Harvemmin tulee syötyä pitsaa, kun en niin välitä tuosta valkoisesta jauhosta. Nyt kuitenkin päätin kokeilla kukkakaalista tehtyä pitsapohjaa! Olin pikkuhiukkasen semisti skeptinen, kun en tykkää kukkakaalista kypsennettynä, mutta yllätyksekseni se ei maistunutkaan sellaiselle keitetylle kukkakaalille ollenkaan! Pitsa oli tosi hyvää, joten suosittelen kokeilemaan!

Pohja
400g kukkakaalia
2 munaa
1 dl parmesaaniraastetta
Raasta kukkakaali tai surauta silppurilla muruksi (älä soseuta!). Lisää munat ja parmesaani, sekoita ja levitä pellille. Paista 200 asteessa 25 min. Lisää päälle haluamasi täytteet ja paista vielä 10 min.
Itse laitoin päälle tomaattipyreetä, tomaattia, mozzarellaa, herkkusieniä, ja paistamisen jälkeen päälle rucolaa. Varsin herkullista ja teen kyllä toistekin! Kukkakaalipohjalle löytyy monenlaisia ohjeita kun googlettelee - pitää varmaan vertailla miten ne eroaa. Ootteko tehneet koskaan? 
Terkuin
Miima


Kommentit (4)

1/4 | 

Kukkakaalipohja tuntuu olevan nyt suurempikin hittijuttu :D Itse oon kiertänyt ohjeen kaukaa, kun en tykkää kukkakaalin mausta raakana sen enempää kuin kypsänäkään... mutta jos sanot, ettei se maistu kukkakaalille ollenkaan, niin sittenhän sitä vois uskaltaa kokeillakin. Vehnä ei tunnu oikein sopivan itsellenikään enää.

2/4 | 

Mä tykkään kyllä kukkakaalista tuoreena, mutta keitettynä ei maistu. Mun mielestä toi pohja ei maistunut ainakaan keitetylle kukkakaalille, mutta en voi luvata ettei se maistuisi yhtään kukkakaalilta :D Ehkäpä jos kokeilet niin tiedät ;)

3/4 | 

Kukkakaalipohjat on mennyt minulta aivan ohi. Kuulostaa aika oudolta, mutta uskon, jos sanot sen olevan makoisaa... Tykkään kyllä kukkakaalista. Ja erityisesti tykkään pitsasta. Menee siis kokeiluun :)

4/4 | 

Kuulostaa eksoottiselta, mutta hyvää on! Jos pitsa maistuu, niin varmasti se maistuu myös kukkakaalipohjalla! :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla