Tänään tuli Sampsukalta tilaamani t-paidat Herra Keltaiselle! Noi kuosit on kyllä aivan ihanat! Ja kuten kuvasta näkyy, valkoiset kantit tuli molempiin paitoihin - on se vaan raikkaampi noin. Kanttien värin voi muuten itse päättää, ja kertoa lisätieto-laatikossa, vaikka joku väri olisikin oletuksena annettu :)

Otin kokoa 100 n. 90-senttiselle, ja minusta on hyvä näin. Ehkä menee ensi kesänäkin? Ite en tykkää, jos paita on kovin lyhyt, mutta ei se tietty mekkokaan tarvitse olla - tällainen on hyvä!

Työn jälki on oikein siisti, joten voin suositella kyllä!

Tämä Punahilkka-kuosi nyt livenä kolahti vieläkin enemmän kuin ruudulla :D

Sitten huhuilisin vielä lahjakortin voittajaa - AnnaT otahan yhteyttä!!!

Terkuin
Miima

Kommentit (11)

3/11 | 

Ei ne kyllä näytä yhtään isoilta :O. Siis päällä! Paljon leveämmiltä näyttävät erikseen kuvattuna. Luulisin että menevät silti ensi kesänäkin vielä (jos vain valkoiset kantit selviävät tästä ekasta kesästä *virn*).

Anonyymi
4/11 | 

Juu, siis en tarkoittanutkaan sanoa, että olisivat isoja! (muuten noi lököhousut ehkä vähän hämää myös, kyllä ne tulee pepun päälle) Samoja pituuksia kuin nuo 98 paidat mitä on käytössä, ja oletan että mahtuvat seuraavan vuoden :D

Ja on muuten tosi, että näyttävät leveämmiltä tuossa lattialla :O

6/11 | 

Mä jo vähän ihmettelin että mikä anonyymi tuossa rupeaa päätänsä aukomaan :D. Mutta se olitkin vaan sää, selkishän se :D. En mä luullutkaan että sä olisit halunnut sanoa että ovat isoja mutta kun mä ajattelin että olisivat voineet olla :D.

Sä varmaan alitajuntaisesti halusit pysyä anonyyminä :D.

7/11 | 

Hienot paidat! Ja wow -kiitos, huomasin vasta tuon arvontavoiton ja laitoin meiliä juuri, kiitos suuresti ja aurinkoisia kesäpäiviä! :)

8/11 | 

Se taisi jäädä siitä, kun kokeilin kirjautumattomana tuleeko kommentit läpi anonyymeiltä, kun yksi lukija ei saa kommentteja läpi :( Yleensähän se kyllä tarjoaa sen oman profiilin automaattisesti siihen kun on kirjautunut, mutta ei vissiin pysynyt mun perässä :D

11/11 | 

No eikö :D Tuota kesäiloa mä lähin hankkimaan, ja tuo punahilkka tuli vähän niin kun ylimääräisenä, ja nyt sitten tykkäänkin siitä enemmän!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla