikkunat joihin paistaa koko päivän ja kämppä on kyllä helteillä melkoinen pätsi! :/

H&M ainakin on paljon sukkahousuja niin poika- kuin tyttöleimauksella, ja sitten myös unisexiä. Luulisi että nää Lindexit ja Kappahlitkin pitää valikoimissaan jotain.

Meillä ei oo pienet yökyläilleet kuin mummolassa eikä sielläkään kuin pari harvaa kertaa. Mä en näe ongelmaa pitää niitä sukkiksia yövaatteina ihan "julkisestikin", mutta varmaan kysyisin lapsen omaa mielipidettä, jos olisi epäilystä asiasta.

Anonyymi
39/40 | 

Minä miehenä käytän sukkahousuja kahdesta eri syystä.
Ensinnäkin ne ovat paljon mukavammat käyttää kuin pitkät kalsarit. Valikoimakin on aivan toista luokkaa. Tämä tietysti kavaltaa myös sen, että käyttämäni sukkahousut ovat niinsanotusti naisille tarkoitetut. Se ei kutenkaan minua haittaa, koska olen tosi helposti löytänyt naisten mallistosta itselleni sopivan kokoiset ja ulkonäöltään kivat sukkahousut. Miehille tarjottu mallisto on useimmiten ollut suorastaan naurettava samasta syystä kuin muuan turhake nimeltään banaanikotelo.
Toinen syy on se, että istumatyötä tekevänä olen havainnut ainakin osan sukkahousuista tuovan helpotusta muuten päivän päätteeksi vaivaaviin jalkakipuihin. Jos joku mies tai nainen todella kärsii pitkän päivätyön loppupuolella tuskastuttavista jalkakivuista, niin suosittelen jopa kunnollisten tukisukkahousujen käyttöä. Ja kuten ensimmäisessäkin kohdassa, myös naisille tarjottujen tukisukkahousujen valikoima on laaja, jos sitä verrataan miehille tarjottuun sorttimenttiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla