No viimein sain hommattua meillekin Reiman Kiddo rukkasia, joita niin monet on kehuneet. Tänä vuonna ne kulkee nimellä Tomino, ja vuori on siis villasekoitetta. Otin Herra Keltaiselle kokoa 3 (2-4v) ja Herra Vihreälle kokoa 4 (4-6v). 3½-vuotiaalle Keltaiselle nuo on ainakin ihan reilut, on vielä kasvunvaraakin ja varmasti mahtuu lapanenkin väliin. Rukkaset vaikuttaa muhkeilta, ja olettaisin lämpimiksi - tulis nyt se talvi, niin päästäis testaamaan!

Tässä hieman kokovertailua. Vasemmalla vanhan mitoituksen Reima vk-rukkanen kokoa 1 (2-3v), joka näyttää varsin saman kokoiselta kuin tämä nykyinen 3. Oikealla Tominot koko 3 ja kokoa 4.

Nyt meillä on sitten Keltaisella ja Vihreällä 2 paria täsmälleen samanlaisia hanskoja (nämä ja punaiset Molot) peräkkäisiä kokoja... pitäisköhän selkeyden vuoksi laittaa jotain ulkoista merkkiä - nimitarrat on kyllä kerholaiselle, mutta onhan se niiiiin vaivalloista kurkata sinne hanskan sisään ;)

Terkuin
Miima

Niin hanskat tilasin siis Tenavalinnasta alella - uusi tuttavuus minulle, mutta sujuvasti sujui tilaus ja toimitus :)

Kommentit (20)

1/20 | 

Näyttääpä pitkävartisilta nuo Tominot näissä kuvissa :D. Miten en ole livenä oillenkaan huomannut että varret on noin pitkät :O.

Ja kyllä mulla varmaan menis hermo tarkistella joka kerta kumman rukkasista on kyse että josko toiselle jotain ylimääräistä merkkiä (heijastintarraa?) siihen päälle.

3/20 | 

Jaa, no jos teidän pitkiksellä on niin pitkät kädetkin ettei ne varret näytä niin pitkiltä? :D

Mietin ihan tällaista että jos jonkun värillisen langan sitoisi siihen kiristysremmiin (tosin eihän mulla ole lankoja, mutta jos nyt jollain olis). Periaatteessa nimitarran voisi laittaa kyllä ulkopuolellekin varteen, koska puen aina rukkaset hihan sisään, mutta joku siinä silti vastustaa :D

4/20 | 

Kiva päästä vertailemaan "testituloksia" talven mittaan. Meillä ei ole aiemmin ollut Kiddoja eikä muitakaan näin ihanan lämpimän tuntuisia rukkasia. Odotukset ovat lievästi sanottuna korkealla.

Vähän kyllä muuten jännitti, että postaat näidenkin olevan antimustat :D

5/20 | 

Toivotaan että pysyy sormet lämpöisinä! Kyllä mun puolesta voisi jo lumet tulla, kamalaa tämä vesisade nollan tuntumassa, hrr :(

6/20 | 

Nää on meidänkin ekat Kiddo rukkaset, odotuksia olis mullakin, kun niitä on niin kehuttu! Hahaa :D Kyllä nää on ihan oikeesti mustat :D

Anonyymi
8/20 | 

Me sovitettiin reiman rukkasia (tais olla tec, mutta sama mitoitus kuitenkin) kaupassa. 5-vuotiaalle pojalle oli minusta koko 3 sopivampi kuin 4 joka ois iänmukainen koko. Myös lapsi oli sitä mieltä, että isommassa jäi liikaa tyhjää kärkeen ja peukunpäähän. Ja pitkältä näyttää tosiaan varsi! Päiväkodissahan rukkaset on aina päällä, koska lapset pukevat itse. Ei siellä kukaan ala niitä virittelemään hihan sisään, paitsi alle 3-vuotiailla joita muutenkin enemmän puetaan.

-T-

9/20 | 

Mun tarttee joistain kintaista tarkistella kokoja sisältä: siinähän se menee, mut merkkailua mietin kanssa. Tominot on kyllä tosi hyvän oloiset!

10/20 | 

Veikkaisin että 5vee ei tarvitse aluslapasta näihin, mutta 3vee on aina tarvinnut kaikkien rukkasten kanssa - joten pitää odottaa talvea ja kokeilla mitä nää sanoo :)

11/20 | 

Mä kokeilin 5veelle noita pikkuveljen rukkasia myös, ja peukaloon jäi kyllä varaa, mutta muut sormet oli aika tapissa, joten hälle koko 4 on parempi. Eikö se ole ihan hyvä jos on pitempi varsi, jos ne kerran hihojen päälle laitetaan - jospa pysyis vaikka paremmin? Mulla niin inhottaa se ajatuskin, kun näkee lapsia joilla rukkaset hihojen päällä ja ne on sitten rullautuneet alas ja lumet menee ranteisiin, hrrr :(

12/20 | 

Kyllä se olis kiva jos suoraan näkis päältä mikä kenenkin on... laittaiskohan nimitarrat ihan ulkopuolelle...

Anonyymi
13/20 | 

Juu, luulis pysyvän paremmin hihojen päällä nuo. Näyttää tietysti pitkiltä, kun on sisävaatteiden kanssa nuo rukkaset. Harvemmin kai käytetään ilman toppavaatteita. Mutta ei oo kyllä rullautuminen ollut ongelmana. Harkinnassa mullakin nuo rukkaset on. Tulis nyt joskus se talvikin.

-T-

14/20 | 

Kokemuksia odotellaan! Ja sitä kylmää nyt ekaks...

Kiitos myös tuosta lelukaupan alevinkistä. Oli niin veikeetä olla verkkokaupan jonossa ja että edessä on parikymmentätuhatta ihmistä, että oli pakko kokeilla loppuun asti, mitä tapahtuu. :) Ja ihan hyviä ostoksia tuli sitten tehtyä!

15/20 | 

Totta, yleensä on toppaa kaverina :D Kyllähän se toppavaatekin siinä vie sitä rukkasen pituutta siihen leveyteen! Täällä on taas maa valkoisena, mutta eiköhän nuo aamuun mennessä ole sulaneet... :/

16/20 | 

Niinpä - vesisade saisi luvan riittää!! No nyt täällä on rätkinyt illan räntää maan valkoiseksi, mutta ei tästä peitteestä ole maahan jäämään :( Mutta kokemuskia kyllä kirjaan kun käyttöä tulee!

Heh, se kauppa oli pikkasen tukossa juu :D Mutta kiva jos meni läpi kuitenkin! :)

17/20 | 

Meillä on Kiddo-rukkasista kokemusta jo kahdelta talvelta ja olen ollut tosi tyytyväinen. Ovat oikeat pakkaskelin hanskat lämpimän vuorinsa ansiosta. Eipä ole meillä aluslapasia näihin tarvittu. Viime talvina ei täydellisellä vedenpitävyydellä olisi ollut edes käyttöä (nämähän ovat vettä hylkivät).

Varret näyttää tosiaan kuvassa huiman pitkille, mutta johtunee osittain kuvakulmastakin. Vai olisko varsia pidennetty tälle talvelle? Joka tapauksessa pitkät varret ovat plussaa, olivat rukkaset sitten hihan alla tai päällä.

Meillä on myös yleensä 1-(2) kokonumeron ero poikien hanskoissa ja talvella sitten taas ihmetellään, mitkä on kenenkin rukkaset. Muissa veljesten rukkasissa on sattuman kautta väriero, mutta nuo Kiddot on tosiaan mustia. Minä olen toistaiseksi nimennyt hanskat siihen sisällä olevaan nimilappuun; tietävät sitten isovanhemmatkin, kumman pojan rukkasista on kysymys.

Yksi riittävän huomaamaton, ulkoinen erottamiskonsti vois olla sellainen, että kietoisi toisen pojan hanskoihin siihen muoviseen, hanskat toisiinsa liittävään koukkuun pienen palan värillistä pussinsulkijaa/muovitettua rautalankaa. Punainen erottuisi mustasta sopivasti. Vai oliskohan riski pyykkikoneelle?

Minä olen ihan sekaisin noiden uusien kokonumeroiden kanssa...mutta ei kai tässä auta kuin opetella, että nyt numero vastaakin jotakuinkin lapsen ikää.

Lunta ja pakkasta odotetaan täälläkin vesisateen keskellä...

20/20 | 

Kiva kuulla! Toivottavasti kylmäsorminen 3vee tarkenis nyt näillä! :) Loskasäällä voi käyttää sitten muita hanskoja.
Mä olen yleensä ihan tahallaan ottanut eri värisiä/merkkisiä rukkasia ettei tarvi arpoa, mutta nyt kävi näin, että on ihan samoja. Harkitsen vakavissaan laittaa nimitarran ulkopuolelle varteen - saahan sen sitten pois, jos hanskasta jää käytettäväksi pienemmällä...
Täällä on maa vähän valkoisena, mutta loskaksi pikavauhtia muuttumassa... plääh

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla