Reiman tämän kevään mitoitus on puhuttanut paljon, joten tässä teille infoa suoraan Reimalta:

Kevään 2013 mallistossamme on useiden tuotteiden istuvuutta uudistettu. Olemme pyrkineet niissä parempaan toimivuuteen ja tarkoituksenmukaisuuteen, ja siksi kaavojen mitat ovat nyt hieman erilaisia kuin aiemmissa sesongeissa. Hihojen ja lahkeiden ”liikkuvuutta” on parannettu ja liiasta väljyydestä on pyritty eroon. Mallien sovituksissa olemme kuitenkin edelleen käyttäneet samankokoisia lapsia kuin ennen, ja mittataulukkomme ovat ennallaan. 

Kaikissa malleissa on istutettu hihoja, mikä tekee tuotteesta istuvamman. Haalareita on kavennettu, polvissa on muotolaskokset, hihat muotoiltu. Baby-takeissa on uusi runko, joka antaa vatsalle tilaa.

Tälleen hoikkien lasten äitinä tykkään kyllä näistä parannuksista - takit istuvat paremmin eivätkä ole liian säkkejä päällä. Samoin nuo hihojen ja polvien muotolaskokset antaa vaatteille ilmettä ja parantavat myös toimivuutta! Tiedän, että moni on hankkinut tuon Leap-takin huomattavan isossa koossa lapsen kokoon nähden, mutta ainakaan tällaiselle laiheliinille se ei ole tarpeellista!

Sain infoa myös topparukkasten kehitystyöstä :

Talveen 2013 olemme kehittäneet tämän (=rukkasten musta vahvike) vahvikkeen lujuutta myös taitettuna, joten ensi talvena tulemme näkemään työmme tulokset (toivottavasti siis hyvät tulokset!).

Kintaiden kärjet joutuvat kovalle koetukselle esim. karkeassa lumessa. Vaikka Reimatecin vahvike kuluu, niin vedenpitävyys silti säilyy vedenpitävän Hipora-kalvon ansiosta.  


Toivotaan että ensi talvena nähdään parannuksia rukkasten vahvikematskussa!

Terkuin
Miima

Kommentit (17)

4/17 | 

Tietty sitten lapsen mallikin vaikuttaa, että joutuuko sitten raamikkaammalle lapselle ottamaan isompaa kokoa, en tiedä. Mutta tälleen hoikkeliinien kannalta kiva kun vaatteet on istuvampia :)

5/17 | 

En minäkään tuota mitoitusta muuten valita mutta näin pitkäselkäisen lapsen äitinä välillä harmittaa että joutuu ostamaan vähän isomman siksi että takki peittäisi selän edes melkein :D. Hihojahan siinä isommassa koossa on sitten vaikka naapurin lapselle ;). Mutta niinhän se on että lapset on eri mallisia ja sille ei vaan voi mitään.

Ehkä sitten ensi vuonna katsellaan ihan suosiolla mekkotakkia niin riittää ainakin pituus :D.

6/17 | 

Onhan se takaa yleensä kuitenkin pitempi! Kun meillä se menee niin päin, että takki voi olla mekkotakki vaikkei oiskaan ;D

7/17 | 

Meidän kukkatakki ei valitettavasti ole takaa yhtään pidempi, harmi. No, käytetään niin kauan kun selkämitta riittää :D. Olen muuten kummastellut mistä tuo on pitkän selkänsä saanut kun mulla ei ainakaan mielestäni ole eikä kai miehelläkään... Onneksi on muuten niin meidän näköinen lapsi etten epäile vaihdokiksi :D.

9/17 | 

No höh ettei siinä mallissa sitten ollutkaan selkäpidennystä! JOs sillä kato kasvaa ne jalat sitten jossain vaiheessa ;)

No voi jehna, kiitos :D Ihan itte minä ne saksin - äiti aina vinoilee tuosta vinosta otsiksesta, että onko se tarkoituksella vai onko lapsi ite leikannu...

10/17 | 

On se onneksi toistaiseksi vielä maahan yltänyt :D. Housuista tosiaan menee aina pienempi koko kuin yläosista.

Oooooh! Minäkin tuossa vähän saksin tytön otsahiuksia mutta lopputulos ei ollut ollenkaan noin hieno :D.

11/17 | 

Lasten hiustenleikkuu on ihan tuurissaan... Keltaisellakin pää pyöri siihen malliin, että pientä fiksausta vaatisi... ;D

12/17 | 

Mä en tykkää noista parannuksista hoikan lapsen äitinä(kään). En siksi, että esim. Mikstuura takissa olisin mieluusti valinnut koon 98cm (jonka siis vanhalla mitoituksella olisin ottanutkin) ja hihat olisi ollut hieman soppelimmat, mutta helma jää niin lyhyelle (lyhytselkäisellä!) että käsiä nostaessa se nousee liian korkealle ja perinteistä helman kiristystä ei pysty tekemään tyköistuvuuden takia. Valivali :D

13/17 | 

Kyllä noissa takkien malleissa varmaan on eroja kuitenkin, myöskin pituudeltaan. Ite en tykkää kovin pitkistä takeista lapsilla - ellei ole tarkoituksella mekkotakki :D

15/17 | 

Kuulostaa erikoiselta, ilmeisesti eri mallinen kuin toi Leap - tuohon en pituutta kaipaa, takaa on tuokin jo pepun peittävä.

Anonyymi
16/17 | 

Minusta kuullostaa oikein hyvältä, että kaavoihin panostetaan. Ja kyllähän ne on oikeesti mietitty siellä niin hyvin, että olen ihmetellyt kun moni ostaa esim. 108cm pitkälle lapselle vaatteet kokoa 122cm ja vielä miettivät että olisiko sitten kuitenkin pitänyt ottaa se 128... Ostaisitteko itsellenne kokoa XL, jos olette kokoa M?

Liikkuminen on paljon miellyttävämpää kun on sopivat vermeet yllä. Ja takkejahan on myös reimalla eri malleja. On eri pituista helmaa jne. Että voipi sitten valita mistä tykkää. Tuo on minusta kans kiva, että haalarit on vähän kavennettu ja polvet muotoiltu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla