Reiman Angry birds talvimallisto varmaan kiinnostaa monia, joten vierailin kuvapankissa ja toin teille nähtävää!

Pakko kyllä sanoa, että nämä tyttövaatteet näyttää minusta paljon kivemmilta kuin poikaversiot!

Värimaailma on hyvin tyypillinen: tytöille pinkit ja pojille siniset. Tähän vähän petyin, koska odotin pojille sopivia kirkkaanpunaisia vaatteita, varsinkin haalaria ja takkia, mutta niitä ei nyt tullut.

Musta haalari näyttää kivalta punaisine ja vihreine vetskareineen! Olispa ollut myös se punainen! Noista merkeistä tulee jotenkin ysäri-fiilis, vai milloin niitä päälleommeltuja merkkejä vilisi?

Alus- ja välikerroksissa sentään löytyy pojillekin punaista, noissa tyttöversioissa värimaailma on kyllä kiva!

Oliskohan noi rukkaset Kiddoa? Näyttää taas siltä, että jäädään ilman Tominoja, joten toivottavasti nuokin olis sellaiset villasekoitevuorilliset!

Miltä näyttää Reiman vihaset linnut teidän silmään - meneekö jotain ostoslistalle?

Terkuin
Miima

Kommentit (24)

1/24 | 

Näyttää ihan Tominoilta kyllä nuo rukkaset että olispa samanlaiset :D.

Ja onko nuo yhdet kääntötakkeja??? Jaa-ah, vaikea sanoa meneekö ostoslistalle... Ei ehkä tai riippuu tytöstä ja miehestä mitä ne sanoo :D.

2/24 | 

Samoilla linjoilla olen: tytöille on taas kivemmat kamppeet. Pojille turhan sinistä.

Hypistelin tuollaista puna-mustaa teknistä paitaa viikonloppuna Jesper Juniorissa ja sellaisen saatan hankkia. Myös rukkaset kiinnostavat. Eiköhän rukkasissa ole Kiddon (=Tominon) päälle lätkäisty linnun kuva, uskoisin. Kumpa niitä saisi kirkkaanpunaisena...sellaisia meillä tarvittaisiin Anders-pipon pariksi ;)

3/24 | 

Toivotaan, että on Tominot linnun kuvalla, jospa olis tsäänssit saada edes jompia kumpia ;)

No nyt kun sanoit, niin taitaahan ne olla kääntötakkeja! Hassua että on laitettu toi lista, mikä jää kääntäessä tohon eteen tolleen :O

4/24 | 

Juu, ihan liian sinisävyistä meille :/ Rukkaset kyllä kiinnostaa, pitäis päästä näkemään - punaisia ei ainakaan kuvapankissa ollut, vaan mustat, t.siniset, pinkit ja lilat.

6/24 | 

AI sekö on kalkkeutumisen määritelmä, ettei siedä vihaisia lintuja? :D Kyllä mä näitä paremmin siedän kun Hello Kittyjä, nimim. oman osani kittiytynyt...

7/24 | 

Niin, no, inhoni saa minut tuntemaan itseni tosikoksi. Mutta hitsiläinen, nyt vasta suurensin kuvan mustasta haalarista ja sehän on ihan jees! Lintu vaan siisti pieni yksityiskohta. Tarttis nähdä livenä! Oliskohan tehtaanmyymälässä...

Anonyymi
11/24 | 

Ei mitään enää missä on Angry Birdsiä meille :) Onneksi myös lapset ovat samaa mieltä... Tosin toi aluspuku on kyllä hauska!

Rose

13/24 | 

Tuskin tulee meille Angry Birdsiä. Mä en vaan voi sietää tämmösiä kaupallisia printtejä. Ihan samaan sakkiin menee hello kittyt, spidermanit yms. Onneksi lapsetkin ovat oppineet tähän jo pienen elämänsä aikana ja tyytyvät kohtaloonsa :D

14/24 | 

Juu, ei meillekään yleisesti ottaen tule noita mainosprinttejä, mutta välillä teen joustoja, jos on lapselle tosi mieleinen ja äitin silmä sietää muutoin värimaailmaa ;)

15/24 | 

Violetti paita on varma hankinta, jos on saatavissa oikeaa kokoa. Violetti takki houkuttaa... olisipa se tarve.

Jos poikien mallit ovat tosiaan kaikki tuossa, niin aika synkältä näyttää. No, toivotaan, että niillä on vielä joku punainen ässä hihassa :D

Anonyymi
17/24 | 

Musta haalari on kiva, samoin punainen fleece ja tekninen paita. Mutta ei mitään pakko saada-juttuja.

-T-

19/24 | 

Ai, musta taas noi kaikki tyttöjen.vaatteet paitoja lukuunottamatta on kivoja, iloisia ja nauravaisia vaatteita :) Tota kuviollista takkia voisin pienemmälle harkita jos tulee joku alekoodi, hältä kun kaksiosainen setti talveen vielä puuttuu.

20/24 | 

No niinhän mä sanoinkin, että tykkäsin niistä tyttöjen vaatteista, mut poikien versioissa synkät värit! :)

Anonyymi
21/24 | 

No vielä piti katsoa tyttöjenkin vaihtoehdot sillä silmällä, kun niitä kehutte. Minä en tykkää. Jos meillä ois tyttö, niin mitään noista en meille haluaisi. Jos sanotaan että poikien mallisto on synkkä, niin eipä tuo vaaleanpunainen maailma mitenkään pirteä ole, ainoastaan vaaleanpunainen. Minä tykkään enemmän mustasta ja punaisesta kuin vaaleanpunaisesta. Siniset jätän kokonaan pois laskuista, yäk. Mutta eihän meillä tyttöä ole.

-T-

22/24 | 

Kyllä noi violetit on minusta tosi nättejä, ja tuohan on kääntötakki tuo toppis, joten sen pinkin voi laittaa sisälle päin - minusta se on kiva se kuvio-puoli :)

23/24 | 

Niin sanoit, tarkoitin kommenttini yleisesti kommenttilootalaisille kun kaikki muut tuntuivat olevan sun ja mun kanssa eri mieltä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla