Teki mieli laittaa otsikoksi Ison pojan Molo, mutta arvelin, että jospa ei kuitenkaan... Huti-haalari-ostosten jälkeen olen miettinyt, että mikähän se olisi sellainen haalari, joka sopisi kivasti vähän isommallekin muksulle, ekaluokkalaiselle. Kun kokemuksesta tiedän, että haalari on todella paljon nopeampi pukea, kun kiire on välkälle, ja meidän koululaiset on talvella ihan itse halunneet haalarin ainakin vielä ekaluokalle. Pieniähän ne ekaluokkalaiset vielä on, mutta kuitenkin silleen isompia, että haalarikin voisi olla vähän isomman pojan haalari. Molon Hopper haalaria olen vilkuillut aina joskus vähän sillä silmällä, mutta 200euron hinta ei ole houkutellut läheisempään tuttavuuteen. Nytten kuitenkin osui silmään Caacabaanan facessa poistomyynnissä tää haalari edullisesti, joten poimin sen sieltä äkkiä pois!

Aattelin tätä tosiaan vasta ekaluokalle, mutta malli on niin kapea ja istuva, että tuota voi kyllä käyttää jo nyt eskarivuonna. Haalari on siis viime vuoden malli kokoa 128, ja pojalla taitaa olla mittaa n. 118cm. Haarassa on ihan reilusti väljää ja lahkeissa on ruttua, mutta tää ei näytä niin hervottomalta säkiltä kuin esim. se Ticket 116.

Haalari on ihanan tuntuinen, tosi pehmeä ja älyttömän notkea. Siis jos ajatellaan Polarista, niin siitä vielä paaaljon notkeampi. Ihan varmasti siinä on hyvä liikkua. Lisäksi hengittävyyteen on panostettu, joten ei varmaan hiosta. Ja mikä parasta, malli on tosiaan kapea ja juuri passeli hoikalle. Toki pulleammalle sitten ei varmaan mene.

Peppu, polvet ja lahkeiden alaosa on vahvempaa kangasta. Lahkeet on suorat, mutta ne saa hyvin kiristettyä tarralla, lisäksi niissä on lumilukko ja jalkalenkit. Hihoissa on peukaloreiälliset sisähihat ja tarrasäätö. Selässä tähtiheijastin ja lahkeissa takana heijastinnauhat. Vuori on yläosassa verkkomainen, pepussa ja polvissa on fleeceä lämmittämässä. Sit löytyy tällainenkin hifi-juttu kuin sisätasku josta saa kuulokepiuhan läpi. Ymmärrän mistä sitä lisähintaa Polarikseen verrattuna tulee - yllättävää ettei ole isompikin rako (kun kuosilliset kuitenkin on jo sen 179e).
Tähän ostokseen oon kyllä tosi tyytyväinen, varsinkin kun uskoisin menevän kaksi talvea! Seuraavaksi sitten asusteita pohtimaan!
Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Kivat yksityiskohdat haalarissa ja varmaan juuri sopiva eskarilaiselle tai koululaiselle.

Meillä pojat ovat siirtyneet kaksiosaisiin talvivaatteisiin jo eskarissa. Yhtä paksu Tickettiä vielä jemmailen pienimmälle siltä varalta, että tulisi kovat pakkaset Helsinkiinkin.

2/14 | 

Tässä on kyllä yksityskohtiin panostettu :) Pakkasella ja hangessa haalari on paras - täällä onneksi yleensä on ollut oikea talvi, toisin kuin viime talvena.

3/14 | 

Ei näytä yhtään isolta ollenkaan :O. Ällistyttävää :D. Huomasinkin silloin sattumalta sut haalari-apajilla ja vähän odottelinkin jo raporttia. Kivalta näyttää, just sellaiselta ison pojan Mololta, hah.

4/14 | 

Olisit vaan laittanut tuon otsikon! :D

Sulla on kyllä mieletön taito tehdä noita alelöytöjä. Hyvän näköinen haalari ja suloinen poika! :)

5/14 | 

Se on jännä miten paljon se leveys vaikuttaa, varsinkin tällaisella kapoisella lapsella! Koska onhan tää pituudeltaan pitempi kuin esim. se Tiketti! Tykkään kyllä tuosta mallista, ja se on sellainen ihanan hipellettävä, tosi pehmeä ja notkea oikeesti!

6/14 | 

Aattelin, että voi tulla vääränlaista trafiikkia jostain googlesta sillä otsikolla... :D

Riittävän sitkeästi kun kyttäilee, niin jotain tuntuu joskus löytyvänkin :D Kiitos :)

12/14 | 

Minusta on mukavan kapea malli, ei säkitä, ja varmasti hyvä liikkua siinä :) Ja todellakin mukava oli hyvä ale - normihinnalla ei tosiaan tee mieli ostaa...

13/14 | 

mentiin tänään kauppaan, jossa oli noi molemman rainbowt. no tyttö olisi halunnut koko pinkit, girly rainbowta ei edes suostunut sovittamaan, tai sitten se kirkkaamman perusrainbown, koska se muistutti suosikki my little ponyn väriä :D (huoh)
mutta kokodilemma. mittaa jotain ehkä 97cm, kasvanut viimesyksystä ehkä 3cm (tätä ihmettelee neuvolakin).
98 olisi oikein hyvä, pikasella sovituksella, haara ei ihan polvissa. että olisko se 98cm hyvä, kerta kasvukin on niin hidasta, että seuraavan koon haalari olisi sopiva sitten ensisyksynä.. ja toista sovitusta ei suostunut mokoma enää, enkä viitsinyt kaupassa huudattaa :D viimevuonna täksi vuodeksi ostettu haalari on ihan yhtä reilu kun tammikuussa käyttöön satunnaisesti ottaessa, huoh.

14/14 | 

oivoi, onpa hankala tilanne - jos kasvu jatkuu hitaana, niin tuo koko varmasti hyvä, mutta jos taas tuleekin sitten yllättävä kasvuspurtti, niin sehän on heti pieni! Onko se tälle vuodelle tarkoitettu sitten ihan liian iso, vai voisiko sillä mennä ja katsoa miten kasvua tulee?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla