Tupsahti

Itse asiassa 5min aikaisemmin googlettelin, että olisiko Ticketin north mallia tai Rodinin haalaria huipputarjouksessa. Mullahan siis Herra Keltaiselle on jo riittoisasti haalareita ensi talvenkin tarpeisiin, mutta koska hän on viluista laatua, alkoi tuntua siltä, että joku lämpimämpikin haalari pitää olla. No tää nyt sitten tulossa, hinta miellytti kovasti! Ja joku Ticket pitää laittaa myyntiin...

Terkuin
Miima

Kommentit (32)

Anonyymi
1/32 | 

No kiva! Onko sulla kokemusta noiden mitoituksesta kun ovat tuplakokoa? Mietin kans meidän pojalle sitä sinistä 116/122 cm ensi talveksi. Poika on nyt 112 cm pitkä ja käytössä molon 116 cm. Varmaan riittäisi tuo koko?

Anonyymi
6/32 | 

Kiitos vinkistä Oon ihaillut sitä panda haalaria, joten tilasin sen. En oo ennen tilannut täältä, tiedätkö kuinka nopeasti tulee? Ja otin sen klarnan laskun, osaatko sanoa tuleeko se sitten paketin mukana, vai erikseen. Oon niin huono noissa kielissä, jotta toivottavasti tilaus onnistui :)
T:Heli

7/32 | 

Moikka, toivottavasti ei haittaa jos vastaan kun juuri hetki sitten tilasin tuolta. Paketti tuli viikossa ja lasku tuli sähköpostiin ainakin minulla :)

8/32 | 

Tarkistin postaukseni kun viime vuonna tilasin sen salamahaalarin - nopeeta oli silloin, ma lähetetty ja ke tuotiin aamulla kotiovelle! Saapa nähdä onko tällä kertaa yhtä nopeeta :) Klarnalla olen tilannut vaan pari kertaa, ja muistelisin että lasku oli paketissa, mutta en mene varmaksi veikkaamaan. Eiköhän se tilaus mennyt ihan oikein, eihän siinä juuri muuta tarvi kuin osoitetiedot :)

Anonyymi
10/32 | 

Hyvä, kiitos molemmille. Voi kun nyt olis koko hyvä ens talveksi :D Hyvät alet oli kyllä.
T:Heli

Anonyymi
12/32 | 

Hmmm.. löysin jostain tämänvuotisen pandahaalarin mitat, oletan että ovat samankokoisia, ja siinä mitat ovat 2-5 cm pidemmät kuin tämänvuoden 116 cm molossa, joka on sekin pienellä kasvunvaralla nyt. Tilasin tuon pienemmän, toivottavasti mahtuu. Itse ainakin tykkää'n että haalari on sopiva, eikä liian iso. Ja oli kyllä vaikea löytää mittoja, miksi ihmeessä kaupat ei laita mittoja sivuille? Vähentäisi varmaan palauttelua kun ihmiset tietäisi tarkkaan minkä kokoisia haalarit ovat eikä tartteis arvailla!

13/32 | 

Toivotaan että on hyvä! En mäkään tykkää että haalari roikkuu liian isona päällä! Rodinissa on reilusti pidemmät hihat, mutta muuten oli aika tasan sama kuin 110 Ticket. Kyllä olisi hyvä olla mitat ihan joka kaupalla, vaikka ei ne mitatkaan aina istuvuudesta kerro!

Anonyymi
15/32 | 

äh, ehdin jo ostaa babystylestä rodinin haalarin :( tilasin muuten nyt n.100cm sen 104/110. Lahkeet on niin pitkät, että sen suhteen ei tule ongelmia, haaroissa on sen verran tilaa, että näppeihin saa kunnon otteen "tyhjää". Hihat mietityttää... ne on nyt liian sopivan mittaiset. tällä nyt kummiski mennään. ostan sitten vaikka hyvät pitkävartiset kintaat! Kävin viime vuonna läpi sellaisen haalari shown vuodenvaihteesta syksyyn, että ei kiitos toista kertaa :D

17/32 | 

Kiva kuulla kokotuntumaa, juuri tuon koon tilasin ensi talveksi tuolle metrin pätkälle! :) JOspa se olis hyvä! Kädethän nyt ei senttitolkulla veny, joten toivottavasti teilläkin on sopiva ensi talvena :)

18/32 | 

No hups niinpä.. Sisullehan ostin jo täksi talveksi pandahaalarin- ja takin. Puolustaudun, että ne oli ihan hyvällä alella ostettuja;D tosin olisin säästäny sen 90e jos tähän olisin malttanut odotella, mutta mistä sitä tietää ettei talvea tulekkaan:D?? Onneksi ne menee ensi talvena ja haalari onkin varmasti ensi vuonna parempi, kun nyt turhan reilu..
Sirpalle lähti nyt takki ja haalari, tosin koko jänskättää ensi talvea varten, mutta eiköhän ne tuolla hintaa saa myytyä :)

22/32 | 

Hyvä että aiemmin haalitut menee vielä ensi talvenakin! :) Kokoa jännään vähän minäkin, mutta toivottavasti natsaa! :)

23/32 | 

Rodinin haalaria meillä ei ole ollutkaan, vaan Ticketin haalarit ovat tuttuja ja tänä vuonna Molon ensimmäistä kertaa. Kiva blogi sinulla ja liityin seuraan.

24/32 | 

Meillä taas oli pitkään vaan Moloa, ja nyt sitten mennyt Tickettiin ja Rodiniin toppahaalareissa :) Kiitos ja tervetuloa!! :)

Anonyymi
25/32 | 

Toivotaan! piti lisätä vielä, että viime vuoden mallistoon verrattunaainakin minä olin iloisesti yllättynyt. Haalarit ovat selvästi kevyemmät ja mittasuhteiltaan sopusuhtaisemmat :) Huomasin, että sinullakin on näköjään kokemusta viime vuotisista niin nämä siis eivät ole enään ihan samanaisia

26/32 | 

Ai ne on muuttuneet! No toivottavasti on edelleen lämpöinen haalari, ettei vaan lämmöt karanneet kevennyksestä!!

Anonyymi
27/32 | 

Kumpi kaksoiskoko kannattaisi ottaa ensi talveksi (ja mahdollisesti vielä sitä seuraavaksi) nyt 103 cm pojalle? Nyt on ollut viime ja tämän talven käytössä Ticketin baggie 98 koossa ja se alkaa olemaan aikas nafti (ihmettelen, sitä että olisivat muka reilua kokoa??) Ticketin jos ostaisin, niin siitä ostaisin 110 kokoa mutta mites tuo Rodini kannattaisi? Hankalia nuo kaksoiskoot :(

28/32 | 

Kaksoiskoot on vähän kinkkisiä kyllä. Meillähän Keltainen on nyt 101 cm pitkä ja täällä näet hänen päällään 104/110 haalarin (ja mitat löytyy ,myös)

http://vari-epa-suora.blogspot.fi/2014/01/haalarivertailu-ticket-rodini-...

Ihmettelisin jos tuo ei menisi ensi vuonnakin. Mutta mietin vaan, että onko meillä kovin eri malliset lapset, jos 110 baggieta meinaisit ensi talveksi, sillä kuten kuvista näkyy, 104 on tuolle ainakin ensi talven baggien koko, ei vielä käyttis :)

Jännästi meille on matkalla myöskin 116/122 Rodini, joten jos haluat mittoja vertailla, niin voin ne laittaa tähän, kunhan haalari saapuu :)

Anonyymi
29/32 | 

Meidän poika on hoikka ja melko sopusuhtainen kaikin puolin. Nyt on tuo 98 ticket niin, että on selästä aivan piukeena kun kyykistyy ja hihat on just ja just ranteisiin asti. Ja usein sanotaa, että vastaa kokoa isompaa.. Onkohan noissa jotain kokovaihteluita haalarimallien sisällä??

Käyttöön uusi haalari tulisi siis vasta ensi talvena, hyvällä säkällä vasta tammikuussa (tai milloin se talvi sitten alkaakaan) ja pituutta on mahdollisesti jo sen 110 silloin, joten taitaa kannattaa tuo 116/122 vaan hankkia..jotta sitten mahtuu vielä sitä seuraavanakin ainakin alkutalvesta. Mutta laita ihmeessä mittoja jos ehtii perille ennenkun laitan tilauksen menemään.

30/32 | 

Joo, ehkä se isompi on varmempi, ja tuota mallia voi pitää reilunakin ilman että näyttää ihan hullulle säkille! :) Mut laitan kuitenkin mitat kun saadaan postia!

Anonyymi
31/32 | 

Jos haalari tuli jo niin vertaisitko esim ticketin 110cm haalariin tuota 116/122 haalaria, niin saisi vähän käsitystä sen koosta verrattuna muihin. Kiitos!!

32/32 | 

Mitat tulikin laitettua tuonne haalarivertailu-postaukseen - päällekäin vertailtuna 110 ticket baggien kanssa hyvin saman kokoinen, Rodinin 116/122 on lahkeet vaan jonkun sentin pidemmät, selät ja hihat vaikuttaa saman kokoisilta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla