Tässä näitä popseja sitten. Tein puolet tavallisista dominoista ja puolet mansikka-dominoista. Nämähän tehdään silleen, että murskataan keksit, ja laitetaan joukkoon vähän tuorejuustoa, jotta saadaan muotoiltava massa. Sitten vaan pyöritellään palloiksi, ja jääkaappiin jähmettymään (yön yli).

Päällystää voi suklaalla, tai kuten tässä Candy meltsillä (tietysti vaaleanpunaista!). Eli kun pallot on jähmettyneet, niin kastetaan tikku kuorrutteeseen ja työnnetään palloon. Sitten taas jääkaappiin vähäksi aikaa, jotta kuorrute kovettuu ja tikku pysyy näin kiinni. Sitten upotetaan/valellaan palloset kuorrutteella, ja koristeeksi voi ripotella vaikka strösseleitä. Ja taas kovetetaan jääkaapissa.

Yhden vinkin voin antaa vahingosta viisastuneena! Ihmettelin kovin, kun kuorruttamisen edetessä alkoi olla valumis-ongelmaa. Eli että kuorrute ja nonparellit sen mukana eivät jämähtäneetkään paikoilleen, vaan alkoivat valua törpösti. Siinä hommaillessani en keksinyt syytä, mutta jälkikäteen välähti, että alkuun pallot olivat viileitä, joten varmaankin se auttoi jähmettämään kuorrutetta nopeammin. Kun ne sitten siinä pöydällä lämpenivät, ei kuorrutekaan jämähtänyt samalla lailla, vaan alkoi valuttaa. Eli jos teette näitä, niin älkää pitäkö lämpimässä kaikkia odottamassa. Itse tein 30 kpl ja loppu-puolella alkoi olla rasittavaa. Eli varmaan 10 kpl kerrallaan lämpimässä säästäisi harmilta!

Laitoin jokaiselle vieraalle popsin pussiin. Saavat etsiä nämä aarteen etsintä -leikissä, ja viedä sitten mukanaan! Ja nythän mä vasta hokasin, että on kai se sankarillekin omansa laitettava, jotta voi osallistua leikkiin :O

Terkuin
Miima

Sain tän nyt tehtyä niin, että laitan enterillä ihan kauheesti tilaa alaspäin, ja sitten teen tekstin ja kuvat, ja lopuksi otan ne tyhjät pois del-näppäimellä. Edelleen, jos joku tietää ratkaisun tähän alaosan näkymättömyyteen, niin mielelläni otan apua vastaan :D

Kommentit (16)

1/16 | 

Huh! Kerran tein noita ja siitä seurasi tahmaa ja törkeän hyviä palleroita! Sä vaan oot vieny touhun uudelle tasolle, vautsi!

4/16 | 

Kiitti :) Kyllä se pelitti, kun tasaisesti laittoi eri puolille. Tietty ne tuossa ei pysy pystysuorassa, että sinänsä joku styroksi tai puupölkky olisi parempi, mutta toimii tuokin, kun vähän kattoo miten asettelee.

6/16 | 

Kiitti! Nyt lupaan että leivonta-lätinät hiljenee pariksi viikoksi (sitten onkin project Angry birdsin vuoro)! :D

8/16 | 

Wau! Upeita! Ihan sellainen fiilis, että täytyy joskus kokeilla noita :D Ja juu, on ollut sivistyksessä iso aukko, kun en ole tällaisista koskaan kuullutkaan. Missä lie lasipurnukassa olen elellyt?!

10/16 | 

Juu ei niiden muitten jäähdytysten tarvitse montaa minuuttia olla, mutta tuo ensimmäinen olisi ihan hyvä olla pitempi pätkä, kun ne lämpiää ja pehmenee käsissä. Voisi varmaan toki laitta pakkaseen jämähtämään niin tulisi nopeasti :D

11/16 | 

Kiitos :) Ite en niin makeasta tykkää, että minun makuun aika ällöjä, mutta lapsille tuntui maistuvan! Nythän nää tuntuu olevan tosi pinnalla tänä keväänä!

13/16 | 

Tosi herkullisen näköisiä! Mulla loppuisi kärsivällisyys jo siinä kun yrittäisin saada muotoiltua palloja ja pysymään ne vielä tikun nokassa....

14/16 | 

Kiitti =) Ja eihän noi mitään pyöreitä suinkaan ole! Mutta kun ne kuorruttaa ja iskee nonparellia niskaan, niin kummasti hämää ;)

15/16 | 

Moikka, hienoja popseja tuli! Pitänee varmaan kyllä kokeilla. Tekniseen ongelmaan ei kyllä multa löydy ratkaisua. Ihme kyllä mulla on pelittänyt bloggeri melkeinpä aika tosi hyvin... Koputtaa puuta. -Tiina

16/16 | 

Kiitti! Makean ystävälle varmaan oiva herkku, mulle vähän liian imelää :D
Ja tänään taas toimii ihan normaalisti, mikä lie bugi ollut eilen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla