Miten musta tuntuu että tässä buzzador-kampanjassa on ollut tosi lyhyt kampanja-aika??? Viledan siivousliinoja sain siis kokeiltavaksi 5 eri lajia, ja kaikkia olen kyllä käyttänyt, mutta ikkunoita en saanut edelleenkään pestyä, vaikka uhosin kyllä ainakin sisäpinnoilta ne pestä... Puolustuksen puheenvuorona todettakoon, että meillä meni sairasteluun aika pitkä siivu taannoin, eikä siivous ihan päällimmäisenä huolenaiheena ollut!

Kaikki Viledan siivousliinat on konepestäviä, 60 asteessa, mikä tietty pidentää liinan ikää. Kampanjassa oli idea verrata Viledan liinoja aiemmin käyttämiinsä liinoihin, joten tässäpä kokemuksia.

 Universal liina on 100% mikrokuituliina, joka nimensä mukaisesti käy kaikkeen siivoukseen ja kaikille pinnoille. Sitä voi käyttää niin kuivana kuin kosteanakin, ja esite kertoo sen sisältävän hopeaioneja, joiden ansiosta liina on hygieeninen. Mulla on ollut käytössä pari vanhaa mikrokuituliinaa, tai oikeastaan yksi, kun se toinen vaan siirtelee pölyä paikasta toiseen... Tämä liina ainakin tuntuis nappaavan pölyt itseensä paremmin, eikä jätä jälkeensä kostunutta pölyvanaa. Yleensä siis käytän hieman kosteaa liinaa pölyjen pyyhkimiseen.Koitin liinaa myäs kuivana, ja hyvin kävi niinkin, eikä pölissyt.

 Keittiöliina 2in1 on mikrokuitua ja siinä on 2 erilaista pintaa. Toisella puolella on hankauspinta, jolla saa lian hyvin irrotettua, ja toinen puoli on pehmeä, jolla voi viimeistellä pintojenpuhdistuksen. Itse vähän kammoan keittiöliinoja, kun eihän ruokatahrat irtoa liinasta pelkällä huuhtelulla, vaan liinaa pitäisi pestä koneessa vähän väliä, mikä taas takoittaisi sitä, että niitä pitäisi olla monta jnejne... Usein pyyhkäisen ruokatahrat keittiössä talouspaperilla, ja viimeistelen keittiörätillä, ettei se mene liian likaiseksi :D Viledan liina on kyllä hyvä irrottamaan likaa - ei tarvitse hulluna hinkata, vaan sotkut irtoaa nätisti hankauspuolella, ja pehmeällä puolella saa hyvin viimeisteltyä eikä tule rantuja. Minusta liina on kuitenkin liian iso keittiörätiksi, ei meinaa mahtua olemaan hanan päällä roikkumassa, kun kastuu aina kun hanaa käytetään..

Ikkunaliinaa en siis ikkunoihin asti ole vielä päässyt käyttämään, mutta tuon lasisen hurrikaanin sillä putsasin. Ja hyvää jälkeä sillä tulikin - ei jäänyt raitoja tai pölyvanoja tai muita jälkiä, vaan kirkas lasipinta tuli sieltä pölyn keskeltä esiin. Joten kuvittelisin, että ikkunatkin saattais ihan kivasti puhdistua - ehkä minäkin vielä siihen hommaan pääsen joskus...

Bath sieniliina on tarkoitettu kylpyhuoneen puhdistukseen. Tässäkin on kaksi erilaista puolta, toisella puolella pestään ja toisella kiillotetaan. Itse olen käyttänyt hankaussieniä lavuaarien pesuun, joten tällainen sieniliina tuntui vähän hassulta, mutta kyllä silläkin puhdasta tuli. Vaikka liinassa on taitteet, jotta sen voi helposti taitella kolmeen osaan, tuntui se silti hieman isolta käteen, kun on tottunut pieniin hankaussieniin.

Pad näytönpuhdistusliina on tarkoitettu kosketusnäytöille, TV:lle ja näyttöruuduille. Mulla nyt ei mitään kosketusnäyttöjä ole, mutta läppärin ja telkkarin näyttöjä olen tällä pyyhkinyt.

Huh, sainpas siivottua! Kyllä nää on ihan kelpo liinoja, mutta osa voisi olla pienempiä mielestäni!

Onko Viledan liina teille tuttuja?

Terkuin
Miima

#viledabuzz #buzzador

Niin mikä Buzzador?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. 

Jos sinäkin haluat buzzadoriksi, voit liittyä tästä suosittelija-linkistäni.

Kommentit (14)

1/14 | 

Kivat buzzaus-kuvat! Ja totta muuten, kylppäriliina oli vähän hassun kokoinen. Hyvästi toimi kuitenkin.

Siivousvälineiden pesu huoh… Jos itse siivoaminenkin usein siirtyy ja siirtyy, niin siivousvälineiden pesu se vasta jääkin helposti väliin.

2/14 | 

Ai, mä kun aattelin että tulipa kökköjä kuvia, kun vähän kiirettä pukkasi saada ajoissa postausta :D Toi rättien pesu on tosiaan ihmeen haastavaa :D

3/14 | 

Tähän buzzaukseen olisi ollut kiva päästä mukaan. Tykkään erityisesti juuri kaikista siivous ja käyttötavarabuzzauksista.

Viledan siivousliinat eivät erityisen tuttuja ole. Ostan kaupasta milloin mitäkin, mikä nyt sillä hetkellä vaikuttaa tarpeelliselta. Ei siis ole mitään suosikkia.

4/14 | 

Siis eri huoneisiin ja tarkoituksiin on olemassa erilaisia rättejä... :D Joo, en itsekään hinkkaa vessaa ja keittiöö tietenkään samalla räsällä, mutta on ne käytännössä samasta paketista kuitenkin. Tuo universaali liina kuulostaa sellaiselta, jonka voisin meillekin (joulusiivousta) varten kotiuttaa. Ottaa kupoliin, kun pöly vaan siirtyy vanana paikasta toiseen. Meillä kyllä käytetään jonkun verran myös sellaisia pölynkerääjä "huiskia". Viledaa lienevät nekin. Ja mikähän näistä liinoisa nyt sitten toimisi parhaiten tuon rosterijääkaapin kanssa? nyt olen hinkannut siitä sormenjälkiä pienellä silmälaseille tarkoitetulla mikroliinalla :P

5/14 | 

Taisi tosiaan olla melko lyhyt kampanja-aika, outo juttu. :)
Mä tykkään kyllä kovasti tuosta keittiöliinasta ja meidän hanan päällä mahtuu kyllä hyvin olemaan kastumatta. :) Pitäisi ostaa toinen samanmoinen, toinen voi olla sitten käytössä kun toinen pesussa. :)
Näytönpuhdistusliina on muuten myös ihan loistava tietokoneen näytölle ja telkkarille.

6/14 | 

Ehkä mä voisin ens kerralla jättää hakematta siivousjuttu-buzzailuun, kun se aiheutti vaan kauheita paineita ehtiä siivoomaan ja buzzaamaan annetussa ajassa :D

7/14 | 

Universal liina on tosiaan ainakin parempi kuin mun vanhat mikrokuituliinat pölynpyyhkimiseen. Kävisköhän tuo näyttöliina sit rosteriin, kun se erityisesti sormenjälkiä kertoi poistavansa?

9/14 | 

Mä mietin, että tuntuiko se vaan lyhyeltä tällaiselle ei-niin-siivous-orientoituneelle :D Pitäis olla erilainen hana ton rätin kanssa :D Ja tosiaan useampihan niitä pitäisi olla että saisi pestyä..

11/14 | 

Meillä on kaksi rosteripintaista kaappia: jääkaappi ja pakastin. Vaikka pinnat näyttää samalta, ne ovat erilaisia. Jääkaapin oveen tarttuu magneetit, pakastimeen ei. Kokeilin tuota Universal-liinaa pakastimeen, mutta ei tapahtunut mitään. Taisipa olla viime jouluna, kun mieheni blandasi vedestä ja sitruunatiivisteestä liuksen, jota suihkuttamalla ja sitten pyyhkimällä ja lopuksi kuivaamalla tuli hyvä. Ja öhöm, sen jälkeen onkin keskitytty sormenjälkien kerryttämiseen. Ehkä tänä jouluna saadaan taas se putsattua?

Mietin kyllä itsekin buzzaillessa, että pitäs ottaa selvää, mitkä aineet ja liinat rosteripinnoille sopii oikeasti.

13/14 | 

Oli se lyhyt, onneksi tuli se muistutus kampanjan loppumisesta! Minä pesen rätit joka siivoussession jälkeen. Katselin kerran jonkun dokumentin, missä kerrottiin mitä räteissä kasvaa ja elää. Siitä se ajatus sitten lähti..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla