Expedition Svalbard Overall

Vinkkaan vaan että Mini Rodinin putiikissa olis taas haalarit puoleen hintaan. Oikein harmittaa ettei tarvita yhtään haalaria.. Tämäkin Expediton haalari olis 67e, ne kalliimmat sitten jotain 90e. Rodinin haalarit on nyt toista talvea mun suosikit, täyttää kaikki mun vaatimukset lämpimyydestä teknisyyteen ja ulkonäköön. Herra Vihreän Rodini haalari jää tämän talven jälkeen Herra Keltaiselle, ja Vihreän Molo hopper haalari mahtuu ensi talvenakin ihan taatusti. Ja tuskin koululainen enää kahta haalaria tarvitsee. Harmi :D Rodinin hanskoja mieluusti tilaisin, sillä niistä ollaan tykätty kovasti (eskarilaisen suosikkihanskat, joista nyt aukesi sauma kämmenvahvikkeesta), mutta postitus Suomeen on kuitenkin sen 9e, mikä ei halvasta haalarista harmita, mutta hanskoista jo aika paljon enemmän :D

Eli jos näette jossain mustia Rodinin expedition hanskoja alella, niin kertokaa ihmeessä!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

Anonyymi
1/8 | 

Oi oi, nyt täytyy harkita tuota mustaa, näytti olevan kokojakin kivasti vielä. Mitä olet mitoituksesta mieltä? Onko reilua kokoa? Kiitos vinkistä.

2/8 | 

Nyt en valitettavasti tiedä, kun meidän haalarit on tuplakokoja, ja nämä uudet on yksöiskokoja. Löytyisiköhän jostain mittoja googlettamalla? Noissa kaksoiskoissa vastasi kokoaan, 104/110 mahtuu vielä just tämän talven n. 108-senttiselle ja koko 116/122 on hyvä 118-senttiselle.

Anonyymi
3/8 | 

Juuri olin kysäisemässä kokoasiaa myöskin, kun ajattelin kokeilla Mini Rodinia ensimmäistä kertaa talviolosuhteisiin.. Kallistun vain tuon tummansinisen puolelle karvareunushupun takia, on se niin ihana :)
Ticketin baggie ollut tämän vuoden käytössä koossa 104 103-senttisellä pojulla (ja se on kyllä moinen paksu säkki hoikalle pojalle), sekä Molon kaksiosainen puku koossa 110. Tähtään ehkä enemmän ensivuoteen käytön suhteen, joten taidan napata koon 116...
Loistava blogi sinulla muuten, mukava lueskella samanikäisen pikkutyypin vaatekokemuksia :)

4/8 | 

Niissä meidän Rodineissa on kans karvareunushuput, ihanat! :) Noissahan on vyötäröllä säädettävä kiristys, joten jos on reilu, niin voi kuroa - meillähän viime talvena pidettiin noita haalareita just vyötärö kiristettynä, kun ne oli vielä reiluja, mutta tänä talvena ilman kiristyksiä, kun on just passelit.

Voi kiitos, ihan nolottaa miten koko blogi on ollut ihan hitaalla jo kesästä lähtien...

5/8 | 

Niinhän siinä sitten kävi, että tilaus lähti, vaikka olin just arponut koko toppahaalareiden tarvetta alkutalveksi.. Mutta jos ensi vuonna ei yhtä hyviä tarjouksia kuin tänä vuonna olekaan vielä ennen joulua?? Ja lunta sekä pakkastakin voi tulla jo marraskuussa. (as if) No varastoon on taas tulossa täytettä. En voinut vastustaa.. Kiitti vinkistä!

6/8 | 

No on ainakin laatu-täytettä varastoon ;D Kyllä minäkin arvoin, että pitäiskö kuitenkin hyödyntää tarjous, mutta järki voitti tällä kertaa :P

Anonyymi
7/8 | 

Mini Rodini tummansinisenä onpi nyt siis tulossa...
Voi hyvää päivää mikä asusteiden katselu tiedossa! :D
Ei taida nykyiset pirtsakat värit pojun omasta asustelaatikosta olla enää sopiva match tämän uutukaisen kanssa... ;)
-marika-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla