Ticketin plain rainit on olleet meillä jo useamman vuoden sellaisia kevyitä välikausipukuja. Kun on suht lämmintä, mutta kuitenkin tarvitsee jotain ulkovaatetta kosteuden tai tuulen takia. Parina viime kesänä ei ole tarvinnut minkäänlaista ulkovaatetta ajatellakaan, mutta tänä kesänä nämä puvut ovat todella olleet tarpeen!

Jos on ihan lämmintä, mutta märkä maa, on puettu t-paita ja plain rainin housut. Jos on vähän viileämpi, niin t-paidan päälle huppari ja plain rainin housut. Jos on jo vähän enemmän viileämpää, niin plain rainin housujen alle jotkut ohkaiset pöksyt ja jopa takki päälle. Kuivilla keleillä mennään farkuilla, mutta jos on kosteaa tai ihan märkää, niin plain rainit on parhaat! Kunnon sateella sitten rubberit niskaan.

Yksi päivä käytiin plainn rainit päällä puistossa sadekuuron jälkeen, ja pienet juoksi heti liukumäkeen ennen kuin ehdin tarkastaa. No sehän oli melkoinen vesiliukumäki, kun liu'un alaosassa oli sellainen notko, johon kertyy mittava lammikko sateella. Sepä sitten olikin hauskaa - liukua vesilätäkköön niin että roiskuu! Jossain vaiheessa Herra Vihreä sanoi, että peppu tuntuu kylmältä, jolloin tietty arvelin, että vesi tulee läpi tuollaisessa lötyytyksessä - mutta ei! Ihan kuivat oli kintut sisältä, mutta varmaan se paljaalle iholle tuntuu kylmältä, kun vaate kastuu ulkopuolelta. Kun vähän juoksentelivat ympäriinsä, niin housutkin ehtivät suurin piirtein kuivua ennen kuin kotiin lähdettiin! Se noissa on tosi kiva, että kuivuvat paljon nopeammin kuin paksummat tekniset vaatteet!

Herra Keltaisen plain rain on kokoa 92. Reilut on, mutta pidettävät. Minähän hankin huutiksesta 86 kokoisen puvun, mutta se olikin melkein ihan saman kokoinen tämän kanssa (juttua aiheesta täällä)! :O Joten tällä mennään nyt pari vuotta :D Nuo isommat olivat nimittäin eilen lähteneet ulos keskenään, kun olin laittamassa Keltaista nukkumaan, ja olivat sitten vetäneet Herra Vihreän päälle tän Herra Keltaisen puvun - hyvin se meni, mitä nyt vähän hihat lyhykäiset :D

Käytiin kastelemassa mummon kukkia. Mun porukat on aina kesäisin viikkotolkulla veneilemässä, ja jostain syystä mun äiti kuvittelee, että mua kovastikin kiinnostaa hoivata sen kukkia... Minua kukkamurhaajaa, joka jätin tänä kesänä kesäkukatkin väliin, kun ei jaksanut kiinnostaa...

Orvokit itseasiassa on aika hyvin kasteltu jo luontoäidin toimesta...

...mutta ei kai pikku vesikannullinentilkkanen haittaa?

Tuliko varmasti kaikki?

Mopossa ei ollut märän kelin renkaat, mutta eipä pieni sutiminen menoa haitannut!

Jos Nova starin svetarin alla on pitkähihainen, niin ne hihat näköjään tulee sieltä esille ja sotkuuntuvat :/ Joten Zirkkuseni svetarilla on lähtö lähellä ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (11)

1/11 | 

Kivoja kesämeininkikuvia! En ole kaivannut meille plain raineja, vaikka tarpeen olisivat tänä kesänä olleet! Toivolle voisi ens kesäksi asun hommata kyllä.
Kiva, svetari tänne vaan!

2/11 | 

Mä tykkään, että on vähän joka säälle asua :D Varmaan vähemmälläkin pärjäisi, mutta eipähän tule sitä tilannetta, ettei olisi kuivaa päällepantavaa jos edelliseltä ulkoilulta on vaatteet likaisina tai märkinä ;)

Mä nyt pesen ja tarkastelen ja laittelen sulle sitten viestiä!

4/11 | 

Me ollaan nyt yritetty elää Plain rainitonta elämää, kun myin pois tytön pieneksi jääneen puvun kevättalvella. Hitsi, että olisi kyllä ollut tämän päivän säähänkin sopiva tuo puku. Kangas on kyllä ohut ja mihinkään vauhtileikkeihin tai päiväkotiin se ei mielestäni ole kovin hyvä, mutta rauhallisempiin retkiin, ulkoiluihin tai sateiselle kauppareissulle aivan loistava. Ja mikä parasta, se todellakin kuivuu hetkessä! Pitäisiköhän taas alkaa katselemaan pukua alesta? :D:D

5/11 | 

Joo, ei se mikään "ainut puku" ole, mutta tuolleen muiden pukujen ohella loistava lisä vaatetukseen. Mikähän siinä muuten on että päiväkodissa vaatteet niin kuluu? Tai siis kaikki sanoo, meillä ei ole päiväkotilaisia ollut muuta kuin lyhyesti eskarin yhteydessä. Kun en omia lapsiani kuvailisi rauhallisiksi, mutta ei noi ole vaatteitaan puhki saaneet (muuta kuin isommat liian pitkien lahkeiden suita ulkohousuissa).

Plain raineja en ole tavannut superalessa - ite ostaisin sen mieluusti puolihinnalla ;)

6/11 | 

Oon ajatellut sen niin, että siellä päiväkodissa ei kukaan ole vahtimassa ja neuvomassa, jos lapsi ajattelee vaikka kontata asfaltilla puku yllään... Omassa pihassa kyllä kehottaisin keksimään toisen leikin, jos näin pääsisi käymään :D

-20% alellahan tuo puku näyttää monessa paikassa olevan, mutta saisi kyllä olla vähintään -35%, että meikäläinen tähän hätään kukkaron nyörejä hellittäisi. Pitäisi ehkä alkaa tehdä kyllä muutenkin hiljalleen välikausi- ja talvi-inventaariota tytön kaappiin... mutta tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta, kun ei tunnu kesäkään vielä alkaneen kunnolla.(Sitä parempi syyhän se olisikin sitä välikautta jo hankkia).

7/11 | 

Niin se varmaan on - valvonnan puutetta. Joskus kun ollaan puistossa, niin sinne tulee päiväkotiryhmä, ja aika usein ne hoitajat juttelee läjässä keskenään, ja lapset hilluu miten sattuu! :O Ehkä jossain päiväkodeissa asiat on paremmin, mutta tuo meininki saa minut aina päättämään mielessäni, että pojathan ei päiväkotiin mene...

Noissakin puvuissa on hinnat nousseet ihan sikana :/ Mä olen 35 eurolla ostanut uutena joskus, joten on tosi hankala ajatus että joutuisi vaikka 50e pulittamaan :D Meillä onneksi syksy on pulkassa ja talvikin aika hyvin - hanskoja ja kenkiä pitää tarkastaa, mutta isot jutut on kasassa :)

8/11 | 

Meilläkin on plain raineja varmaan jo joka koossa, osa on ticketin osa VdT:n, ovat kyllä ihan ehdottomat Suomen kesään ;) Yksi hyvä puoli niissä on vielä ainakin meillä, ne on helppo ottaa autoon matkaa mukaan kun saa pakattua omaan pussiin pysyvät siististi mukana ja menevät pieneen tilaan.

9/11 | 

Meilläkin on muuten yksi Kammakarlon sadesetti (isojen koko), mutta siinä on se huono puoli, että ei ole kiristystä vyötäröllä ja on tosi leveät vyötäröltä :/

Toi on totta että menevät myös pieneen tilaan, mikä on koululaisellekin just hyvä, että voi nakata reppuun mukaan!

10/11 | 

Ekan plain rain -puvun hommasin (ensi kesäksi) Ticket to Heavenin omasta nettikaupasta -40%:n alella. Tilasimme yhdessä naapurini kanssa, joten saimme ilmaiset postikulutkin. Kannattaa tsekata sieltä!

11/11 | 

Sieltä minäkin olen ne halvimmat löydöt tehnyt! :) Viime vuosina on tullut tilattua sieltä pari-kolme kertaa vuodessa, mutta nyt ei tarvita mitään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla