Olen jo lopettanut sen päivittelemisen, että 'mihin tämä aika menee'. En siis järkyttynyt siitä, että esikoiseni täytti jo 15 ja pääsi ripillekin just eilen. Kai siihenkin sitten tottuu, että lapset kasvaa? Kirkossa puutumiseen ei kyllä sen sijaan totu, miten se voikin olla niiiiiin pitkäveteistä hommaa. Noh, ehkä seuraavan kerran kolmen vuoden päästä - kyllä mä sillä välityksellä maltan kirkossakin käydä!

Pienillä pojilla oli pellavasekoitepaidat ja turkoosit chinot, Pinkillä ikuisesti mahtuva PompdeLuxin tyllimekko. Juhlakalulla (jonka kuvia ei uskalla enää mihinkään laittaa) oli turkoosi kauluspaita ja slimmit mustat housut. Ihan vahingossa lasten värimaailmat meni yksiin!

Juhlat oli pienet ja kivat. Vaikken olekaan uskonnollinen, niin kaipa näitä tämän tyyppisiä juhlia harvakseltaan sietää!

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla