Tässä teille alkuun action kuvia Reiman tulevasta syys/talvimallistosta!

Tämä ihanuus, keltainen toppatakki on valitettavasti tyttömallia, eikä pojille ole vastaavaa tarjolla :( Tai ainakaan siis ei tuotekuvista löytynyt tässä vaiheessa - vieläköhän kuvapankki on täydennysvaiheessa...
Reiman syksyyn on tulossa vedenpitäviä sammareita ja tregginsejä - onkohan nuo kuvassa olevat sellaiset? Tätä innovaatiota odotan enemmän kuin innolla - meillä koululaisilla on syksyisin ja keväisin ainainen marina siitä, että onko pakko laittaa ulkohousut... Tuohan ratkaisisi homman mukavasti, kun normi-koulu-vaatetuksen tyylinen vaatekappale olisikin tekninen ytimiltään! Tosin hintapolitiikka mietityttää heti alkuunsa, sillä ei yksillä housuilla pärjäisi, koska tuollaisia joutuisi pesemään kuitenkin useammin kuin varsinaisia ulkohusuja?
Jänniä leikkauksia ja värikkäitä yksityiskohtia löytyy tulevasta mallistosta. Tuo musta isojen poikien haalari näyttää mielenkiintoiselta!
Tuollapas vilahtaa se punainen tupsupipo, joka mun täytyy ehkä saada Vihreälle... löytyisiköhän sama mustana Keltaiselle?
Vinot vetskarit miellyttää ja kiva raikas väri. Housut muistuttaa Ticketin taannoista kuosia.

Miltäs näyttää alkupalat?
Palaan tuotekuvien kera kattavammassa postauksessa - nyt olen vähän pökerryksissä materiaalin määrästä!
Terkuin
Miima
kuvat Reiman mediapankki

Kommentit (24)

1/24 | 

Reima on kyllä muuttanut tyyliään viimeisen muutaman vuoden ajan ehdottomasti parempaan suuntaan! :)) Ensi talveksi meillä on suurimmaksi osaksi kaikki valmiina, mutta josko seuraavaksi vuodeksi jotain R:ltä :)

2/24 | 

Tosi lupaavalta näyttää, ainakin minun silmääni miellyttää. Erityisesti kolahti tuo harmaa parka-mallinen takki, sen punatupsupipon vieressä! Jospa vaikka palaisimme takaisin Reiman käyttäjiksi monen vuoden jälkeen;) Ne toppatreggingsit vedenpito-ominaisuuksilla kuullostaa erityisen loistavilta, meillä Neiti tänään viimeksi (?!) ilmoitti, ettei sitten enää koskaan halua toppahousuja:)

4/24 | 

Parka-malli miellyttää minuakin, mutta vähän nyt ihmettelen, jos pojille ei ole muita värejä kuin harmaa ja musta??? No pitää toivoa että kaikki värit ei vielä ole kuvapankissa.. Onkohan ne tregginsit topatut - mä oletin että ne olis syksyyn?

5/24 | 

Mitä mitä?! Jossain blogissa/postauksessa puhuttiin nimenomaan poikien keltaisesta takista. Olen elänyt ihan siinä uskossa, että sellainen mallistosta löytyy, vähintäänkin unisex. Kuvassa takki oli sellainen kirkkaan keltainen, parka-malli, karvakauluksella. Kyyyllä sellainn täytyy löytyä! ;)

7/24 | 

Sen tiedon sain jo aikaisemmin, että karvakauluksellinen keltainen parkamalinen takki on tyttöjen malli. Mulle kerrottiin, että joku keltainen unisex-malli tulisi (ilman karvareunusta), mutta ei tuolla kuvapankissa kyllä näkynyt muita kuin untuvatakki-tyylisiä keltaisena unisexinä.

9/24 | 

Siis kun kommentoin avattuani blogin fb-linkin kautta, mun kommentit ei tule perille?

No kuitenkin, Reimalla on hyvä meininki. Eka mallisto, josta innostun ja jossa on selkeästi jotain uuttakin. Suurella mielenkiinnolla odottelen noita housuja!

10/24 | 

Mitä! Voi ei, just tuota keltaista katselin. Ei ehkä sille tarvetta olisi, mutta pojalle se olisi voinut olla kiva. Mikä siitä muuten tekee tyttöjen takin? :)

12/24 | 

No niinpä :/ Siinä on selässä rypytys/kiristys keskellä. Pyrin laittamaan tuotekuvia vielä tällä viikolla, niin näät sitten paremmin :)

13/24 | 

Eivät ole topatut, ainakaan ne joita minä olen hypistellyt. Ovat siis "kuorihousumaiset". Jos alle laittaa villaa/fleeceä, toki pysyy lämpimänä pikkupakkasillakin.

17/24 | 

Tämä on tosiaan uutta Reimaa! Mä oon täysin blokannut Reima-ajatuksen aikaisemmin, en ole tykännyt mistään, mutta nyt on näköjään aivan uusi meininki. Viime keväänä hieman jo tykkäsin ja nämä näyttää nyt todella kivoilta.

Hyvä Reima!

19/24 | 

Niimpä, olisi kelvannut meillekin, ja uskon että aika monelle muullekin poikien toppaa mietiskelevälle olisi ollut mieleinen vaihtoehto!

20/24 | 

Mallistossa on vähän niin kuin kaikille jotain, sekä modernia että peristeisempää Reimaa! Ite kyllä tykkään kovasti tästä uudesta ilmeestä! :)

21/24 | 

No mä arvasin että se keltainen takki oli tyttöjen mallia, voi pettymys! :/ Vaikka on tuolla vilahdellut jokunen ihan lupaava muukin... :) Punainen ja harmaa ainakin. Nimenomaan takit vaikuttavat nyt onnistuneilta mielestäni!

22/24 | 

Juu, sitä minäkin osasin epäillä.. Punaisestakin tykkäisin värinä, mutta jos haalari on punainen, niin olisko vähän liikaa olla punainen takkikin :D Harmaata mä vielä vieroksun jotenkin... mut katellaan - takki meiltä puuttuis Keltaiselle!

23/24 | 

Aika moni olisi blogeista päätellen ostanut keltaisen takin nimenomaan pojalle - ehkä niitä sitten kaudeksi 2014-2015 viimein saadaan...Totuus taitaa olla se, että suuret massat karttavat keltaista väriä edelleen :/

24/24 | 

Juu, saman minäkin olen huomannut, että moni pojan äiti olisi tuota takkia havitellut. Ite itseasiassa koen että kirkkaankeltainen on kivempi pojalle kuin tytölle! Ja totuus taitaa olla, että suuret massat ajattelee lastenvaatteissa lähinnä hintaa ja helppoutta, ja ottaa sieltä marketista sen perussinisen tai pinkin vaatteet... jolloin tarjontakin on sitten juuri sitä :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla