Minusta talvea odotellessa mielenkiintoisin juttu Reiman syysmallistossa on vedenpitävät legginsit ja sammarit! Joko jäisi koululaisten kanssa tinkaaminen ulkohousuista, jos olisi tarjota tavallisten housujen näköiset, mutta vedenpitävät housut??

Legginsit Dianne on vedenpitävää joustavaa kangasta. Saumoja ei ole teipattu, mutta vesipilari on 10000. Koot 104-164 ja hinta 49e. Minkähänlainen näissä lie kestävyys - mietin vaan miten pärjäisivät meidän rymyprinsessan käsittelyssä...

Sammarit Roy on vedenpitävää vakosamettia, myös saumat on teipattu. Vesipilari 5000 ja hankauksenkesto 25000. Koot 104-164 ja hinta 69e.

Onkohan nyt niin, että vyötäröä ei voi säätää, kun siitä ei ole mainintaa? Nämä on nyt verkkokaupassa, olisi kiva päästä hiplaamaan livenä!

Olisko teillä käyttöä tällaisille housuille?

Terkuin
Miima

Kommentit (30)

2/30 | 

Joo, mä just koululaisille nämä mieltäisin tosi hyväksi ideaksi! Ehkä ne pienemmillä menee ne tavallisetkin ulkohousut ilman taisteluja :D

Anonyymi
3/30 | 

Aivan ihanat just koululaisille. Uskoisin että vyötäröä saa säädettyä. Outoa jos ei.

-T-

Anonyymi
4/30 | 

Reiman talvimallistoa oli muuten jo jesperjuniorissa. Kävin tänään, mutta tuommoisia hienouksia en nähnyt. Ja se Ticketin oranssi sävy oli livenä ihana, se matta.

-T-

5/30 | 

Meillä ei vielä ole tarvetta sisähousujen näköisille ulkohousuille, mutta nämä pojat ovatkin vielä pieniä... Koululaisen äidille nuo ovat varmasti löytö! :)

Minä arvostan uudessa mallistossa teknisiä aluskerrastoja, jotka eivät näytä alusvaatteilta sekä teknisiä sisävaatteita (hengittäväksi tehtyä college-tyyppistä neulosta). Toimivat päiväkodissa :)

6/30 | 

Niin, sopisi toivoa että on säädettävä vyötärö, mutta yleensä siitä on maininta, niin sillä mietin. Koululaisille nää olis kyllä pätevät!

7/30 | 

Mä olenkin miettinyt, että pitäis seuraavan kerran kun Kuopioon pääsee, niin käydä kattoon, onko Jesperissä uutuuksia! Oranssi matta - missä vaatteessa sitä on tehty, eikäs se haalari jäänyt pois tuotannosta???

8/30 | 

Joo, en minäkään pienille näe tarvetta näille, mutta koululaisille kyllä oivallinen keksintö! Mä harmittelen niitä kuoseja ja värejä noissa teknisissä sisävaatteissa (kuten tavallista), mutta ymmärrän kyllä, että uusi juttu, eikä voi heti valmistaa laajaa valikoimaa, kun ei tiedä menekistä...

9/30 | 

Voi hiplailu. Oon ens keskiviikkona ajelemassa Parkanon Reiman ohi... Olispa uutuudet jo siellä, usein tuntuu, että ne tulee tehaanmyymälöihin kauheen myöhään...

10/30 | 

Meillä on ulkohousuvastaista sakkia, joten tuollaiset voisivat olla hyvät. Pojat ovat kyllä aika kuumaverisiä, joten mietitytttää, että ovatko housut kuitenkin liian kuumat sisällä. Pitäisi päästä hiplailemaan noita.

12/30 | 

Luulisi että ovat kuitenkin normisammareiden paksuusluokkaa? JOs ei laita alle mitään kerrastoja, niin olisko sopivat?

Anonyymi
13/30 | 

Ticketin oranssia mattaa oli takkina. En tiennytkään ettei haalaria tulekaan. Mutta takki näköjään tuli, koska roikkui kaupassa.

-T-

14/30 | 

Voi jehna! Jos noita legginssejä jää aleen, niin meille tulee ensi kevääksi sellaiset ilman muuta! Katselin niitä kans päivällä ihmeissäni Reiman verkkokaupassa. Ehdottoman mielenkiintoinen uutuus!

15/30 | 

Joo, lisäsin siihen haalaripostaukseen infoa - KaksiKuningasta oli suurinpiirtein ainoa kauppa, joka sitä oranssia Othelloa oli tilannut, joten sitä ei sitten valmistettu ollenkaan, eikä kauppiaalle edes ilmoitettu mitään :O

16/30 | 

Ale olis kiva, aina ;) Pinkki ei yllättäen ole nyt protestoinut ulkohousuja näinä parina sateisena päivänä, joten ehkä minäkin voin odottaa aleja rauhallisin mielin!

Anonyymi
19/30 | 

Hmm... Pitäisköhän nämä legginsit hankkia, näyttävät aika kivoilta ja voisivat hyvin toimia neidillä :)

Rose

20/30 | 

Joo, kiva ja varmaan istuva leikkaus :) Mut mun pitää kyllä nähdä livenä, jos ei ole säädettävä vyötärö, niin eihän nämä pysy meidän tipsun päällä!

23/30 | 

Niin mä olen koko ajan olettanut, eikä mitään mainintaan mistään vuorista ole, joten eiköhän nämä ihan yksinkertaiset housut ole :)

25/30 | 

Vaikuttaa asiallisilta pöksyiltä. Täytynee kokeilla, jos jää aleen. Asiasta kukkaruukkuun - onko sinulla tietoa koskas se Reiman talvimallisto pärähtää myyntiin?

26/30 | 

Alea odotellessa täälläkin :D Tuosta toppavaatteiden ilmestymisestä minulla ei ole valitettavasti mitää tietoa :(

Anonyymi
27/30 | 

Reiman toppavaatteet ovat ainakin jo myymälöissä. Jesperjuniorissa eilen katselin. Mutta koko mallisto verkkokaupassa onkin sitten toinen juttu.

-T-

28/30 | 

Sain juuri postissa housut ja kummassakaan mallissa ei ole säädettävää vyötäröä. Poikien mallissa on vyölenkit. Housut ovat vk-housut eli liukas vuorikangas on mutta ei lämmittäviä toppauksia.

30/30 | 

Kävin Matkuksessa just, mutta ei kerennyt Jesperiin :D Pitää koittaa ensi kerralla (ja ottaa kamera mukaan ;) )!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla