Kävin Ikeassa pyörähtämässä, tarkoituksena ostaa parin euron kuoharilaseja ja tyyny, mutta klassisesti kärry täyttyi kaikenlaisella muullakin kamalla (hyödyllisellä tosin, joten ei morkkiksia). Yksi höyrähdys oli seinätarrat poikien huoneeseen. Minä kun en ole sinne seinälle saanut edelleenkään mitään, kun se vaatisi poria ja proppuja ja miehiä ja sen sellaisia turhakkeita...

Kauhee ongelma, kun nämä piti ihan itse läiskiä jonkinlaiseen asetelmaan! No nyt ne meni näin, ja itseni tuntien, varmaan jäävätkin tuolleen, kun en jaksa säätää... Puna-oranssit paraatipaikalle hyllyjen väliin ja pöytätason yläpuolelle.

Sini-mustat katonrajaan sängynpäätyyn. Nuo meni vielä ihan vinoonkin, voisi yrittää vähän edes suoristella... No mutta joka tapauksessa on edes jotain siellä seinällä, kun ei julisteet ja kortit pysyneet teipillä!

Blogin suhteen on koko kevät ollut jotain ihme rämpimistä. Oon profiloitunut pitkälti lastenvaateblogiksi, sellaisia juttuja multa toivotaan, ja niitä juttuja luetaan. Mutta mitäs sitten, kun ei kevätmallistot niin kauheesti puhuttele? Kun ei ostoksia kartu? Kun ei vaan mikään ole niin ihanaa, että siitä erikseen tekisi mieli kirjoittaa? Kun tuntuu, että on vaan velvoitettu kirjoittamaan mallistoista, koska sitä multa odotetaan?

Jos kirjoittelen arkisia juttujamme ja tekemisiämme, niin ne ei paljon lukijoita kerää tilastojen mukaan. Jos avaudun henkilökohtaisista asioista, niin luetaan kyllä kovastikin, mutta kommentteja ei tule, ja vuorovaikutus kuitenkin olis mulle pitkälti koko blogin pointti. Arvontoja on ihan varkain kertynyt välillä jonoksi asti, ja niitä varmaan rajaan tulevaisuudessa tarkemmin.

Tässä olis nyt jonkinlaisen suunnanmuutoksen paikka - haluaisin taas löytää sen ilon ja isnpiraation bloggaamiseen.

Mutta sillä aikaa - käykäähän osallistumassa Fredriksonin pipo-arvontaan, vielä huominen aikaa!

Terkuin
Miima

Kommentit (26)

1/26 | 

Hei! Mä taas sitten lukisin mieluiten juuri niitä arkisia asioita ja juttuja laidasta laitaan. Lastenvaatteet ei enää herätä kauheasti intohimoa, mikä ei tosin näy kaapeissa vielä...

2/26 | 

Katsotaan mihin linja lähtee muokkautumaan - ehkä vaan kirjoittelen mistä milloinkin sattuu huvittamaan :) Lastenvaate-intohimot on mullakin laantuneet aika lailla... ei sillä että olisi edelleenkään yhdentekevää mitä lapsilla on päällä, mutta asia ei vatvotuta eikä ole mitään ostelu-kutkaa.

3/26 | 

Kivat tarrat!

Mä lukisin myös kaikkien mieluiten ihan arkijuttuja ja just noin, että kirjoittelet mitä milloinkin huvittaa. Jos kirjoittaa vaan niitä, mitä ajattelee, että odotetaan, mutta josta ei enää itse niin syty, niin eihän se pidemmän päälle toimi. Innostus pysyy kadoksissa. Ei sulla ole velvollisuutta mihinkään tietynlaisiin juttuihin, vaikka ymmärrän, että saattaa tuntua siltä.

Kaikkea vaan! Tai sit ei mitään, silloin kun ei huvita. Pysyn mukana. :)

4/26 | 

Lasten kasvun myötä on täälläkin pahin intoilu lastenvaatteisiin hiipunut, joten minä ainakin luen mielelläni juttuja muistakin aiheista :)

5/26 | 

Kai se tulee siitä, kun olen aina ajatellut kirjoittavani lukijoille, enkä itselleni, kuten moni tekee. Niin tulee sitten paineita kirjoittaa toiveiden mukaan. Mutta josko nyt olisi aika kirjoitella omanapaisesti, mitä ikinä se sitten onkaan! :)

6/26 | 

No se on kiva jos muutkin jutuut kelpaa :) Ehkä toi lasten kasvaminen tosiaan vaikuttaa lastenvaate-entusiasmiin, isompien vaatteet kun ei ole ollenkaan niin söpöjä ;D

Anonyymi
8/26 | 

Juu, ei haittaa vaikka juttua tulee laidasta laitaan. Olen toki bolgisi seuraaja juurikin lastenvaateaiheiden takia. Mutta tosiasiahan on, että on ihan tervettä olla kiinnostunut muistakin asioista. Lisäksi on ihan hyvä, ettei kokoajan ja ihan jatkuvasti ole äärettömän innostunut jostain uudesta lastenvaatemallistosta ja ole koko ajan "pakko saada"-juttuja. Siis luulen, että on normaalimpaa ettei koko ajan höyryä jostain lastenvaatteesta.

Minullakin tuntuu helpottavan tuo oireyhtymä taas välillä. Lapsimessuista lähtien on ollut seesteisempää sillä rintamalla.

Kurkin blogiasi joka päivä, eli kiva jos sinne jotain joskus tulee.

-T-

10/26 | 

Heh, terveempään suuntaan ;D Harvinaisen pitkä hiljaisuus olikin - olisko ikinä ollutkaan kokonaista viikkoa ilman postausta! Noh, keräillään inspistä ja katotaan mitä tulee :)

11/26 | 

mäkin luen mielelläni kaikenlaisia juttuja. Itselläkin on lastenvaatehulluus selvästi laantunut tässä noin kahden viime kuukauden kuluessa, ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen!

Anonyymi
13/26 | 

Tykkään kans lukea juttujasi ihan laidasta laitaan, joten ei muuta kun kirjoittele vaan kaikesta mitä mieleen tulee ja silloin kun intoa piisaa :)

* 2 pojan äiti *

15/26 | 

Älä vaan lopeta kirjoittamista sen vuoksi, että lastenvaatteet juuri nyt kyllästyttävät. Onhan noita aiheita toki muitakin maailmassa. Ja blogin on kasvettava/muututtava kirjoittajan mukana, eihän se yhtälö tosiaan muuten toimi.

Minäkin lukisin mielelläni juttuja teidän arjesta. Pysyn mukana ja lupaan kommentoida myös arkijuttuja! ;)

Kiva seinätarrat muuten :)

16/26 | 

Joo en minä blogia ole kuoppaamassa, pitää vaan nyt tunnustella, että mistä sitä oikein haluaisi höpötellä! :) Ihana kuulla että mukana pysyjiä löytyy vaikka aiheet muuttuis!

17/26 | 

Aivan varmasti lukisin arkijuttujasi yhtä mielelläni! Että niitä vaan kehiin. Sama lastenvaateinnostuksen vähentyminen on ollut täälläkin viime aikoina, tai oikeastaan koko viimeisen vuoden ajan, vaikka nostaahan se aina välillä päätään... :)

18/26 | 

Monella tuntuu nyt hellittäneen toi lastenvaatehöyrähtäminen, mielenkiintoista! Mutta kiva kuulla että muutkin jutut kiinnostaa! :)

19/26 | 

Mä luin tuon tuoreimmankin postauksen, kokonaisuudessaan. Kiinnostavaa, haikeeta, surullista, mutta en keksi mitään kommentoitavaa sinne. Sinun juttujasi seurannut kuitenkin jotakuinkin alusta alkaen, niin kyllähän moinen elämänmuutos puhuttelee! Mä tykkään henk.koht siitä että se oikea elämä myös näkyy ja kuuluu, lastenvaatteet on tosi ihania ja kivoja mutta ei niitä jaksa joka blogissa, blaah! Se juttu siellä takana on kuitenkin se mikä lukijat pitkälti pitää matkassa mukana, ainakin tän lukijan. :)

20/26 | 

Alunperin mä halusin kirjoittaa vaan kevyttä hömppää, enkä mitään henkilökohtaista - sellaista hyvänmielen höttöä. Nyt taas kaipaan jotain muuta, joten ehkä jonkinlainen pohdinta tulee vähän isompaan osaan, karkotti se sitten lukijoita tai ei :)

23/26 | 

Sinun blogi, sinun säännöt :) Itse lukisin mielelläni myös arjestasi. Toki myös lastenvaateasiat kiinnostavat, mutta kuten näemmä muillakin, niin itsellänikin ne ovat nyt vähän enemmän taustalla ajatuksissa. Eli myös arki kiinnostaa, kirjoita siitä vaan enemmän :)

24/26 | 

Juu näinhän se on, oma blogi, oma linja - saa nähdä mihin se nyt muotoutuu (nyt on mennyt ihan valittamiseksi, mutta eiköhän se siitä taas kirkastu)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla