Aivan huikeana yllätyksenä sain valita Reiman valikoimasta toppaa meille testattavaksi! Valinta oli helppo, kun tätä Reima Kiddo Triple haalaria olinkin jo ihastellut :) Haalarin kaveriksi tuli vihreät toppahanskat Throw sekä mustat Reimatec kengät Curve.

Haalari on kokoa 98 ja Herra Keltainen on n. 94 cm pitkä.  Aika lailla jo kuroin tuota vyötäröä, mutta ehkä sitä voisi vielä vähän lisää ottaa sisään.

Lahkeissa ja hihoissa näyttäisi olevan ihan sopivasti kasvunvaraa. Vähän tuosta edestä haaroista tuolleen lököttää. Tykkään tosi paljon noista eri värisistä vetskareista, ja hupun vuori on myös kirkas lime!

Tästä kuvasta näkyy, että tuo yläosa on tuollainen himmeän raidallinen - tuota ei huomaa kuin läheltä katsoessa, mutta se on kiva kuosi, jos nyt kuosiksi voi sanoa :) Ja kuten näkyy, niin kuralammessa (siis ei mikään pikkulätäkkö, vaan ihan kunnon lämpäre) käytiin painimassa... tulipahan saman tien testattua vedenpito niin kenkien kuin haalarinkin osalta ;) Kuiva poika kuoriutui kuraisesta paketista, ja kurat irtosi helposti suihkuttamalla!

Varsin ihastunut kyllä olen tuohon haalariin, ja sitä nyt testaamme ankarasti tästä eteenpäin! Lopputalvesta kertoilen sitten, miten haalari, hanskat ja kengät on kestäneet rymyämistä!

Oletteko käyneet ostoksilla Reiman uudessa verkkokaupassa? Mitä mieltä olette käytettävyydestä? Nyt siellä pystyy tekemään paljon erilaisia hakuja esim. koon, värin, vuodenajan mukaan - joten kiireisemmän selailijan on helppo rajata valikoima nopeasti halutunlaiseksi! Antakaahan palautetta Reiman uudistetusta verkkokaupasta, niin minä toimitan terveiset eteenpäin!

Terkuin
Miima

Kommentit (44)

1/44 | 

Tosi kivalta näyttää tuo haalari. Noi eriväriset vetoketjut ovat ihanat! Meillä ei ole ollut Reimaa vuosiin ihan puhtaasti siitä syystä, että kuosit eivät ole miellyttäneet. Nykyisin tuolta löytyy kyllä useitakin makuuni olevia juttuja. Mielenkiinnolla odotan teidän testikokemuksia.

2/44 | 

Mä tykkään tuosta tosi paljon :) Meillä on sama homma, että Reiman kuosit ei ole näyttäneet kivoilta takavuosina, mutta varsinkin nyt tämän talven mallistosta olisin voinut ottaa vaikka sitten mitä ;D Tuo haalari joutuukin tosi-testiin, kun on käytössä ennen lumien tuloa!! ;)

5/44 | 

Tosi kiva haalari! Lilliksestähän kyselivät, mitä ottaisivat valikoimiinsa, ja oli aika helppo vinkata tästä mallistosta. Joskin viime kevät oli ihan lempparini, siitä meille tuli vaikka mitä, ja jemmasin ensi kevääseenkin.

Musta on takuu hyvä väri, ja nuo erivärivetskarit piristävät ihmeesti :).

6/44 | 

Oi, kiva juttu, että saitte haalarin kokeiluun! Tykkään ihan täpöllä tuosta haalarista: käytännöllinen väri ja vetskareista tulee jujua. Meni alelistalle niin, että pätkähti. Tuo kiddohan on vesipilariltaan jotain 3000? Ja silti piti veden ihan hyvin (kuten molon softshellit) ja olis edullisempikin kuin tec. hmmm. Mielenkiinnolla odotan kokemuksia! :)
Tykkään Reimasta yleisesti ottaen, suunnittelussa on käytetty järkeä. :)

8/44 | 

On se kiva :) Olisihan siellä ollut ihan kokomustaakin mallia, mutta noi vetskarit tekee tuohon paljon kivemman ilmeen! Joo, ja keväällä oli myös muutamia kivoja (keltaisia!) juttuja Reimalla :D

9/44 | 

Oli kyllä ihan mahtava yllätys :)Ja valinta oli ihan selviö ;)
Kiddon vesipilari on yläosasta 3000 ja alaosasta 5000, eli varsin riittävä kyllä :) Kulutuksenkesto varmasti joutuu kunnon testiin, kun käytetään ennen lumia!

11/44 | 

Mä tykkäsin reiman uudesta verkkokaupasta, mutta meillä on niin likellä noita Reiman tehtaanmyymälöitä, että tykkään jatkossakin käydä hypistelemässä tuotteet ennen ostoa :)
Muuten meillä on aina oltu tyytyväsiä Reiman tuotteisiin ja etenkin tuohon vedenpitoon, joka vaikuttaa kutakuinkin ylivoimaiselta.

12/44 | 

Kivan näköinen tuo haalari, eri väriset vetskarit miellyttävät. :) Reima on laadukas ja käytännöllinen merkki. Nytkin meillä on raidallinen vk-haalari toisella pojalla, ja molemmilla pojilla hanskat ja hatut. Myös talveksi on Reimaa. Joistain merkin kuoseista en ole tykännyt yhtään, mutta on sieltä aina löytynyt mieleisiäkin.

13/44 | 

Olis kyllä ihan luksusta, kun pääsisi tehtaanmyymälään ale-apajille... ;D Kiva kuulla, että teillä on hyviä kokemuksia Reimasta :)

14/44 | 

Joo, kyllä noi vetskarit tekee tuosta haalarista tosi kivan näköisen! Mulla tökkii moni Reiman kuosi, mutta nykyisin löytyy paljon minunkin silmään kivoja!! :)

15/44 | 

Ai Reimalla oli tuollainen erivärivetoketjullinen, oli mennyt ihan ohi tämä :D. Jotenkin niiltä Reiman virallisilta sivuilta on mun mielestäni ollut hankala niitä haalareita tiirailla, verkkokauppa on selkeämpi.
Meillä oli viime talvena Reiman haalari (just sellainen kuosikauhistus mitä et olisi jaksanut katsella :D) ja tykkäsin kovasti. Nyt meinasi tulla Reimaton talvi (no jos rukkasia ja pipoja ei lasketa) mutta onpa meillä nyt sitten yksi kaksiosainen miehen työkaverin tytöiltä periytynyt setti kuitenkin. Ja just meinasin ostaa Reimalta pipon mutta pöh kun ei tänä talvena punaista ollutkaan :O. Tekisköhän ne ensitalveksi kivoja kirkkaanpunaisia pipoja jos oikein toivoisi? Vai onko punainen vaan out? Kysyy epätietoinen punaista kaipaava keski-Suomesta :D.

16/44 | 

Joo, paremmin saa selvän noista verkkokaupan kuvista :)
Reimalla oli se yksi punainen tupsupipo tuotannossa, mutta ei tullut Suomen markkinoille :( Se olis ollut just kiva... Mutta sinähän näppäränä teet ite ;)

17/44 | 

Pakko kai se on ite tehdä sitten kun kerta Reima ei sitä mulle tarjonnut valmiina... Ajattelin vaan että kerrankin olis mennyt yli siitä mistä aita on matalin ;). Ensin vaan tarvii päättää että millainen ja sitten taas se windstopperi-kysymys ja vuoritus ja ja ja... No, joku tovi voi mennä ennen kuin on valmista :D. Eikä muuten lankatarjonnassakaan paljon peruspunaista ollut kun kävin kaupoissa katselemassa :O.

19/44 | 

Onpas kivan näköinen! Meillä ei vuosiin ole Reiman ulkovaatteita ollut parin huonon kokemuksen jälkeen, asusteita kylläkin. Ehkä voisi jopa jo harkita alesta ostamista kun tarpeeksi kiva tulee vastaan! :)

20/44 | 

Kiva, että sait haalarin testiin! Tuo haalari on ihanin, jos Sisulle valkkaisin;) tai se missä raidallinen yläosa. Sirpalle haikailen vieläkin sitä musta-valko raidallista ja jossain vaiheessa varmaan lankean;D

21/44 | 

Ja sivut on hyvät, mun kone vaan tahtoo jumia niitä avatessa:O Muutenkin Reima on nykyään ihan huippu; kuosit parhaimmasta päästä ja äskön hain postista karvahatut-ihanat:D

22/44 | 

Minustakin on tosi kiva :) Harmi, että teillä on ollut huonoja kokemuksia! Kyllähän se aina jättää jälkensä, eikä tee heti samaa merkkiä mieli hankkia, jos huono tulee vastaan. :/

23/44 | 

Oli kyllä huimna ylläri :) Se musta-valkoraitainen onkin kiva, että en ihmettele jos lankeemus käy!!!! ;)

24/44 | 

Oho, mikähän siinä jumittaa :( Minustakin Reimalla on tapahtunut jonkinlaista malliston päivitystä varsinkin tänä vuonna - alkaa jo löytyä meillekin kuosi-kammoisille valinnan varaa ;)

25/44 | 

Reimasta tykätään täälläkin ja verkkokauppa on hyvä ja toimiva, välillä tulee myös käytyä tehtaanmyymälässä ja poistopäivillä:)

26/44 | 

Ihan mahtava tuo teille testiin tullut haalari. Erityisesti tykkään (niin kuin näköjään kaikki muutkin) noista erivärisistä vetoketjuista. Lisäksi haalarin malli näyttää istuvan ihan ok teidän hoikkikselle :) Meillähän ei ole reimaa ollut toppana muutamaan vuoteen, mutta tästä uudesta mallistosta alkaisi jo kuositkin kelvata. Innolla odotan teidän testituloksia, jos vaikka sitten ensi vuoden talveksi jotain kotiuttaisi Reimaltakin.

Verkkokaupassa pelästyin ensin, että loppuvatko toppatakkien koot jo 104 cm, mutta blondi ei vain käsittänyt, että sitä osastoa voi rullata alaspäin ja kokojahan löytyy hyvin isommillekin lapsille. Täytyy varmaan taas värjätä hiukset!

27/44 | 

:) Olisi kyllä kätevää asustaa tehtaanmyymälän lähellä... varmasti tekee hyviä löytöjä jos osaa olla oikeaan aikaan! :)

28/44 | 

Kyllä nuo vetskarit on tämän haalarin juju :) Ja kyllähän se istuu ihan ok, kun tarpeeksi kuroo ;) Mutta kapeampikin voisi olla :D

Hih :D

29/44 | 

Kivan haalarin saitte =) Me ei saada siis valita, vaan katsotaan mitä sieltä tulee =D Ainoa mitä kysyttiin oli että onko mitään väriä mitä en lapsen päälle pukis. Vastasin että tummansinistä, joten sitä ei sitten varmaan ole tulossa. Mua jännittää jo ihan hirmusti että millanen haalari saadaan! Toi teitin kelpais meillekin ;)

30/44 | 

On se kiva juu :) Sillä mä en uskaltanutkaan hakea siihen testiryhmään, kun pelkäsin, että jos siihen vahingossa sattuisi pääsemään, niin sieltä voisi tulla jotain mistä en tykkää... Mutta kiva kun kävikin sitten näin :)Tummansininen olisi ollut mullekin liikaa :D Mullakin jännittää mitä teille tulee :D

31/44 | 

hih, mä hain testiryhmään, mutta ulkoillaan vissiin liikaa ;) ei siis päästy. juuri kävin kevään mallistosta ostetut takit pesun jälkeen läpi ennen kaappiin laittoa, molemmilla pojilla hihat kuluneet puhki :/ ostin ne silloin ko. nettikaupasta ja tykkäsin toiminnallisuudesta jo silloin.

Anonyymi
32/44 | 

Tykkään Reiman verkkokaupasta. Vastikään sieltä outlet-puolelta tilasin tytöilleni, 4ja7 v, välikausihousut ensi kevääksi/syksyksi. Sivut toimivat hyvin ja outlet puolelta löytyy edullista laatutavaraa. Kesällä tilasin tytöilleni molemmille toppahousut ja vanhemmalle kengät, yht. 100e. Laadusta tykkään ja malliltaan käy meidän tytöille oikein hyvin. Ticketeistä tykkäisin,mutta ei vaan istu meijän neideille,vaan roikkuu päällä. Kiva kuulla sinunkin käyttökokemuksia lopputalvesta :)
Sanniska

33/44 | 

Siihen vissiin haki jotain 15000, joten aika pienet mahdollisuudet oli mukaan pääsyyn :D Aika hyvin olette saaneet kulutettua - meillä ei yleensä takkeihin tule juuri mitään jälkiä, kun taas housut voi koululaisilla olla ihan tuhannen päreinä jo yhden kauden jälkeen... :D

34/44 | 

Kiva kuulla hyvistä kokemuksista :) Meidän kokemuksia tulette kyllä kuulemaan, kunhan saadaan kunnolla ensin käytettyä!

35/44 | 

Mä tilasin juur kasan hanskoja ja parit vk-housut ja haalarin ens kevääks. Kivasti toimivat sivut. Ei valittamista :)

37/44 | 

Kiva toi puku, mäkin tota kerran katselin. Toi matsku samannäköistä kuin ainakin viime vuoden vk-housuissa mitkä meillä käytössä. Ollut ihan hyvää.
Meille varmaan mahtuis tolle 92cm pitkälle sit vielä se 86cm näissä :D

Verkkokauppa on ok, joka päiväisten surffailujen perusteella :D

38/44 | 

Se on kyllä kiva! Nämä kokoasiat on kyllä niin ihmeellisiä, tuolle ei kyllä pienempi menisi :D

Hyvä, että verkkokauppa on toiminut! :)

Anonyymi
39/44 | 

Tuo haalari on tosi kivan näköinen, tosin itse yritän aina muistaa ostaa mahdollisimman kirkkaan väristä ja maastostaerottuvaa meidän vilperteille, että näkyy pimeinä syysiltoina ja harmaina päivinä.
Meilläkin valitettavasti hieman huonohkot kokemukset Reiman kestävyydestä, mutta toisaalta siitä on jo jokunen vuosi, eli eiköhän laatu ole ehtinyt sinä aikana muuttua, toivottavasti parempaan päin.

40/44 | 

Kyllä minäkin väreistä tykkään (lumikeleille onkin sitten keltainen haalari tälle pienimmälle), mutta ehkä käytännöllisempää on joku tummempi väritys näihin rapaisiin säihin :) Kun ite en tykkää sellaisista että on montaa väriä suikaleina siellä täällä, vaan mieluummin yksivärisiä haalaeita suosin :)

Reimasta tuntuu olevan hyvin vaihtelevia kokemuksia, meillä ei syyskamppeista ole pahaa sanaa sanottavana (testi-tuloksia pitäisikin tässä kirjoitella piakkoin) :)

43/44 | 

Aleapajat on kyllä usein tosi hyviä, vaikka niihin superalepäiviin en ole ikinä uskaltanut rynnätä. Mulla on pieniä ongelmia viihtyä ihmispaljoudessa :D

44/44 | 

Varmaan siellä voi tungos olla... :D Tänään tuli joku sähköposti kanta-asiakkaiden ennakkoalepäivästä tjtn... ollapa lähempänä... ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla