Me herättiin semi-valkoiseen aamuun - eilisillan rännät oli aamulla vielä maassa. Kovasta yrityksestä huolimatta lumiukkoa ei tästä vetisestä lumensukulaisesta syntynyt, mutta riemuahan voi repiä loskastakin...

Resepti: kaavitaan nurmikolta sankoon kaikki lunta-etäisesti-muistuttava mitä irtoaa ja valutetaan päälle vettä sitä runsain mitoin suoltavasta rännistä, pyöritetään vesi-sohjo-sekoitusta sankossa hokemalla samalla 'hölskyy-hölskyy-hölskyy', ja  varjellaan omaa keitosta härkkivältä veljeltä. Ei kuulosta kummoiselta, mutta hauskaa tuntui olevan, ja vermeiden vedenkestävyys tuli testattua jälleen kerran (läpäisty)!

Mulle niin riittäis jo tämä vesilinja - saisko sitä oikeeta lunta kiitos???

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

2/8 | 

Mulla niin hyytää ajatuskin lätsiä tuollaisen hyytävän veden ja sohjon kanssa, hrrrr :D No mut ei mun onneksi tarvii, pojat hoitaa sen homman ite! Kunnon lumikerros ja pikkupakkanen olis kyllä tooodella tervetullut jo!

3/8 | 

Paras leikki on usein yksinkertainen :)

Vettä sataa niin että ropisee. Kylläpä on mukava lähteä hakemaan isoveikkaa päiväkodista kävellen+bussilla...

Olen kuullut, että lunta saataisiin vasta joulukuussa! Siinä tapauksessa pitää vissiin alkaa miettiä jotain kausikorttia HopLoppiin ;)

4/8 | 

Mä teen kaiken asioinnin kävellen, joten kuivempi keli kelpaisi kyllä... ;) Ja saisi kyllä tulla ennen joulukuuta!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla