Harvinainen päivän asu -pikapostaus tähän väliin! Pinkillä päällä H&M kevään uutta, pitkä neulepaita kokoa 134/140 (hankittu puolen hinnan kamppiksesta) sekä NameIt farkkuleggarit koko 134. Neidillä pituutta 128 cm tai vähän enemmän. Molemmissa on kasvunvaraa, mutta nuokin housut menee ihan hyvin noin, että lahkeet on rypyllä, ei minusta tarvitse kääntää. Ja mikä ihmeellisintä - ei kiristetty vyötäröä ollenkaan :O Tyttö on ilmeisesti alkanut saada vähän lihaa luiden päälle :) Noita NameItin pöksyjä tilasin lisää Niiloilosta, jossa ne on nyt tosi halvalla hiihtoloman kunniaksi! ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

1/6 | 

Jaa-ah. Ehkä mä en kuitenkaan ihan vielä kokeile niitä 110 senttisiä name ittejä tuolle meidän kääpiölle (virn)... Mutta ehkä kohta :D. Vai joko huomenna ;).

Aika... pirteä neule :D. Ootteko te hiihtolomalla?

2/6 | 

No kokeilkaa nyt montako metriä jää ryppyä lahkeisiin ;D Neule on kuulemma ihana ;)
Ensi viikolla on hiihtoloma, Niiloilo otti näköjään varaslähdön ;)

3/6 | 

Onhan se ihana jos sattuu tuollaisista tykkäämään ;). Hyvin muuten sopii väreiltään nuo housut! No mää jo aattelin että meni ihan ohi teidän hiihtoloma mutta ei se sitten vielä mennytkään :D.

4/6 | 

Housut on aikasta samanväriset tuon vaaleamman pinkin raidan kanssa :) Ei varmaan sen suurempia lomahehkutuksia tule, kun ite en ole mihinkään reissuun lähdössä ja muksut on isälläänkin puolet ajasta...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla