Huima juttu - blogilla on jo yli sata lukijaa, siis 100 ja risat!!! En kuulkaas ihan näin mahtavia lukemia osannut odottaa näin pian! Mutta mikäs sen hienompi tapa juhlia, kuin arvonta?!?

Eikä ihan mikä tahansa arvonta, vaan Reima on luvannut sponsoroida

2 kpl 50 euron lahjakortteja 
Minusta aika hyvät palkinnot, keksisin käyttökohteita kyllä ;) Tässä mun suosikkeja Reiman talvimallistosta:

Haalareista kaikkein kivoimmat on minusta Reima Kiddo Triple, Reimatec Parallel (voi hitsi tää olis kiva pojalle musta-punaisena!!!!!!!) ja Reimatec Kiruna.

Kivoja takkeja olisi esim. Sekunti tytöille, Blade pienille tytöille ja pojille ja Oulu kävisi kans molemmille mielestäni!

Pehmyt huopikkaat olis tosi ihanat, näitähän jo kuolasin ihan omassa postauksessaan :D Throw hanskoja on tosi monessa eri värissä. Pallo pipo sopisi tällaiselle tupsujen ystävälle! Ja aika ihana tuo Keinu fleecehaalari :)

Ja kuinka siis voit osallistua? Arpoja jaetaan seuraavalla tavalla:
1 arpa kommentoimalla tähän postaukseen (Huom! anonyymit, laittakaa sähköpostiosoite josta teidät tavoittaa)
1 arpa lukijoilleni (jotka löytyvät tuosta lukijapaneelista oikealla - voit tietysti liittyä myös arvonnan aikana!)
1 arpa jakamalla tämän blogissasi ja/tai facebookissa (voit tarvittaessa kopsata ylimmän arvonta-kuvan)

Eli mahdollisuus 3 arpaan yhteensä :) Mainitse monellako arvalla olet mukana (huom! tarkastan nämä!)!
Osallistumisaika päättyy tiistaina 9.10 klo 23.59.
Onnea kaikille tasapuolisesti!!!

Terkuin
Miima

Kommentit (167)

Jee, hyvä Reima ja Miima! Meidän esikoinen toivoo talvihaalaria (mitä meillä ei ole), ja ollaan kovasti tykästytty tuohon Parallel-malliin, tietäisin ainakin mihin lahjakortin lykätä ;).

Mukana kahdella arvalla!

Kahdella arvalla mukana ja meille kyllä olis vaikka mitä tarpeellista tilattavaa tuolta. Friikkinä kun joka päivä tulee tuo putiikki katsottua läpi :D

2 arvalla ihanassa arvonnassa mukana. Kuten sanoit, niin käyttökohteita löytyy kyllä lahjakortille kymmenittäin :)

2 arvalla mukana! Mä kun oon niin älyttömän onneton noissa linkittämisissä :D. Toisaalta eihän se tarvii kuin sen yhden arvan että voittaa!

Onnea hienoista lukijalukemista! Ja voi että sentään kuinka tuo palkinto kelpaisi!

Onnittelut mahtavasta lukijamäärästä! (Perässä tullaan, tosin vähän hitaasti :D )

Ihan mahtavan upea arvonta! Meillä ei ole Reimaa ollut pariin vuoteen (muuta kuin rukkasia), mutta tämä uusi mallisto kyllä kiinnostaa kovasti. Jos onni olisi arvonnassa myöden, niin ei olisi kyllä vaikeuksia tuhlata palkintoa :D

Lähden uhkarohkeana tavaoittelemaan voittoa kolmella arvalla!

voi huippu arponta,meillä koululaiset tarvisi vielä kunnon talvitakit ja reimaan ollaan yleensä luotettu:) Kolmella arvalla ehdottomasti mukaan!

Kahdella arvalla mukaan huippuarvontaan! Onnea 100 lukijan rajan rikkimenon johdosta! Enpä ihmettele yhtään lukijamäärän kasvua, sillä blogisi on noussut kohisten omassa blogisuosikkilistassani kärkisijoille johtuen samanlaisesta vaatemausta, nopeasta postaustahdista ja hyödyllisistä alevinkeistä! Menestystä tulevaan kaikilla rintamilla

Minä otan oikeen 3:lla arvalla osaa, täähän ois ihan huippis palkinto! Mä ihastelin tuota Parallel haalaria pinkki-oranssina ja harmittelin, kun noita pehmohuopikkata ei ollu koossa 39 :D

Ihana arvonta, vielä olisi talvihaalari hankinta listalla joten toivottavasti onni suosisi kerrankin minua :) Olen mukana kahdella arvalla. Kiitos!

Anonyymi

Kiva arvonta! Kyllä Reimalta aina löytyisi mukavaa ostettavaa. Mukana yhdellä arvalla.

milla.kallonen(at)luukku.com

Kiva arvonta, mitä käytännöllisimmät palkinnot! :-) Meillekin voisi kotiuttaa yhden haalarin. Tai paljon muutakin...

Kahdella arvalla mukaan!

Kahdella arvalla mukana! Kiva arvonta, vaikka saattaakin johtaa siihen, että innostuu ostamaan enemmän mitä tarkoitus oli. Mutta eihän se haittaa. :D

Anonyymi

Yhdellä arvalla mukana. Lahjakortille olisi kyllä käyttöä :) s.a.i.k.k.u(at)hotmail.com

Hirmuiset onnittelut hienosta lukijamäärästä! Kahdella arvalla mukana arvontaan, toppahanskoja täytyisi taas hieman hankkia :)

Kahdella arvalla mukana! Harkinnassa ovat nuo tähtihuopikkaat ja mieluusti käyttäisin lahjakortin niihin. Onnea hienosta lukijamäärästä :)

Oon käynyt useaan kertaan lukemassa, mutta vasta nyt sain liityttyä virallisesti lukijaksi. Siispä kahdella arvalla mukana arvonnassa :)

Kahdela arvalla mukana. Reimalta meidän luottotuote oon reimatecin rukkaset, niihin varmaan käytettäisiin lahjakortit :).

Kahdella arvalla mukaan. Tätä blogia on tullut aiemminkin kurkittua erinäisten alevinkkien perässä, kiitos niistä :) Mutta nyt löytyi aikaa selata blogisi postaukset läpi ihan kunnolla...ja yllätykseksi löytyikin tuttuja maisemia :)

Hei,minäkin mukana,yhdellä tällä kertaa!
Meillä on käytetty Reiman tuotteita vuodesta -99 lähtien, hyvällä menestyksellä:)

Kiva arvonta.Mukana kolmella arvalla.Liityin juuri lukiaksi,jotta löydän tänne paremmin ja jaoin fb- sivuillani.
mirvamaa @ hotmail.com

Hyvä kun muistutit, ehdin vielä mukaan. Jipii mikä arvonta! Mukana siis kahdella arvalla ja jos arpa suosii niin hankkisin varmaan ne iki-ihanat pehmohuopikkaat :)

Anonyymi

Yhdellä arvalla.Olisin liittynyt myös lukijaksi mutta en jostakin syystä löydä kohtaa sille toiminnolle.Talven uutukaiseen toppaan uppoaisi voitto roposet!

t.Saukkonen

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014