Meillä on uudet Raidat! Aleostoksia ja superaleostoksia! Raidan Hubi-housut on kokoa 110, eli mitoitus on muuttunut älyttömästi kevätmallistosta! Herra Vihreähän on jo vähän ylikin tuon mitan, ja nuo on ihan sopivat. Taidan kuitenkin yrittää metsästää seuraavaa kokoa Vihreälle ja jos löytyy, niin nämä menee Keltaisen pinoon. Aarrekidin raitapaita on kokoa 120, joten ei ainakaan reiluksi voi mitoitusta sanoa.

Hubi-housut on kääntöhousut, eli niitä voi käyttää kummin päin vain - Herra itse valitsi mustan eteen.

Tässä vielä todistusaineistoa Raidan muuttuneesta mitoituksesta - polvipaikkahousut on kokoa 116 ja Hubi-housut siis 110, ja "pienemmät" on siis resorin verran pidemmät! Onneksi sain kommenttiboksissa taannoin vinkkiä tästä muutoksesta, muuten olisin ostanut ihan hirmu isot housut :D

Raidan polvipaikkahousujen laatuun olen muuten ollut tosi tyytyväinen - housut päätyy käyttöön aina heti pyykistä tultuaan, eli käytetty on paljon, eikä kankaan pintaan ole tullut edes haituvaa!

Mulle saa vinkata jos näätte noita musta-harmaita Hubi-housuja alella ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Kivan näköiset housut. Jännän malliset, jos ei ole väliä, kumpi on etu- ja kumpi takapuoli. Ihan mahtavat hälläväliä-tyypeille :D

Hyvä tietää tuosta uudesta mitoituksesta, jos meinaan vielä housuja Raidalta hankkia. Jostain syystä ei nyt ole ollut mitään neitimäisiä pöksyjä tarjolla viime aikoina. Laadussa ei ole kyllä moittimista.

5/10 | 

Hauskan näköiset :)

Mun tekis mieli noita polvipaikkoja. Melkein jo lankesinkin tässä eräänä päivänä joulukalenterialeen, mutta sitten iski tuttu ja turvallinen me&i uudenlaisilla housuilla ja isommalla alella ;)

6/10 | 

Tykkään kyllä näistä Raidan pöksyistä, ja polvipaikkahousut ainakin on tosi hyvästä matslusta, joten toivon että nämä uudetkin kestää! :)

Muuten lankesin sittenkin siihen keltaiseen takkiin ;D

7/10 | 

Keltainen vie helposti mennessään ;)

Minä jouduin pesemään pikkuveikan Oboksen eilen, kun pidettiin sitä kaupunkireissulla loskakelillä. Kaupungista takki selvisi puhtaana (kun oltiin lähinnä kauppakeskuksessa ilman takkia), mutta isoveikan päiväkodista haku mäenlaskuineen ja bussiin könyämisineen olikin toinen juttu. Jotain mustaa selässä ja hihat ja kyljet ihan harmaat. Lähti onneksi pesussa, mutta untuvan kuivaaminen ilman rumpua pöyheäksi on haastavaa...

8/10 | 

Huh, onneksi lähti puhtaaksi! Untuvatakki tosiaan on paras rummuttaa - toivottavasti sait sen hyväksi kuitenkin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla