Viime talvena ihastuin kovasti Mini Rodinin toppahaalareihin - niissä yhdistyi kaikki vaatimukseni: tekniset ominaisuudet, ulkonäkö, istuvuus ja lämpöominaisuudet! Nyt kun olen vähän tsuumaillut tämän talven haalareita alehankintoja silmällä pitäen, niin törmäsin kummalliseen juttuun.

Tämä Expedition Svalbard haalari on normihinnaltaan 134 e.

Kun taas Expedition Alaska haalarit on normihinnaltaan 183e. Aika merkittävä hintaero, eikä selity ihan sillä että Alaskassa on karvareunainen huppu. Hengittävyydessä ja vesipilareissa oli eroja, mutta niitten perusteella Svalbard olisi kuitenkin ihan tekninen haalari. Mutta onko sitten lämpöominaisuudet kohdillaan? Meidän viime talvena hankitut Rodinit on tosi lämpimät, ja se on tärkeä ominaisuus varsinkin kuopuksen kohdalla. Onko kukaan sattumalta käynyt hipeltämässä näitä livenä? Musta haalari vaan olisi tyylikäs, kun taas sinistä en edelleenkään taitaisi hankkia...

Terkuin
Miima

Kommentit (4)

1/4 | 

Lilla Companyn blogissa esiteltiin aiemmin syksyllä MR:n toppaa ja siellä sanottiin, että kallimmassa haalarissa on paremmat tekniset ominaisuudet ja parempia yksityiskohtia. Kyllä se halvempikin on tekninen haalari. Lämpimyydesta ei puhuttu mitään.

2/4 | 

Jännä, kun näyttäis että tuossa halvemmassa on parempia yksityiskohtia - taskut ja muotoillut polvet esim. Tekninenhän se on kyllä, lämpimyyttä epäilen - olis kiva kuulla kokemuksia.

Anonyymi
3/4 | 

Minua kiinnostaisi myös kovasti tuo asia! Toivoiiavasti joku asiaan perehtynyt saapuu "linjoille" :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla