a.k.a. sotkupossuli, jos *anteeksi, väärä sanavalinta* kun aiheutat mittavia tahranpoisto-operaatioita vaativia ongelmakohteita,

voisitko kertoa siitä minulle? Tahrat tuppaavat irtoamaan paremmin tuoreeltaan, kuin vaikkapa viikon päästä havaittuina...

Terveisin
maton keritsemistä harkitseva äitisi

P.S. Oikeestiko joku ihmettelee, miksi meillä on ehdoton pöydästä-liikkumis-kielto minkä tahansa elintarvikkeen kanssa???

Kommentit (6)

1/6 | 

Auts! Meillä on vaan eri ratkaisu samaan pulmaan: ei oo mattoja ei. Mulla menee mattoihin muutenkin kyllä hermo, vaikka ne kivalta näyttäisivätkin. En vain ole mattoihmisiä.
Sympatiat ja millä alat poisteleen?

2/6 | 

Minä tarvitsen ehdottomasti mattoja, ihan jo sisustuksellisista syistä (en vois katella näitä kellertäviä parketteja paljaaltaan!!!), ja toisaalta matto vaan on kiva jalan alla. En nyt jaksa poistella, matto on neidin omassa huoneessa, joten ei hypi mun silmille koko ajan. Poistan joskus jos jaksan, tai sit tosiaan keritsen ;)

3/6 | 

Voi iiiik! Meillä on kans pöydästäpoistumiskielto ruokatarvikkeiden kanssa. Toisaalta neiti pieniruokainen pyrkiikin nimenomaan karkaamaan pöydästä, ettei tarvitsisi syödä... ja se vähä, mikä katoaa lautaselta, löytyy usein pöydän ja tuolin alta. Sinne en voisi mattoa kuvitellakaan. Muuten kyllä mattoja löytyy ja kylmävarpaisena niitä tarvitsenkin lattiaa lämmittämään.

Meillä on uudistus käynnissä neidin huoneessa ja vaaleanpunaiset karvalankamatot neiti jo toivoi lattiaansa koristamaan. Haha, oikeat mönjänkerääjät :D

4/6 | 

Kääk - onneksi meillä ei kukaan ruokaa jemmaile mihinkään!!

Meillä on Pinkin huoneessa 2 mustaa ja 1 valkoinen palamatto - näemmä olisi saanut se kolmaskin olla musta... :D Kyllähän noihin karvalankamattoihin kaikenlaista kertyy, mutta on ne silti kivoja! :)

5/6 | 

Meillä asuu kaksi tollasta sottapyttyä! Isä ja Noppa. Epun oon onnistunut kouluttamaan suhteellisen siistiksi. Pahin on toi mies, sen kanssa palaa hermot =) Oon joutunut kieltämään sitä syömästä olkkarin sohvalla tai lattialla maton päällä, edes suklaata. Ei voida viettää mitään kivoja leffailtoja sohvalla herkkuja napostellen, koska ukko syö kuin joku 1v taapero. Jessus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla