Uutuus-animaatio Räyhä-Ralf on 51. Disney klassikko, ja se on DVD-ensi-illassa juuri tänään! Disney lähetti meille leffan katseltavaksi, ja maltahan lukea juttu loppuun asti, sillä teillekin on luvassa jotain kivaa! :)

Räyhä-Ralf sijoittuu pelihalliin, tai pikemminkin pelien sisäiseen maailmaan. Päähenkilö on Ralf, joka on kyllästynyt olemaan pelinsä pahis, ja haluaisi olla yhtä pidetty kuin pelin sankari Fixari-Felix. Todistaakseen olevansa sankariainesta Ralf lähtee seikkailemaan pelihallin muihin peleihin. Etsiessään sankarin mitalia hän tapaa kilpa-ajaja Nelli Karamellin, jolla ei myöskään mene hääppöisesti. En halua paljastaa liikoja, mutta lopulta koko pelimaailmaa uhkaa hävitys, ja Ralfilla on mahdollisuus todelliseen sankaruuteen. Elokuva kertoo yllättävästä ystävyydestä, hyvästä ja pahasta, itsensä hyväksymisestä, ja sivujuonteena nähdään myös pakollinen (?) romanssi. Elokuvan pääosien suomalaisina ääninä on Niko Saarela (Ralf), Iina Kuustonen (Nelli Karamelli) sekä Riku Nieminen (Fiksari-Felix).

Meillä oli kotikatsomossa lauma tokaluokkalaisia tyttöjä, ja he varmaan ovatkin leffan sopivinta kohdeyleisöä iältään, sillä elokuvan ikäraja on 7. Leffa kiinnostaa varmasti yhtä lailla tyttöjä kuin poikiakin, sillä elokuvasta löytyy vauhtia ja vaarallisia tilanteita, nauruhermoja kutkuttavia hetkiä ja jännittäviä juonenkäänteitä. Kotikatsomon mielipiteet olivat "Tosi hyvä", "Ihan paras", "Paras leffa jonka olen nähnyt" ja "Mahtava". Eli tuntui uppoavan tyttöihin, ja sen myös huomasi, sillä naurunpurskahduksia kuului tuon tuostakin, ja kaikki kyllä tiiviisti jaksoivat tapittaa koko elokuvan (1t 41min)! Aikuiskatsojana olin positiivisesti yllättynyt, enkä malttanut minäkään mitään muita hommia tehdä, vaan napitin leffan tyttöjen kanssa! Juoni oli kekseliäs, ja suomalaiset ääninäyttelijät huippuluokkaa! Voin kyllä suositella kaikille kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen!

Tästä voit käydä katsomassa elokuvan Trailerin!

Ja nyt, leffan DVD ensi-illan kunniaksi laitetaan pystyyn Räyhä-Ralf arvonta! Palkintona on Räyhä-Ralf -tuotepaketti, johon kuuluu herätyskello, rannekello, pipo, t-paita (koko 140cm) sekä tarra-arkki. Ja lisäksi vielä viidelle muulle lähtee lohdutuspalkinnoksi tarra-arkki!

Osallistut arvontaan kommentoimalla alle, ja toisen arvan saavat viralliset lukijani. Arvonta pyörähtää käyntiin nyt ja päättyy keskiviikkona 5.6 keskiyöllä! Onnea kaikille tasapuolisesti!

Jokos olette nähneet Räyhä-Ralfin?

Terkuin
Miima

Kommentit (31)

4/31 | 

Eivät tietenkään ole nähneet. Pojat eikä aikuiset ei ole meillä tykänneet yhtään Disneyn leffoista, kaameeta kohkausta.
Koululaiset varmaan just tykkää! :)

7/31 | 

Totta kai me osallistutaan arvontaan ihan kahdella arvalla :D. Näin mainoksen eilen telkassa, saattaa olla että olin nähnyt sen saman jo aiemmin mutten kiinnittänyt huomiota aiemmin kun sun kanssa oli puhe :D.

Miksei voi voittaa leffaa? Höh. Me ei olla yhtään Disney-vastaisia, melkein kaikki vissiin löytyy hyllystä (luulen että mieheni kerää niitä :D).

P.S. Meneeköhän nyt zirkin kanssa sukset ristiin? :D

10/31 | 

Pakko lähteä arvontaan mukaan kahdella arvalla. Just tänään nimittäin meinasin kaupassa ostanko tuon vai en, en vielä sortunut. ;)

Ai että miten innolla minäkin ottaisin vastaan tälläsiä blogietuja, koko perhe katsotaan niin paljon leffoja ja pojat pelaa playstation kolmosta. Ois aika kivaa päästä kans "testaamaan" leffoja ja pelejä, kuten moni muu blogilainen on saanut. Hah. ;D
Kiva että sinä sait tälläisen mahdollisuuden! :)

11/31 | 

Ai hitsit, nyt vasta tajusin ettei voittona olekaan paketissa dvd:tä. :D
No mut kiva tuo paketti on silti!

14/31 | 

Mukaan kahdella arvalla. Sadepäivän varalle täytyisi varmaan hankkia tää leffa, onneksi nyt vielä on kuitenkin aurinkoista ja lämmintä luvattu :)

Anonyymi
15/31 | 

Oltiin perheen voimin katsomassa elokuvissa ja pojat tykkäsi ja tytöt ei niinkään. Mukana arvonnassa.

-Äiti Turusta-

16/31 | 

Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Meillä poika kävi katsomassa tämän isänsä kanssa leffassa ja tykkäsi kyllä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla