No niinhän siinä kävi, että etäsuhteeni muuttui liian etäiseksi, ja se siitä sitten. Fiilis on vähän surullinen, mutta samalla helpottunut, sillä ei ollut enää hauskaa tuossa loppupuolella ollenkaan. Aina suhteen päättyessä (enkä nyt viittaa pitkään avioliittoon, se oli kriisi ihan omaa luokkaansa) tulee sellainen olo, että miksi hitossa pitää itteensä kiusata tällasella - eikö vaan olisi helpompaa olla yksin??? Ja sitten päätän, että nyt saa miehet jäädä - minähän en niihin enää sekaannu! Mutta enhän minä niistä erossakaan osaa pysyä, hah! En voi sille mitään - miehinen huomio tuntuu hyvältä. Mutta mitään suhdetta en nyt kyllä tähän hätään halua. Enkä irtoseksiäkään. Mitähän minä haluaisin? Koitan olla päättämättä mitään, kun ei ne päätökset päde kuitenkaan. Tulkoon mitä on tullakseen!

Ootteko te kaikki pariutuneita, vai löytyykö sinkkuja ruudun siltä puolen?

Terkuin

Miima 

Kommentit (6)

Santsa

Minä olen kanssa vähän samoilla linjoilla kanssasi. Itsekin sinkku, kera kolmen lapsen! Näin on just hyvä!

Vierailija
2/6 | 

Just eronneenna ja säätöä on ilmassa, tosin etänä. Kirjotus oli niin ku minun kirjoittama :D Kyllä meille vielä rapsuttaa löytyy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla