Hankin Herra Vihreälle viime talven alesta täksi talveksi Ticketin vihreän baggie toughin kokoa 104. Vielä alkutalvesta se roikkui rumasti eikä istunut päälle, mutta sillä mentiin, kun ei muutakaan ollut.
Joulukuussa hankin alesta Molon Polariksen kokoa 110, ajatuksena, että se olisi ensi talven puku. Vaan kuinkas kävikään...
Puvut ovat ihan saman kokoiset! Samat sentit lahkeen ja selän mitoissa!
Mutta jännä juttu olikin se, että Molon puku istui heti paremmin päälle, kuin ticket!
Eli puvun mallilla onkin aika paljon merkitystä istuvuuden kannalta!

Herra Vihreä on kasvanut talven mittaan, ja nyt Ticketkin istuu jo paremmin päälle.
Olin ajatellut, että nämä haalarit menisivät sitten ensi talvenkin. Mutta menevätkö? Mitäs veikkaatte? Herralla on nyt mittaa n. metrin verran, joten alle 10 cm kasvua odotettavissa. Neiti Pinkin Polaris 122 on kyllä edelleen pidettävä, kun mittaa on neidillä ehkä juurikin sen 122 - nippa nappa toki, eikä yhtään kasvun varaa.
On tuolla kaapissa kyllä varuilta Polaris autumn check kokoa 116... mutmutmut... kyllä se livenä vaan näyttää niin siniseltä että saattaapi lähteä syksyllä eteenpäin...
Terkuin
Miima

Kommentit (2)

1/2 | 

hahhah, onpa tämä blogi tosi hauska uusi tuttavuus. Tunnen hengenheimolaisuutta kanssasi monessa asiassa. Näköjään usein tulee meilläkin-kommentteja tai ainakin ajatuksia.
Eli meilläkin odottaa esikoista (nyt 2v8kk) tuo samainen autumncheck ensi talvea ja olen tuntenut itseni hiukan epäuskolliseksi itselleni, kun se on NIIN sininen ja poikamainen. Vaikka ei siinä mitään pahaa ole. On meillä sinisiäkin vaatteita ja pojat on poikia, mutta pihkura! Onhan se aika sininen haalari, mutta ajattelin etsiskellä siihen kirkkaan punaista pipoa, josko helpottaisi. :D
Onneksi kuopusta odottelee rainbow haalari.

Molon haalarit on ovelia, koska pystyin pitämään kuopuksen ensi talven 92cm rainbow-moloa jo 92cm pitkällä esikoisella(ja poika on pullukka!). Meni nippa nappa. Lopputalvesta kuopuksen oma 80cm haalari alkoi olla nafti, joten kokeilin sitä 92cm haalaria vajaa 80cm tyypille ja olihan lahkeissa varaa, mutta jätkä pystyi kävelemään ihan hyvin.
Samoin syksyllä esikoisella oli vielä vajaa 90cm pitkänä käytössä molon softshell ja se kävi vielä aivan hyvin. Nyt se siirtyi suoraan vajaa 80cm pikkuveljelle ja passaa taas vallan mainiosti! Me like! On mukavaa, että mitoitus on tällä tavalla joustava!

2/2 | 

:D Hengenheimolaisuus - kyllä! Ihan samaa olen ajatellut monta kertaa, kun olen kommenttejasi lukenut! :D
Minusta se autumncheck on tosi kiva kuosi - mutta ei tunnu meiltä. Joten mä kyllä luulen että se tosiaan saa lähteä eteenpäin, koska mä luulen myöskin ettei sille olisi koonkaan puolesta vielä käyttöä. Että etsii sitten ensi vuoden mallistosta sitä seuraavaa haalaria :)

Joo, just eilen puhuinkin siskon kanssa tästä Molon mitoituksesta ihan samaa! Pystyy ottamaan käyttöön hyvinkin reiluna, ja sitten kuitenkin menee siihen koon mukaiseen pituuteen ja himpun yli! Eipä tule mieleen yhtään toista merkkiä, jonka ulkovaatteita voisi käyttää näin! En tosiaan taida enää hairahtaa ainakaan haalareissa muihin merkkeihin - tässä pysytään nyt!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla