Entinen suosikkimerkki Metsola kerkesi jo melkein jäädä unholaan, mutta nyt kun uudistetussa verkkokaupassa oli 40% alessa kivoja froteepaitoja, niin tilasin pitkästä aikaa! Värit aivan herkulliset (juu kuva on huono iltakuva) ja frotee on ihan luottomatsku. Melkein tekisi mieli tilata lisääkin. Viime aikoina lastenvaateshoppailu on jäänyt aika vähäiseksi ja keskittynyt H&M-linjalle. Vaateintoilun aika taitaa olla siis lopullisesti ohi. Aikansa kutakin, kaiketi.

Vieläkö sinussa asuu pieni lastenvaate-entusiasti?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

T
1/4 | 

Mulla aina välillä tulee lastenvaateinto päälle. Niinkuin omissakin vaatehankinnoissa, välillä ryöpsähtää ostomania. En kyllä enää ole niin tarkka esim. lapseni vaatteiden mätsäämisestä.

Kati Ei ihan vielä
2/4 | 

Mulla on kyllä innostus säilynyt. En vaan jaksa enää kuvailla ja postailla niin ahkeraan. Ja täytyy kyllä myöntää, että makukin on muuttunut melkolailla. En enää löytänyt Metsolan mallistostakaan mitään mielenkiintoista. Viimeisin ostos on keltainen Kauno -tunika, joka tuli myyntiin sopivasti punaisen vastaavan jäätyä pieneksi. Tyttö on tykännyt froteisesta hupparitunikasta tosi paljon, mutta jotenkin esim. paitoja en osaa osaa enää Metsolasta ostaa.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

No olisi ihme jos ei maku muuttuisi yhtään vuosien varrella! Mä tilasin vielä pari Metsolaa, kun puoleen hintaan sai :) Kutoselle menijäkin halusi froteisen kellohelma mekon - odotan mielenkiinnolla, tuleeko käytettyä, kun hieman poikkeaa hänen muusta nykytyylistä tuo (mahtuiskohan se mulle jos jää tyttärellä käyttämättä.. :P)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla