Mä tilasin Reiman alesta pari mustaa kypärämyssyä. Nämä on villaa ja bambua, eli hengittävät ja siirtävät kosteutta ja lämmittävät. Noi on ohkaiset eikä tunnu ollenkaan villalle, joten ei varmasti kutita! Koko on 54/56 ja ihan hyvä on molemmille pienille :O Toki kasvunvaraa löytyy, mutta on sen verran istuva malli, että hyvin voi pitää eikä löpötä yhtään tuosta edestä!

Tilasin myös mustan pipon Herra Keltaiselle ensi talveksi, mutta koko 54 on ihan liian sopiva nyt mennäkseen ensi talvena! Eli pitää laittaa se palautukseen.

Mitä kypärämyssyjä teillä suositaan, vai käytättekö ylipäänsä? Meillä on ollut Myllymuksujen merinovillaiset kypärämyssyt käytössä useamman vuoden, mutta niissä vähän hassut koot ja Herra Vihreän oma on lörppö...

Terkuin
Miima

Kommentit (30)

1/30 | 

Meil on muksuilla ruskovillan ohuet kypärämyssyt ollu käytössä jo vuosia. Ne on maailman parhaat luistellessa. Muuten sit on ulkoilukäytössä ollu millon mitäkin mut en oikeen tykkää noista puuvillavuorisista kun ne on meidän hikipäällä aina ihan litimärkiä sisältä :/

2/30 | 

Meillä on käytössä ruskovillan silkki kypärämyssyjä ja ei voi muuta kuin kehua vauvasta asti olen niitä käyttänyt lapsilla.

3/30 | 

Meillä oli vauvana Tutan perinteisiä, mut noin 1v iän jälkeen ei olla käytetty lainkaan. Vauvanakin ne oli sillee välikausiaikaan pelkkänä pipona autoillessa tai hupun kanssa ulkona.

Btw. Sun lapsi näyttää jollekin tutulle :D

4/30 | 

Meillä käytetään noita ohuita merinovillaisia hattujen alla, jotenkin vaan jäänyt tavaksi :) Sellaisia paksuja ei olla käytetty, en tykkää niistä, enkä myöskään ohuista puuvillaisista, koska ne tosiaan kostuu ja tuntuu inhoittavalle!

6/30 | 

Mä olen tykännyt noista merinovillaisista kypärämyssyistä hatun alle, kun suojaavat myös niskan eikä tarvita mitään kaulureita tai huiveja :) Itellä niin herkkä niska, että haluaa lapsiltakin suojata :D

Hmm, onko Vihreällä jossain kaksoisolio :D

7/30 | 

:D En saa päähäni yhtään et kenen näköinen mut jonkun tutun :D Käyn kysyyn onko kloonattu jos tulee vastaan ;D

8/30 | 

hmmm. Pitäis varmaan koittaa noita, me ei oo vielä istuvia kypärälakkeja löydetty.
Teillähän oli Kiddo? Kestääkö se hyvin loskasäässä? Pitääkö alaosa hyvin kosteuden ulkona?

10/30 | 

No tuossa ainakin on istuva malli, ja kyseessä siis sellainen ohut aluskypärämyssy :)

Joo, Kiddo Triple haalari on ollut käytössä nimenomaan märällä kelillä (koska keltaista haalaria ei tee mieli laittaa sellaisiin olosuhteisiin joissa lika tarttuu) eikä ole koskaan läpi tullut kosteus! Eikä muuten ole mitään jälkiä koko haalarissa, vaikka oli ainoana asuna käytössä ennen lumien tuloa (jotka tuli aika myöhään!), joten voin suositella kyllä!!

11/30 | 

Me ei jotenkin osata käyttää kypärämyssyjä, tai siis ehkä lähinnä minä en jaksa taistella niitä poikien päähän. :D Talvihatut on sellaista mallia että niissä on fleecevuori ja lisäksi tulevat narulla kiinni leuan alle. Sitten on vielä kaulurit, joten kaipa nuo lämpiminä pysyvät... :)

13/30 | 

Meillä on ManyMonths merinovillaiset kypärämyssyt molemmilla ja ovat aivan loistavat. Eivät valu silmille, istuu tosi hyvin päässä.

14/30 | 

No voihan hömelöpöllönen! Miksi mää en huomannu että siellä olis tollaisiakin ollut :D. Nimittäin meillä käytetään ja nyt käytössä ollut Manymonthsin villakypärämyssy alkaa auttamatta käymään pieneksi siis nousee niskasta tyhmästi ja sitten sinne tuulee... Eli siis tarvetta olis ja nuo vaikuttaa kivasti köykäisemmiltä kuin se mikä nyt oli käytössä. Tykkäsin kyllä siitäkin sillä se istui hyvin eikä painanut pipon alla.

15/30 | 

Joo, kai se on vähän makuasia - minusta taas helpompi laittaa se kypärämyssy kuin kauluri, eikä ainakaan tule mitään rakoa hatun ja kaulurin väliin :)

17/30 | 

Niissä näyttääkin kivalta se malli - myöskin on tarpeeksi laaja se alaosa, niin suojaa kunnolla niskan ja vähän harteitakin :)

18/30 | 

No sitä ei varsin nimessä mainostettu että on villaa/bambua - piti mennä ihan tuotesivulle tutkailemaan ;) Noi on mukavan ohuet kyllä!

19/30 | 

No joo ja enhän mää edes käyny kattomassa siellä kypärämyssysivulla kun ei tullut mieleen että Reima tekee tuollaisiakin. Aattelin että siellä on vaan niitä paksuja päähineitä :D.

20/30 | 

En mäkään tienny, mutta kun oli hakusessa merinovillaiset kypärämyssyt, niin kävin sitten tuollakin tutkailemassa, ja näähän oli alessa mukavasti halvemmat kuin mitkään muut :) Harmittaa ettei ne hanskoja ole alentaneet :(

21/30 | 

No älä! Meilläkin olis hanskoille tarve, ei kylläkään ensi talveen, se on hallussa hyvinkin mutta välikauteen :D. Joutuu vissiin täyteen hintaan ostamaan ellei osu silmiin jotain alennuksia (sääkin voit tietty kytätä ;)).

22/30 | 

Mä olisin halunnut ostaa ensi talveksi niitä villasekoite-vuorillisia rukkasia, mutta ei alennuksen alennusta :( Vk-rukkas-tilanteesta mulla ei ole mitn hajua :O Hetkonen... no Reimatecit ainakin mahtuu ja on hyvässä kunnossa! :)

23/30 | 

Aika jännä politiikka kyllä Reimalla että eivät myy rukkasia oikein koskaan alella. Aattelevat vissiin että menevät kaupaksi myöhemminkin.

Minkä kokoisia Reimateccejä herra Keltainen käyttää?

25/30 | 

:D Sun kuuluu tietää! Sähän oot näissä asioissa Pro :D. Mä luotan suhun! Ja mistään ei huomaa että olen migreenilääkepöhnässä, älyttömän hieno fiilis kun mihinkään ei satu :D.

26/30 | 

Hahaa :D No nyt tiedän, kun katoin, ne on kokoa 1 (ainakin toppaversiot, oliskohan ne vk:t samaa kokoa, luulisin). Noi Reiman hanskakoot on niin ommituiset ettei niitä muista ulkoa ;)

Ja ihana kuulla ettei satu enää!

27/30 | 

Kiitos! Ne Reiman rukkaskoot on kyllä niin hassut, siks kysyinkin.

Juu, just nyt ei satu enää mihinkään ja toivon että tilanne on sama huomennakin. Torstaista asti kesti tällä kertaa tätä, nyt toivottavasti sitten ei palaa vaikka pöhnä häviääkin.

29/30 | 

Meillä on vain näitä ja yksi ruskovilla; en jaksa pelata kaulureilla yms. Many months on Ainoa mikä suojaa niskaa tarpeeksi hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla