Ale-narkki haksahti tarjous-piparitaikinaan, joten meillä oli tänään leivontapäivä! Vuosikaudet tein aina itse piparitaikinan jouluksi, mutta kun ne ei kelpaa kun lapsille, ja jouluna menee lähinnä muita herkkuja, musta alkoi muutama vuosi sitten tuntua ihan turhalta nähdä sitä vaivaa... Joten sittemmin olen ostanut valmista piparitaikinaa, ja pipareita on leivottu pari kertaa ennen joulua, jolloin ne käy kaupaksikin paremmin. Teettekö te itse piparitaikinan vai käyttekö pakastealtaan kautta?

Terkuin
Miima

Niin ja jos ette ole vielä hankkineet joulukalentereita, niin nyt BR-leluista sais halvalla, esim. Lego joulukalenterit 14,99e! Tekis melkein mieli tilata Lego kalenterikin, vaikka meillä on jo joulukalenterit hommattuna :D Niitä kun ei yleensä ihan tuohon hintaan saa :D

Kommentit (12)

1/12 | 

Meillä paistetaan yleensä kaupan pakastetaikinaa. Melkein joka vuosi teen vaalean piparkakkutaikinan itse vielä lisäksi. Niitä syödään usein vasta Uutena Vuotena.

2/12 | 

Valmistaikina on vaan niin helppo, mutta kuitenkin tulee semisti itsetehtyä ja lämpimien leivonnaisten tuoksu ;) Vaaleita pipareita en ole kokeillutkaan, ja veikkaan että se olisi liian eksoottista muksuille, joten en taida kokeillakaan :P

3/12 | 

valmiina ostan. Kerran on tällä viikolla tehty pipareita :) vielä ainakin varmaan kerran ennen joulua! Meillä on tytölle vain tavallinen suklaakalenteri, luulen että riittää vielä hyvin alle 4-vuotiaalle. Ei osaa toivoa/haluta vielä muuta :) ostin tällä viikolla myös pari joululahjaa lisää, Sylvanien families lääkäriasema löytyi puoleen hintaan niin pakko oli ostaa!

4/12 | 

Teen aina itse, minusta sen teko on tosi yksinkertaista muihin leipomuksiin verrattuna. Lapset sitten painelee ja paiston jälkeen koristelee. Yksi satsi jo tehtynä ja saatetaan tehdä vielä toiste jos loppuvat. Terkkuja.

5/12 | 

Suklaakalenterin kanssa pääsis kyllä halvalla! Ite vaan oon niin nipo, etten halua että joka päivä syödään karkkia, vaikka se olis vaan se yksi. Joululahjat oon jo paketoinut, kun sattui aleja kohdalle :D

6/12 | 

Joo ei kai se mikään super -isotöinen ole, mutta kun lapsille kelpaa valmiskin, niin enpä viiti nähdä vaivaa (ehkä olis eri asia jos ite söisin niitä) :P
Terkkuja sinnekin :)

8/12 | 

No aattelin, että jos joku löytää jemmat, niin parempi olla edes paketissa ;) Tänä jouluna ei mitään lahjaröykkiöitä ole, kun ollaan reissussa, joka itsessään käy jo lahjasta :)

9/12 | 

Pakastealtaasta löytyy meidänkin piparitaikina, tarkemmin Myllyn paras piparkakkutaikina, se voilla leivottu versio. En ole vielä tähän mennessä tehnyt piparitaikinaa koskaan itse. Kuvittelen sen olen työlästä ja turha vaiva, vaikka ovathan kokonaan itse tehdyt taatusti eri makuisia.

Äskettäin ostin ekan taikinapaketin ja siitä voisi leipoa lähiaikoina lasten kanssa. Taikina on kyllä parasta ihan sellaisenaan ;)

10/12 | 

Teidän pojilla on meidän poikien paidat! ;D Ei vaan, teiltähän inspiraation noiden hankintaan sain, ja Hupulaisista. Päädyin laittamaan nuo myös pojille pk-kuvaukseen ja kivalta näyttää! Ainakin paidat, ilmeistä en niin tiedä, hih...

Olen laiska ja ostan taikinat valmiina. :)

11/12 | 

Tuntuis maistuvan lapsillekin toi taikina, ja piparitkin söivät jo... eiköhän mekin vielä ennen joulua leivota toinen satsi :)

12/12 | 

Paidat on kyllä kivat, ei ihme että sama kombo löytyy useammasta perheestä ;D

Mä panostan muihin leipomuksiin kuin pipareihin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla