Helteiden keskellä talvi tuntuu äärimmäisen kaukaiselta, mutta tässä pari kuvaa Reiman ensi talvesta! Heinäkuun lopulla sitten saadaan kattavampi katsaus tulevasta talvimallistosta. Tuollahan näyttäisi olevan tulossa se punainen tupsupipo, mitä olen ollut vailla, jes!!

Tämä takki on kyllä aivan upea! Herra Keltaiselle ei olekaan toppatakkia ensi talveksi.. mutta tää on varmaan muidenkin mielestä ihana, joten noinkohan jää aleen.. Mutta on kyllä ihan törkeen hieno takki! Kai tuo on unisex????

Rokkaavia leikkauksia löytyy talvenkin mallistosta - toivottavasti on muitakin värejä kuin ruskeaa!

Näitten kuvien perusteella Reimalla jatkuu modernimpi linjaus, ja ootan kyllä nyt talvimallistoa innolla!!

Terkuin
Miima

Kommentit (32)

1/32 | 

Eewelle haluan kans tuon keltaisen takin ja jotkut oikein värikkäät housut. Ehkä vihreät tai sähkönsiniset.

Lassiella oli tosi magee tyttöjen takki ja housut setti pinkki/oranssi ja sen pienempi koululainen ilmoitti haluavansa jos vaan kokoja löytyy.

2/32 | 

Suorastaan viilentävää miettiä nyt talvea ja talvivaatteita! :)

Keltainen takki on tosiaan ihana ja sopisi myös meidän isoveikalle. Itse en vaan välitä noista karvareunuksista hupuissa...omassa nuoruudessa olivat pop ;) Mahtaisiko olla irroitettava? No, ainakin koko hupun saa irti. Tai kaikkeen tottuu...

Heinäkuun lopun malliston julkaisua odotellen :)

3/32 | 

Ihana tuo keltainen takki ja on kyllä mielestäni ainakin unisex :) Meillä ei ole vielä Reimaa ollut, mutta nämä Reimat alkavat näyttämään kokoajan vaan kivemmilta!

4/32 | 

Ei tarvita eikä edes haluta mitään :D. No jaa-ah, uskonkohan itekään??? Mutta vilkaisin just tiliä ;). Katotaan sitten syksymmällä tai aleaikaan oliko tarve... Jahka eletään sinne asti.

Vaikea sanoa tuosta keltaisesta että onko unisex kun kuvakulma on noin sivusta... Voi olla että on, voi olla että ei :D.

Ja luulen että tuo punainen pipo on teille väärä punainen tai siltä se näyttää ja tuossahan on vissiin lippa? Mutta ainahan mä voin tehdä sulle pipon ;).

6/32 | 

Tuota keltaista takkia olen jo aiemminkin kuolannut, eka Reiman vaate jonka haluan! Tuo keltaisen sävy on ainakin kuvan perusteella juuri se oikea. Hmm, missä hintaluokassa Reiman toppatakit muuten yleensä ovat?

7/32 | 

Tosi hieno toi keltainen takki ja koko reima tuntuu muuttuneen tosi hyvään suuntaan! Noi toppatakit näyttää aika paljon ticketin takeilta.

8/32 | 

Mä vähän pelkään että se on tyttöjen takki ja on takaa slimmattu/vyötärökiristys :/ Viime talvena oli sama homma punaisen Oulu-takin kanssa...

9/32 | 

No niinpä, ihana aatella vähän viilentävää pakkasta :D

Kyllähän sen karvan yleensä saa irti, koska eihän sitä pitäisi pestä muutenkaan... Mä kyllä tykkään, ja se myös suojaa oikeesti viimalta tosi hyvin! Mutta saapas nyt nähdä onko se unisex...

Kyllä vaikuttaa hyvältä tuleva mallisto :)

10/32 | 

Pitäisi nähdä takaa, epäilen vähän että siellä on tyttöleikkaus :/ Reima on nyt petrannut mallisto mallistolta kivempaan suuntaan!!

11/32 | 

Mä uskon että se on ihan kirkkaanpunainen, ja lippakin on vaan kiva, sikälimikäli hattu istuu päähän! Ootellaan ja katastellaan!

14/32 | 

Reimalla on ollut nyt ihan ilmeen uudistus meneillään, ja mulle ainakin muutos on ollut just oikeaan suuntaan!! :)

15/32 | 

Auts! Hmm, jää siinä tapauksessa harkintaan, käyttäjä on vasta 3-vuotias joten takki tulisi ns. kaupunkitakiksi eli pitää kuitenkin investoida myös haalari tarhaa varten.

17/32 | 

Joo, on se kaupunkitakiksi vähän turhan tyyris, ja toisaalta sitten kaikki tekniset ominaisuudet menee hukkaan!

19/32 | 

Vielä lisäys tuohon keltainen takki-pohdiskeluun: keltainen on vielä sen verran uusi väri varsinkin ulkovaatteissa, että tuskin sitä takki on tehty "tyttöleikkauksella", kun unisexia on helpompi myydä? Näin ainakin voisi kuvitella...

20/32 | 

Minä olen ihan jo valmis ostamaan tuon takin esikoiselle. Pelkään vaan että väri aiheuttaa oksennusreaktion. Mutta jospa tuo karva hupussa antaisi sen anteeksi?

22/32 | 

TOivotaan näin!! Perustan epäilykseni sille viime talven punaiselle Oulu takille, jota melkein jo himoitsin (oli hyvin saman tyylinen kuin tämä), mutta se osoittautui takaa tyttötakiksi :(

Anonyymi
25/32 | 

Mä tykkään noista asusteista, mitkä on tuolla pienellä pojalla. Elikkäs tuo sini-kelta-tumma pipo ja kaulahuivi. Toivottavasti niitä saisi ostettua vähän isommallekkin pojalle, ja kait nekin nyt mallistoon kuuluu?

27/32 | 

Tuosta keltaisesta tullee hitti... Se näyttää malliltaan tosi hyvältä, vaikken tiedä, tykkäänkö sävystä, jos se on luonnossa ihan täsmälleen sama kuin kuvassa.

Tämän pikakatsauksen mukaan Reiman talvi näyttää vähän värittömältä, mutta eiköhän niitä värejäkin mallistosta löydy :)

28/32 | 

Oli siellä väri-iloitteluakin kyllä, mitä muutamia kuvia näin :) Pitää odottaa koko malliston julkaisia, mutta kyllä ainakin puheet on sellaiset, että kovasti uudistusta olisi luvassa!

29/32 | 

en jaksa viimevuotisen keltaisen episodin jäljiltä enää keltaista takkia jokapäiväiseen käyttöön ;) eskarilaisen takkia olisi saanut olla pesemässä ainakin kerran viikossa, se oli kokoajan jossain liassa vaikka täällä keskisuomessa oli lunta!

30/32 | 

Hihii, kyllähän ne vaatteet noilla isommilla menee ihan kamalaan kuntoon, kun ne ryöjää missä milloinkin ilman valvontaa ;D Meillä vajaa 3veellä pysyi keltainen haalari hyvänä, kun käytettiin vain pakkasilla ja lumella :)

31/32 | 

Keltainen takki on tyttöjen malli ja vastaa viimevuotista Oula-takkia. Jos nyt vielä täältä käyt lukemassa :)

32/32 | 

Joo, tämä tieto mulla jo olikin, mutta pitäisi olla tulossa myös keltainen unisex-takki, joten odotellaan sitä sitten :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla