Joku viikko sitten

 Ja eihän siinä tietenkään mitään ongelmia ollut, onnistui hienosti niin liikkeellelähtö kuin jarrutuskin. Huh! Enää yksi opetettava, ja se taidetaan aloittaa nyt heti, kunhan saadaan pikkupyörän satula säädettyä Herra Keltaiselle sopivaksi. Toivottavasti isoveljen esimerkki toimii tässä kannustimena eikä tarttis montaa vuotta asian kanssa painia!

Ihmeellisen lämmintä on ollut vuodenaikaan nähden! Ihan tennarikeleihin on päästy, ja ihanat tähtikengät onkin nyt molemmilla! Molon tähtitennarit on nyt käytössä jo toisella kierroksella, ja Vihreälle käyttöön Sophie Schnoorin ihanuudet. Ja plain rain takit riittää huhtikuun illassa, oho!

Terkuin
Miima

Ainiin ja Tamagotchin voitti Galadriel, ja voittajaan otettu yhteyttä, onnea!

Kommentit (6)

1/6 | 

No vau! Kyllähän tuo nyt näyttää paljon paremman kokoiselta Vihreälle! Teillä oli sitten pyörä jo valmiina odottamassa.

Ja kivoja kenkiä ja on kyllä lämmintä! Ei meinaa millään tajuta ettei olla vielä edes toukokuussa.

2/6 | 

Joo on todellakin paremman kokoinen pyörä, ja taisi poika huomata tällä pienelläkin kokeilulla, miten paljon helpommalla pääsee eteenpäin vähän isommalla pyörällä! Kohta ei pysytä perässä pikkuveljen kanssa enää ollenkaan... Joo niin tääkin pyörä on siis Ihan-saman peruja, ei me pyöräkaupoille ihan heti päästä muuta kuin Pinkin kanssa.

Ihan hullua, että tällaiset kelit tähän aikaan, yleensä ollaan jo kovasti kesän odotuksessa jos on tällainen sää, mutta ei se nyt kyllä ihan vielä voi olla tulossa...

3/6 | 

Totesin juuri, että unohdettiin taas nostaa satulaa ja ohjaustankoa herran pyörästä ja samaan hengenvetoon sanoin, että pitäis ruveta treenaamaan Vihreän kanssa sillä isommalla pyörällä. Vaan nythän ei enää tarviikkaan puuttua asiaan, hienoa! Vihreä oli tänään kaikin puolin ylen reipas :D

5/6 | 

Ihana kevät ja tennarikelit! Kivoja tossuja ja hienot kypärät.

Sää on tosiaan hellinyt viime aikoina, mutta just katoin vapun säätä, että tänne lupaa koko vappupäiväksi vesisadetta ja seuraavaksi aamuksi oikein lumi-/räntäsadetta!!!

6/6 | 

Noniinpä näytti olevan vapunpäivänä räntää ja kylmää! Turha kai sitä on odottaa, että tämä tässä vaiheessa vielä ihan kesäksi muuttuisi! Ärsyttää vaan pukemisen kannalta jos kauheesto vaihtelee...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla